iphone 4 türkiyede !

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
bu cihazı bu fiyata almayın onun yerine amerikaya gidiş dönüş uçak bileti alın gidin kendiniz alın hem amerikayıda görmüş olursunuz hemde aynı fiyata gelir :D

atakax

atakax

Üye

abi çok özür dileyerek soruyorum ne iş yapıyorsun :D

2700 gold baya aşmış muhtemelen yurt dışından getiriyordur cihazı türkcell vodafone getirdiğinde düşer fiyatı

--------------- Ekleme ---------------

türkcell getirdğiğinde fiyat 1500 1600 civarı olur KONTRATSIZ (kontratlı ppahalı ya geliyor) şu anda en pahalı 700€ ile italyada satılıyor oda ortalama 1400 tl eder 1g gb lık model için konusuyorum

blackofday

blackofday

Üye
Gold'un yaptığı resmen soygun.Turkcell ve Vodafone cihazı Türkiye'ye getirmeden ne kadar satabilirsem fahiş fiyattan kardır diye düşünüyo.Ancak bu kar kavramınıda aşmış resmen insanları sömürmek halini almış.Yazık bu zihniyete yazık!

rapege

rapege

Üye
Gold'un yaptığı resmen soygun.Turkcell ve Vodafone cihazı Türkiye'ye getirmeden ne kadar satabilirsem fahiş fiyattan kardır diye düşünüyo.Ancak bu kar kavramınıda aşmış resmen insanları sömürmek halini almış.Yazık bu zihniyete yazık!

en çok üzüldüğüm ne biliyor musun birbirimizi kazıklıyoruz...

atakax

atakax

Üye
en çok üzüldüğüm ne biliyor musun birbirimizi kazıklıyoruz...

Aynene öle Turkun Türk'ten başka dostu yoktur derler ama baksanıza artık Turk te Turk un dostu değil...

blackofday

blackofday

Üye
Üretim maliyeti 250 dolar civarında olan telefonu son kullanıcı olarak 1500 dolara alıyosak aradaki 1250 dolarlık farkı kimlerin nasıl elde etmeye çalıştığını tahmin etmek zor değil.

Necmati

Necmati

Üye
turkcell getirsin ilk önce bende :D

yalnız fiyat şu an sadece gold getirdiği için normal gold sadece bende diye böle fiyat çekmiştir ona
gold 'da kendine göre bir fiyat çıkartabilir...?

kuwaie

kuwaie

Üye
Beyler pahalı falan diyorsunuz da sadece Türkiye'de bu kadar pahalı bu telefon. Ben İngiltere'den 400 pound yani Türkiye parasıyla 1000TL'ye aldım. :D Türkiye'de pahalı, yoksa Avrupa'da ucuz. Daha doğrusu Türk parası değersiz ve Türk insanının alım gücü yok. Bu ikisi birleşince bu telefonu almak imkansız oluyor Türkiye'de...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Meego lu nokia yı bekleyecem..

caner90

caner90

Üye
bluetoth warmı mp3 alyomu

sharmrock

sharmrock

Üye
ohaaa bende almayı düşündüm beni iPhone 3G S bozulmuştu 4 ünü alırım dedim ama bayaa pahalıymış :ağlarım:

bide bitane sitede iPhone 4 te görüntülü görüşme wifi üzerinden oluyo yazıyodu ama pek inanmadım :off:

atakax

atakax

Üye
evet wifi üzerinden ve sadece diğer iphone 4 kullanıcıları ile ama jailbreak yapılınca normale dönüyor

kİNGStoKİNGS

kİNGStoKİNGS

Üye

cengaver83

Üye
İşte sömürgecilik böyle olur. Neden işgal edeyim ki, neden savaşıp birsürü askerimi şehit edeyim ki.. Bir ürün yaparım, ortalığı kasıp kavurur. Giderim sömürmek istediğim ülkelere 3 katına, sömürgecilikte 1 numaralı müttefikime 499 euro'ya satarım. Ne güzel değil mi... Allah b. versin diyeceğim, bana da zararı var. Ne diyelim biz de yapalım bizim de olsun..

Almayın arkadaşlar almayın. Almayın ki fiyatlar iyice aşağı insin, insani fiyatlara gelsin, ondan gönlü isteyen alsın. Yazık günah bu kadar para çıkmasın dışarı bir telefon için.

Muratti1905

Üye
1750 TL ye sıfır kapalı kutu apple store faturalı 16GB verebilirim ilgilenenlere...

0533 423 53 59.

Murat.

xantares

Üye
3GS aldım daha yeni bi fark görmüyorum 4le arasında. varsada o fiyat o farkı karşılamaz ;) hayatta almam..

kemal21

kemal21

Üye
abi çok özür dileyerek soruyorum ne iş yapıyorsun :D

2700 gold baya aşmış muhtemelen yurt dışından getiriyordur cihazı türkcell vodafone getirdiğinde düşer fiyatı

türkcell getirdğiğinde fiyat 1500 1600 civarı olur KONTRATSIZ (kontratlı ppahalı ya geliyor) şu anda en pahalı 700€ ile italyada satılıyor oda ortalama 1400 tl eder 1g gb lık model için konusuyorum
ne 1500 1600 ü 3gs çıkalı ne kadar zaman oldu hala kontratsız 16gb 1450 diyor turkcell vodafone bayileri bu da 2000 tl nin üstü bir fiyatla girer tabii gold da cesaret verdi diğer firmalara fiyatı yüksek tutmalatı için

Takipçi Satın Al

Üst Alt