iphone 4 türkiyede !

Sponsorlu Bağlantılar

prank90

Üye
Yok artık apple avrupadan yarı fiyatına alıyolar bu fiyat nedir abi

Lacrymosa

Üye
Lüks telefon istiyorsanız Samsung Wave alın. iPhone 3GS'den daha iyi. iPhone 4 ile kıyaslamadım ve bu fiyata da kıyaslamam mümkün değil.

Necmati

Necmati

Üye
Lüks telefon istiyorsanız Samsung Wave alın. iPhone 3GS'den daha iyi. iPhone 4 ile kıyaslamadım ve bu fiyata da kıyaslamam mümkün değil.
Nokıa N8 Türkiye'ye 1.300 gibi bir fiyatla bekleniyor ve bunlar hangi akla güveniyor...

Paranoya

Paranoya

Üye
10 sene sonra anca alırız Türkiyede .

21sacraments

21sacraments

Üye
neden bu kadar pahali distrubtormu ney ondan dolayimi? Wergi desek o kadar vergi almazlar heralde tum apple urunleri cok pahali turkiyede

Mert

Mert

Üye
Ne kadar çok telefon çıkarsa o kadar çok ucuzlar. :D

ersinduzgun41

ersinduzgun41

Üye
Arkadaşlar ben 1100 tl gibi bir fiyata amerikadan getirtiyorum,unlock sorunu var tabi ama bi şekilde hallediliyor, 1500 tl daha ucuz olunca unlock sorunu bir sorun olmaktan çıkıyor insanın gözünde. Belki 1 tane daha getirtebilirim satmak için 800-850 dolar civarına ama 1-2 ay bekleme süresi olabilir. benimki 5 eylülde gelecek, sıradaki arkadaş ne zaman gelir şu anda bilmiyorum. 2600 tl verip alamazdım sizde almayın, yurtdışı yolunu deneyin almak istiyorsanız. Bildiğiniz gibi en ucuzuda amerika...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
abisi ne yapsın alışmış ona... :d::d:
abisi :hmmm ya harbi buna bu kadar para veren varmıdır allah aşkına ya bu paraya ben size 2 tane n97 alırım bana 5800 yetiyoda artıyo bile işte böyle kullanmayı bilmeyen kişilerde çok kötü diyo hayır anlamadıgım şu 2 3 milyar para vericen çagırınca gelicekmi nedir anlamadımki ıphone 4 gel oglum diyicen gelicekmi nedir yani

prank90

Üye
muhtemelen gold işin kaymagini yiyor şuan avrupada yarı fiyatına ipad te ilk trye girdiginde 2.3 bin tl idi suan 1.9 bin tl i4 te bence 2 bin tlye kadar düşücek

kemal21

kemal21

Üye
çoksk pahalı

rapege

rapege

Üye
çok çok pahalı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yuh oha çüş hayda vs vs vs.peşine çanak antende verecekmi:)

hk066

hk066

Üye
geettt o paraya biii araba al

rapege

rapege

Üye
ne kadar vergi ve kar var Amerika'da 600 Dolar Türkiye'de...

Lacoste

Lacoste

Üye
turkcell getirsin ilk önce bende :D

yalnız fiyat şu an sadece gold getirdiği için normal gold sadece bende diye böle fiyat çekmiştir ona

Muratti1905

Üye
1750 TL ye sıfır kapalı kutu apple store faturalı 16GB verebilirim ilgilenenlere...

0533 423 53 59.

Murat.

Evilblood

Evilblood

Üye
Bencede çook pahalı 4-5 ay sonra 2000 tl fln 1.5 yıl sonra 1000 o kadarda teknolojik telefona gerek yok eskiden iPhonemu varmış :D :D

Lacrymosa

Üye
Bencede çook pahalı 4-5 ay sonra 2000 tl fln 1.5 yıl sonra 1000 o kadarda teknolojik telefona gerek yok eskiden iPhonemu varmış :D :D

Hayır. iPhone fiyatları o kadar düşmez. Çıkalı kaç yıl oldu ama iPhone 3G 8GB 'ın fiyatına bakın. Turkcell kontratla 4.100 TL'ye satıyor o cihazı. Güleyim mi ağlayayayım mı bilemedim buna. Apple ürünlerinin fiyatlarının çok düşmemesi bence iyi. Nokia gibi terbiyesizlik yapmıyorlar. 5800 gibi bir telefonu bin TL'den daha yüksek bir fiyatla piyasaya sürdüler ve ben o telefonu bir hata yaptım aldım. Yaklaşık 1 sene sonra bir baktım cihaz 450 TL'ye her yerde satılıyor. Ben Nokia'ya bildiğim ne kadar küfür varsa ederim. Bir daha da ondan telefon melefon hiçbir şey almam. Canın cehenneme Nokia !

Takipçi Satın Al

Üst Alt