• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4: Türkiye Fiyatı, Resmiyete Kavuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4: Türkiye Fiyatı, Resmiyete Kavuştu!
Tüm dünyayı kasıp kavuran ve yarın anlık olarak ülkemizde satışa sunulacak olan iPhone 4, fiyatı ile birlikte yine uzun kuyruklar oluşturabilir. iPhone 4’ün Türkiye’den yetkili distribütör güvencesi ile birlikte satışa yarın sunacakken, cihazın 16 Gigabayt kapasiteli versiyonu ise sadece 1.569 Türk Lirasına tekabül edecek. Cihazın 32 Gigabayt kapasiteli versiyonuna 1.849 Türk Lirasına sahip olurken, 24 Eylül'de 6 ilde yer alan 15 Electro World Mağazası'nda tüketiciyle buluşacağını da hatırlatmamızda fayda var.

( 64 Gigabayt'lık versiyonu 2.000 TL olabilir! )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normal hatta 3gs ye göre ucuz bence.

'Davut

'Davut

Üye
Beklenmedik bir fiyat...

atakax

atakax

Üye
Işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ağlamak istiyorum buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 2700 tl yapıp hepimizin moralini bozan golda yazıklar olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bazı firmalar güya akıllarınca uyanıklık yapacaktı ama cçuvalladılar.İnşallah o mallar ellerinde kalır.

'Davut

'Davut

Üye
Fiyatı dahada düşer tahminen...:) Telefondada tip var beee....:D

OğuzcanAbi

Üye
samsung i9000 galaxy s daha iyi bence bayada bi fiyat farkı war

akula

akula

Üye
o parayı verip alanın aklına şaşarım yani yuh sorsan millette param yok deriz 2 bin lira ben o paraya 3 ay çalışıyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
anten problemi doğrumu? buraya gelen cihazlarda öylemi ? ve bu süper amoled ekranla iphon4 ün ekranı hakkında ne dersiniz fark cidden varmı ?

BaDThings

BaDThings

Üye
ucuzmuş :S

kutluay5

kutluay5

Üye
vallaha 16 yaşındayım bu telefon için para biriktiriyorum 5800ımı sattım ocak'ta para hazır :D alacam 16 gb :D(BU TELEFONA BU PARA AZ xD)

d880bjk

Üye
yazık valla acıyorum bu ayfon delilerine :ehe
abi anteni bozuk mu diye sormuş biri evet kardeşim maalesef..
super amoled ile retina display'i karşılaştıran olmuş şöyle diyelim iphone'da çözünürlük fazla ama samoled'de renkler daha canlı, parlaktır ve daha az enerji yer..
16 yaşında almaya kalkan var buna gülüyorum ben :D yaşın ne başın ne kardeşim...
en az 1849 tl'den satılan bir bilgisayarımsı telefona bu para az bile diyorsunuz milletvekili falan mısınız anlamıyorum...

beyin bedava :bye2: anladınız siz onu..

atakax

atakax

Üye
yazık valla acıyorum bu ayfon delilerine :ehe
abi anteni bozuk mu diye sormuş biri evet kardeşim maalesef..
super amoled ile retina display'i karşılaştıran olmuş şöyle diyelim iphone'da çözünürlük fazla ama samoled'de renkler daha canlı, parlaktır ve daha az enerji yer..
16 yaşında almaya kalkan var buna gülüyorum ben :D yaşın ne başın ne kardeşim...
en az 1849 tl'den satılan bir bilgisayarımsı telefona bu para az bile diyorsunuz milletvekili falan mısınız anlamıyorum...

beyin bedava :bye2: anladınız siz onu..

abi bende sizi anlamıyorum fikirlerinizi kendinize saklayın hele aşağılayıcı sözler söylemeyin lütfen iphone u seviyorsak bu cihazı alıyorsak kendimiz için alıyoruz parayıda buluyoruz yada bulmuyoruz sanane abi??? 16 yasındaki kardeşim aynı yoldayız bende 3g var şuanda 4 e doğru gidiyorum hele bu haberi okuduktan sonra 2700 e değil 1500 e geldiğini duyunca keyfim yerine geldi :D

tolga777777

Üye
64 Gb sı daha yok bu telefonun resmın altında kı yazı herhalde yanlıs yazıldı. Apple store da yok...

erdi_s

erdi_s

Üye
ben o para verip de telefon alanların hiç kusura bakmasınlar ama deli mi değil mi diye dusurum. 2000 lira yaa. para çöpe gider baska hiç bişe olmaz. yazık 10 milyon dolar servetim olsun yine almam

ismailnayir

Kapalı Hesap
haber biraz değiştirilerek ChipOnline'den alınmış

Ozan

Ozan

Admin
anten problemi doğrumu? buraya gelen cihazlarda öylemi ? ve bu süper amoled ekranla iphon4 ün ekranı hakkında ne dersiniz fark cidden varmı ?
iPhone 4 ekranı teknolojik olarak iyi denebilir ancak super amoled ekran kesinlikle renkler konusunda çok daha başarılı. Renkler daha canlı ve parlaktır. Ayrıca arkadasın yukarıda dedigi gibi enerji kullanımı azdır. Yani aynı sürelerde iki ekranı tam parlaklıkta bir süre yakın aynı şarjı iphone4 ekranı daha hızlı yiyecektir. Samsung un wave modelinin şarjının başarılı olmasının nedeni de ekranı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt