iPhone 4 Uçakta Kendi Kendine Patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 Uçakta Kendi Kendine Patladı

vay canına bidunya para ver sonra patlasın..

iPhone 4 alırken ,10 kere daha düşünmek lazım...
:megafon:

by*cambaz

Üye
pilot : sayın yolcularımız sorun yok sadece ıphone 4 patladı XD

• Beğen
Tepkiler: Masha ve V/RS
pRime.

pRime.

Üye
hatalı bir modeldir, yüksek irtifada düşük basınçtan patlamıştır. kabin basınçlı tabi ama yine de 2000-3000 mt'deki basınç olur genelde uçaklarda.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
devran_34

devran_34

Üye
bizede ne demek kalır geçmis olsun İYİ TAZMİNATLAR dostum :)

maxirabit

maxirabit

Üye
hatalı bir modeldir, yüksek irtifada düşük basınçtan patlamıştır. kabin basınçlı tabi ama yine de 2000-3000 mt'deki basınç olur genelde uçaklarda.
Doğru,çünkü;uçakta ki sistem de sorun baş gösterir ilk olarak,daha hasas olduğundan en son bir telefonda etkisini gösterir.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
acaba tlf kapalı olsa yine patlarmıydı ?

Consul9

Consul9

Üye
Nokia ya laf edenler: Kaç Nokia elinizde yanınızda patladı?
Valla kaç tanesi patladı bilmem ama 46 milyon tanesi patlamaya aday...

Nokia 3410 patladı, kullanıcısı yaralandı.
Belçika’da bir gazetecinin cep telefonu, konuşma sırasında infilak etti. Gazeteci, kulağından hafif yaralandı. Nokia marka telefonlarda, kısa devre önleyici sistem bulunmadığı iddia edildi.
La Derniere Heure gazetesinin bugünkü baskısında manşetten verdiği habere göre, gazeteci cep telefonuyla yaptığı konuşma sırasında, cihazın aniden ısındığını farketti. Cihazı elinden fırlatırken telefon patladı. Olaya gazetedeki arkadaşları da tanıklık ettiler.

-------------------------------------
​http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-bl-5c-patlayan-batarya-280295.html

Engadget'in haberine göre Nokia markalı BL-5C pillerin şarj edilirken kısa devre yaparak patlama riski varmış. Bu sorunlu pillerden 2005-2006 arasında 46 milyon adet üretilmiş. Tehlike nadir görülüyormuş ama siz yine de telefonunuz aşağıdaki listedeyse pilinizin sorunlular arasında olup olmadığını kontrol edin (Sayfanın sonunda pilin seri numarasını yazabileceğiniz bir alan var). Nokia pilleri ücretsiz değiştirecekmiş. Nokia Türkiye'nin açıklamasına ulaşabilirsiniz.

BL-5C model piller şu Nokia telefonlarda kullanılmış:
Nokia 1100, Nokia 1100c, Nokia 1101, Nokia 1108, Nokia 1110, Nokia 1112, Nokia 1255, Nokia 1315, Nokia 1600, Nokia 2112, Nokia 2118, Nokia 2255, Nokia 2272, Nokia 2275, Nokia 2300, Nokia 2300c, Nokia 2310, Nokia 2355, Nokia 2600, Nokia 2610, Nokia 2610b, Nokia 2626, Nokia 3100, Nokia 3105, Nokia 3120, Nokia 3125, Nokia 6030, Nokia 6085, Nokia 6086, Nokia 6108, Nokia 6175i, Nokia 6178i, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6270, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6631, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6820, Nokia 6822, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N71, Nokia N72, Nokia N91, Nokia E50, Nokia E60​
---------------------
Nokia telefonun pili patladı

Hindistan´ın doğusunda Nokia markacep telefonunun pili patlayan bir kadın yaralandı.

Polis, hamile olan Kişori Saha´nın (30) cep telefonu pilinin şarj edilmek üzere prize takıldıktan 10 dakika kadar sonra patladığını belirtti. Hastaneye kaldırılan kadının yapılan ilk yardımın ardından taburcu edildiği kaydedildi. İşin garibi patlayan pil geri çağırılan BL-5C değil bir önceki nesil kullanılan BLD-3 pili idi

Nokia, cep telefonunu 2004 yılında satın alan Saha´nın zararının karşılanabileceğini bildirdi.

bunlar sadece kamuoyu tarafından bilinenler...

• Beğen
Tepkiler: y n s c n ve Masha
Masha

Masha

Üye
Ya bu haberde bile İphone'u koruyorsunuz. Patlamış işte :)
Ayrıca uçakta hiç görmedim başka bir telefon patladığını :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Banada basınç yoğunluğundan gibi geliyor..

Consul9

Consul9

Üye
Ya bu haberde bile İphone'u koruyorsunuz. Patlamış işte :)
Ayrıca uçakta hiç görmedim başka bir telefon patladığını :)

mesajları bir daha oku ve bak ki iphone'u koruyan bir mesaj var mı,ben arkadaşlardan birinin nokianın patlamadığını iddia etmesi üzerine yazdım :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Yalnız patlayan telefon değil, batarya. Uçakta da basınçtan patlamamış. Bunun altını çizmek isterim ve bataryaların bulunduğu telefonlar nokia'nın en düşük modelleri, akıllı telefon dahi değil. Yüksek irtifada patlayan 1500-2000 liralık bir iphone değil yani. :) Şu da var kimse telefonunun patlamasını istemez :ehe eğer nokia telefonlarına en düşük modelleri de olsa kötü batarya koyuyorsa hatalıdır tabi.

Del Rey

Del Rey

Üye

Valla kaç tanesi patladı bilmem ama 46 milyon tanesi patlamaya aday...

Nokia 3410 patladı, kullanıcısı yaralandı.
Belçika’da bir gazetecinin cep telefonu, konuşma sırasında infilak etti. Gazeteci, kulağından hafif yaralandı. Nokia marka telefonlarda, kısa devre önleyici sistem bulunmadığı iddia edildi.
La Derniere Heure gazetesinin bugünkü baskısında manşetten verdiği habere göre, gazeteci cep telefonuyla yaptığı konuşma sırasında, cihazın aniden ısındığını farketti. Cihazı elinden fırlatırken telefon patladı. Olaya gazetedeki arkadaşları da tanıklık ettiler.

-------------------------------------
​http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-bl-5c-patlayan-batarya-280295.html

Engadget'in haberine göre Nokia markalı BL-5C pillerin şarj edilirken kısa devre yaparak patlama riski varmış. Bu sorunlu pillerden 2005-2006 arasında 46 milyon adet üretilmiş. Tehlike nadir görülüyormuş ama siz yine de telefonunuz aşağıdaki listedeyse pilinizin sorunlular arasında olup olmadığını kontrol edin (Sayfanın sonunda pilin seri numarasını yazabileceğiniz bir alan var). Nokia pilleri ücretsiz değiştirecekmiş. Nokia Türkiye'nin açıklamasına ulaşabilirsiniz.

BL-5C model piller şu Nokia telefonlarda kullanılmış:
Nokia 1100, Nokia 1100c, Nokia 1101, Nokia 1108, Nokia 1110, Nokia 1112, Nokia 1255, Nokia 1315, Nokia 1600, Nokia 2112, Nokia 2118, Nokia 2255, Nokia 2272, Nokia 2275, Nokia 2300, Nokia 2300c, Nokia 2310, Nokia 2355, Nokia 2600, Nokia 2610, Nokia 2610b, Nokia 2626, Nokia 3100, Nokia 3105, Nokia 3120, Nokia 3125, Nokia 6030, Nokia 6085, Nokia 6086, Nokia 6108, Nokia 6175i, Nokia 6178i, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6270, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6631, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6820, Nokia 6822, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N71, Nokia N72, Nokia N91, Nokia E50, Nokia E60​
---------------------
Nokia telefonun pili patladı

Hindistan´ın doğusunda Nokia markacep telefonunun pili patlayan bir kadın yaralandı.

Polis, hamile olan Kişori Saha´nın (30) cep telefonu pilinin şarj edilmek üzere prize takıldıktan 10 dakika kadar sonra patladığını belirtti. Hastaneye kaldırılan kadının yapılan ilk yardımın ardından taburcu edildiği kaydedildi. İşin garibi patlayan pil geri çağırılan BL-5C değil bir önceki nesil kullanılan BLD-3 pili idi

Nokia, cep telefonunu 2004 yılında satın alan Saha´nın zararının karşılanabileceğini bildirdi.

bunlar sadece kamuoyu tarafından bilinenler...

2 tane bile olsa Nokia bundan suçludur. Fakat, sanırım bedava değiştirileceğini de duyurmuş. Bu iş artık Nokia'nın sorumluluğu altına girmez, kullanıcının suçu olur. Bir de bu telefonların çarşıda pazarda 20 TL'ye satıldığının farkındasındır.

Her neyse, ben de 2000 TL'lik iPhone'un patladıklarını gösteren birkaç haberin linklerini vereyim. (Apple uyarı yapmadı)

Daha Araba'da kızın elinde patlayan iPhone gibi birçoğu var. Anlamadığım bir diğer şey de şu; hadi Nokia'ların bataryaları patlıyor, çünkü aynı firma aynı anda bir sürü batarya ve cep telefonu gibi cihazlar üretiyor. Sonra da ücretsiz yeni batarya dağıtıyor.

Apple'a ne oluyor? 5 tane telefonu var hepsi de patlıyor, bu nedir ya?

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia'ya her konuda bırsey dıyebılırız ama bataryaları gercekten saglam oluyor bende bu gune kadar duymadım hıc nokia'da batarya ıle ılgılı bı sorun..

anılbaran

anılbaran

Üye
bazı arkadaşlarda samsung tan maaş alıyor :ehe :ehe şaka bi yana bataryalar patlamaz diye bişi yok .Ama genellikle durduk yere patlarsa : kurallara uyulmamış olabilir telefonun kullanma klavuzunda yazar bir sürü madde batarya ile ilgili.Eger onlara uymassanız biz sorumlu degiliz diyolar ve haklılar çogu insan kurallara uymuyor bende dahil.Yani biraz şans işi direk markaları kötülemeye gerek yok :oke:

Consul9

Consul9

Üye
2 tane bile olsa Nokia bundan suçludur. Fakat, sanırım bedava değiştirileceğini de duyurmuş. Bu iş artık Nokia'nın sorumluluğu altına girmez, kullanıcının suçu olur. Bir de bu telefonların çarşıda pazarda 20 TL'ye satıldığının farkındasındır.

Her neyse, ben de 2000 TL'lik iPhone'un patladıklarını gösteren birkaç haberin linklerini vereyim. (Apple uyarı yapmadı)

Daha Araba'da kızın elinde patlayan iPhone gibi birçoğu var. Anlamadığım bir diğer şey de şu; hadi Nokia'ların bataryaları patlıyor, çünkü aynı firma aynı anda bir sürü batarya ve cep telefonu gibi cihazlar üretiyor. Sonra da ücretsiz yeni batarya dağıtıyor.

Apple'a ne oluyor? 5 tane telefonu var hepsi de patlıyor, bu nedir ya?
anlamıyorsun,ben iphone patlamaz demiyorum bak ama sen üste yazdığınla çelişen ifadeler kullanmışsın üste nokia kullanıcıları kaç telefonununz patladı diyorsun şimdi "hadi Nokia'ların bataryaları patlıyor, çünkü aynı firma aynı anda bir sürü batarya ve cep telefonu gibi cihazlar üretiyor."Ha eğer o konudan tartışmak istiyorsan şunu da ele alalım iphonenun 5 modeli var nokianın 500 modeli var, 500 ün kaçı 5inden 1iyle yarışabiliyor?

franzliszt

franzliszt

Üye

anlamıyorsun,ben iphone patlamaz demiyorum bak ama sen üste yazdığınla çelişen ifadeler kullanmışsın üste nokia kullanıcıları kaç telefonununz patladı diyorsun şimdi "hadi Nokia'ların bataryaları patlıyor, çünkü aynı firma aynı anda bir sürü batarya ve cep telefonu gibi cihazlar üretiyor."Ha eğer o konudan tartışmak istiyorsan şunu da ele alalım iphonenun 5 modeli var nokianın 500 modeli var, 500 ün kaçı 5inden 1iyle yarışabiliyor?
katılıyorum kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt