• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4: Türkiye Fiyatı, Resmiyete Kavuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strazburg

Üye
Bu cihaza para verilmez. Bunun yerine Nokia N8 alınır. Hem daha ucuz, hem de sinyal sorunu yok.

zx6r

zx6r

Üye
Altın kaplama sanki çok gereksiz kriz var diyorlar millet 1500 TL lik cihazla konuşuyor

melih8

Üye
EVet yaw 2000 küsürlü fiyatlar söylendi hep. Bana göre normal fiyat. TUrkcell in fiyatları ne olacak acaba???

sibelarpacı

Üye
EVet yaw 2000 küsürlü fiyatlar söylendi hep. Bana göre normal fiyat. TUrkcell in fiyatları ne olacak acaba???
valla ben şu an kullandığım 3g 8gb iphonumuda turkcellden aldım,sözleşmeli alınca bedavaya gelmiş gibi oldu, i phone4 ünde fiayatı açıklasınlar,alıcam heralde,söylediğiniz fiyatlar uygun bence.

cansuir

Üye
bir sürü telefon faturası ödüyoruz. Bencede paket almak daha avantajlı. Telefonlar bedavaya gibi geliyor. :) tabi çok konuşan faturaları kabarık biriysen...

sibelarpacı

Üye
arkadaşımın bana yolladığı linki buraya koyuyorum arkadaşlar, burdan fiyatları ve kampanyayı inceleyebilirsiniz,bence herkese uygun bi paket var, ben şahsen orta paketi beğendim, normalde aylık telefon faturama az bişi daha ekleyip alabiliyorum dahha neolsun:naughty:

kutluay5

kutluay5

Üye
yazık valla acıyorum bu ayfon delilerine :ehe
abi anteni bozuk mu diye sormuş biri evet kardeşim maalesef..
super amoled ile retina display'i karşılaştıran olmuş şöyle diyelim iphone'da çözünürlük fazla ama samoled'de renkler daha canlı, parlaktır ve daha az enerji yer..
16 yaşında almaya kalkan var buna gülüyorum ben :D yaşın ne başın ne kardeşim...
en az 1849 tl'den satılan bir bilgisayarımsı telefona bu para az bile diyorsunuz milletvekili falan mısınız anlamıyorum...

beyin bedava :bye2: anladınız siz onu..
kardeşim bu telefon zaten benim yaşımdakilere lazım en çok :D çünkü xpressmusic aşamasını geçti artık bizim nesil :D bu arada milletvekili falan değilim bursum var dostum 12 ay taksitimi yaparım afyonlu iphone4'ümü alırım ;) :D :bigstar:

ayseduran

Üye
Bana fiyatlar gayet uygun geldi, 3gs e göre hiçde pahalı değil, hele turkcell kampanyalı alırsan herkes için ulaşılabilir bi telefon,marjinal olacağız diye cihazı kötülemenin bir manası yok bence, şu ana kadar yapılan en iyi telefondur yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt