batudinho39
Üye
-
Konu Sahibi
-
tavsiyen için teşekkürler çok mantıklıyaw al samsung galaxy s2 bak keyfine
bende samsung galaxy s4 var memnunum, öneriyorum.
Geriden geliyosun bizde nexus 5 var ayıks
gs2 soba dostum alınmazsen iphone 4 al seni en az 5 yıl götürür bak 3gs modeli 5 yıllık telefon hala yeni oyunları açıyor
gs2 soba dostum alınmazsen iphone 4 al seni en az 5 yıl götürür bak 3gs modeli 5 yıllık telefon hala yeni oyunları açıyor
gs2 dediğiniz galaxy sii dir umarım. Samsung nerdeyse ayda bir telefon çıkartıyor. Yakında lime pie den sonra da almayacak derler, dit gibi kalırsınızAyrıca olay çekirdek sayısında, ram de değil siz de gayet iyi biliyorsunuz. Stabilizasyon herşey. Yıllarca symbiani götüren olgu 4s şuan piyasanın en iyi telefonu, gerek ekran boyutu gerek hızı gerek kamerası, 4 4luk bir cihaz ha 4 Nasıl gayet üst düzey bir telefon alırsan kesinlikle pişman olmazsın
He he evetgs2 dediğiniz galaxy sii dir umarım. Samsung nerdeyse ayda bir telefon çıkartıyor. Yakında lime pie den sonra da almayacak derler, dit gibi kalırsınızAyrıca olay çekirdek sayısında, ram de değil siz de gayet iyi biliyorsunuz. Stabilizasyon herşey. Yıllarca symbiani götüren olgu 4s şuan piyasanın en iyi telefonu, gerek ekran boyutu gerek hızı gerek kamerası, 4 4luk bir cihaz ha 4 Nasıl gayet üst düzey bir telefon alırsan kesinlikle pişman olmazsın
3gs e ios 6 cıktıda çok mu iyi durumda?oyun ne caliştiriyo bu kadar cidden merak ettim. Vede o atari kadar ekranın neresi yeterli?
3gs e ios 6 cıktıda çok mu iyi durumda?oyun ne caliştiriyo bu kadar cidden merak ettim. Vede o atari kadar ekranın neresi yeterli?
He he evet
Fanokiacep telefonu diyoruz tablet boyunda ekranla geliyorlarayrıyetten burada 3gs den değil ip4den bahsediyoruz. Halihazırda 3gs bile yeni çıkan gta vice city oyununu çalıştırırken siz daha Neyi savunuyorsunuz?
- - - Eklendi - - -
cep telefonu diyoruz tablet boyunda ekranla geliyorlarayrıyetten burada 3gs den değil ip4den bahsediyoruz. Halihazırda 3gs bile yeni çıkan gta vice city oyununu çalıştırırken siz daha Neyi savunuyorsunuz?
- - - Eklendi - - -
Fandroid
Madem ekran yeterli iphone 5 niye büyüttüler vahiy mi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?