Makul bir fiyat

Gold'un yaptığı resmen soygun.Turkcell ve Vodafone cihazı Türkiye'ye getirmeden ne kadar satabilirsem fahiş fiyattan kardır diye düşünüyo.Ancak bu kar kavramınıda aşmış resmen insanları sömürmek halini almış.Yazık bu zihniyete yazık!
en çok üzüldüğüm ne biliyor musun birbirimizi kazıklıyoruz...
gold 'da kendine göre bir fiyat çıkartabilir...?turkcell getirsin ilk önce bende
yalnız fiyat şu an sadece gold getirdiği için normal gold sadece bende diye böle fiyat çekmiştir ona
Türkiye'de pahalı, yoksa Avrupa'da ucuz. Daha doğrusu Türk parası değersiz ve Türk insanının alım gücü yok. Bu ikisi birleşince bu telefonu almak imkansız oluyor Türkiye'de...Ben Meego lu nokia yı bekleyecem..
Bu sorumu gerçekten ciddimisin?bluetoth warmı mp3 alyomu

Yerlerdeyimbu cihazı bu fiyata almayın onun yerine amerikaya gidiş dönüş uçak bileti alın gidin kendiniz alın hem amerikayıda görmüş olursunuz hemde aynı fiyata gelir![]()

ne 1500 1600 ü 3gs çıkalı ne kadar zaman oldu hala kontratsız 16gb 1450 diyor turkcell vodafone bayileri bu da 2000 tl nin üstü bir fiyatla girer tabii gold da cesaret verdi diğer firmalara fiyatı yüksek tutmalatı içinabi çok özür dileyerek soruyorum ne iş yapıyorsun
2700 gold baya aşmış muhtemelen yurt dışından getiriyordur cihazı türkcell vodafone getirdiğinde düşer fiyatı
--------------- Ekleme ---------------
türkcell getirdğiğinde fiyat 1500 1600 civarı olur KONTRATSIZ (kontratlı ppahalı ya geliyor) şu anda en pahalı 700€ ile italyada satılıyor oda ortalama 1400 tl eder 1g gb lık model için konusuyorum