iphone 4 ve 3gs kararı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ve 3gs kararı
(h)iphone 4 mü alıyım 3gs mi 3 alırsam riske gireyim mi anten sorunlu 4 ler gelirse napabilirim yardım düşünvelerinizi paylaşırsanız sevinirim

*Slayer*

*Slayer*

Üye
İphone 4 ü türkiye de satışa çıktığı gün Türkcell den kontratlı bir şekilde satın aldım.
Almaz olaydım. Aldığım günlerde zaten berbat olan şebeke sinyali gün geçtikçe kötüye gitmeye başladı. şimdilerde beni arayanlar bana ulaşamadıklarını söylemeye başladılar. telefonum açık vaziyette cebimdeyken bile beni arayanlar ulaşamaz oldu. görüşme esnasında kesilmeler mi dersiniz , görüşme esnasında gıcır gıcır gelen sesler mi dersiniz ne ararsanız var. Bu durumu türkcell e illetim. onlarda gelen yoğun şikayetler üzerine apple firmasını aradıklarını ve apple inde bir kaç hafta içerisinde bu sorunu çözecek bir yazılım güncelemesi yayınlamaya hazırlandınklarını söylediler. Benim anlamadığım eğer sorun telefonun içerisine yerleştirilen antenden kaynaklanıyorsa bu sorunu yazılımla nasıl çözecekler. Açıkçası ben pek mümkün görmüyorum.
ayrıca türkcell in suçu tamamen apple firmasına atıyor olmasıda ayrı bir dert. arkadaş bir bayi edası ile telefonun satışını üstleneceksin sonrada dönüp ne yapalım apple hatalı üretim yapmış diyeceksin. cihazı türkiye de satışa çıkarmadan önce test etmediniz mi. ediyorsunuz ve bu sorunun varlığını bile bile türk kullanıcılarına satıyorsunuz. yok sol elle görüşme yaparsanız sinyal düşüyormuşta bilmem nede. avuda kalkarak mı görüşme yapalım. arpa değil para veriyoruz biz bu cihazlara. sattığınız internnet ve görüşme paketlerinizde cabası.

yalnız unutmayın ; papaz her zaman pilav yemez...! :bann:
Arkadasım bak alan bi arkadaş yazmış bunu karar senin:)

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
o yazıyı gördüm 3gs alıyım diyosunn yani onun altındakileri okudun mu peki?

Maconis

Üye
Arkadaşım iyice inceleyip alman çok güzel para kolay kazanılmıyor
fakat bu açtığın 3.konu
valla ben 3gs sahibi olmama rağmen ve memnun iken gittim iphone 4 aldım
telefon özellik açısından rakipleri çok olmasına rağmen şıklık ve malzeme kalitesi olarak bence rakipsiz
elime alır almaz ebat olarak 3gs imdem daha küçük olmasına rağmen daha ağır olması ilk izlemimdi
malzeme kalitesi süper
senin gibi korktuğum anten problemiydi şu an 2g de kullanıyorum 4.1 sürüm ile hiçbir çekme sorunu yok
kalıbımı basarım
teli 3g ye ayarladığımda bekleyip iki elimle avucuma aldığımda çekiş bir miktar düştü ama hat düşmedi
3g pilin çabuk bitmesine sebep olduğundan zaten teli hep 2G de kullanıyorum bu durumda en tuhaf tutuşlarda bile
sorun olmuyor
tel ile görüşürken yakınlık sensöründen kaynaklanan kapanma sorununda söz edilmişti
ben özellikle yanağımla her hareketi yapmama rağmen hiç bir sorun ile karşılaşmadım
çözünürlük mükemmel insan gözü bence bundan daha iyiside yapılsa (3D hariç) ayırt edemez
hız olarak eski 3gs sahibi olarak daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama 3gs de yeterli hıza sahipti
sonuç olarak eğer paran varsa iphone 4 al 3gs de alsan pişman olmazsın ama niye eski teknolojiyi alasın
çok titizsen biraz daha bekle iphone 4 lerin yeni parti ithallerini bekle öyle al

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
sana bişey sorcam iphone 4 ü turkcellden mi aldın ? iphone 4ile iphone 3gs arasında çok fark yok 200 tl aylıga döktünmü çok fark etmiyor bana hangisi daha iyise onu söyle 4 alıp riske gireyim mi turkcellden ya da vodofone dan?

laveled

laveled

Üye
benim planım bir sene daha bekleyip iphone 5 almayı düşünüyorum(tabi sorun olmazsa).bana sorarsan 1 sene bekleme sabrın varsa 1 sene daha beklemeni tavsiye ederim.

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
sabrım yoksa hangisini alıyım 4 veya 3gs =?

cptalperen

cptalperen

Üye
ben olsam iphone 4 alırım birde bumper kılıf alırdım öyle kullanırdım.

bence ona bile gerk yok turkiyedeki tanıdıklarımın hepsi hiç sorun yaşamıyoruz diyor :) ben de telefonumun glmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

laveled

laveled

Üye
bence ona bile gerk yok turkiyedeki tanıdıklarımın hepsi hiç sorun yaşamıyoruz diyor :) ben de telefonumun glmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
yukardaki yorumlardan biri pişman olmuş bende internette araştırdım kullanıcılar bir sorun var ama zorlarsanız sinyal düşüyor diyor ama ben iphone 5 i bekleyecem.

--------------- Ekleme ---------------

ben kararsız kalan arkadaşa iphone 4 ile alakalı inceleme videosunuda paylaşayım.
bu iphone 4 ün tanıtıldığı konferanstan
bu kamerasının incelenmesi
buda cihazın incelenmesi

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar size güveniyorum bumper falan almam ne bumperı telefon alıyom bide bumpera mı para vericem iyiyse arkadaşlarınızdan sorun gelmediyse onu alıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt