iphone 4 wifi den video izleyemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

sterksıpi

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 wifi den video izleyemiyorum.
herkese mrb forumdaki ilk msj işallah yardımcı olursunuz.benim iphone 4 6.1.2 jb var.normal gsm internet tarifemden flaşh destekli +18 dahil bütün sitelerden video izliyorum hemde sorunsuz bi şekilde ama gsm tarifesini kapatıp evdeki wifi'mden giriyorum sorun çıkıyor sitelere giriyor ama gsm den izledigim videoları izleyemiyorum açılmıyor.bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim herkese çok tşk.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
acaba evdeki wifide güvenli internet olduğu için olabilir mi ? :D

eğer öyleyse markette birtakım +18 sitelere (brazzers) gibi yerlere girmeyi sağlayan programlar var onlardan birini indir

- - - Eklendi - - -

hotspot shield vpn işini görecektir

sterksıpi

Üye
    Konu Sahibi
acaba evdeki wifide güvenli internet olduğu için olabilir mi ? :D

eğer öyleyse markette birtakım +18 sitelere (brazzers) gibi yerlere girmeyi sağlayan programlar var onlardan birini indir

- - - Eklendi - - -

hotspot shield vpn işini görecektir

hayır kardeş güvenli internet yok pc de açılan bütün siteler gsm de acılıyor wifi de açılmıyor.
vpn var zaten

KernelTeam

KernelTeam

Üye
mesela youtube girebiliyor musun ?

ne gibi bir hata alıyorsun ?

sterksıpi

Üye
    Konu Sahibi
mesela youtube girebiliyor musun ?

ne gibi bir hata alıyorsun ?
youtube de sorun yok sorunsuz açılıyor.+18 ve flaşh destekli sitelerde sorun cıkıyor.hata vermiyor site açılıyor video yu seçiyorum ondan sonra tık yok

KernelTeam

KernelTeam

Üye
flaşa tabi girmez iOS'da flash player yok ki

+18 için marketten hotspotu indirip dene bi

- - - Eklendi - - -

brazzersa gir bi üyelik varsa

sterksıpi

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

kardeş iOS ta flaşh desteğinin olmadığını bende biliyorum ama ben bi şekilde yükledim ve gsm paketimden açılan sitelerde flaşh destekli orda niye açılıyor ikisindede açılmazsa tamam diyecem ama gsm de açılan flaşh destekli site wifiyle bağlanınca açılmıyor.bu iphonun saçma sapan halleri var heralde.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tamamdır kardeş hal ettim çok tşk.flaşh yüklemek benden hotspu yu yükletmekte senden yükleyince hal oldu sorunsuz şu anda çok tşk.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iyi hadi kolay gelsin :D

Üst Alt