Iphone 4 şu an almam mantıklı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Iphone 4 şu an almam mantıklı mı ?
Merhabalar babama çeşitli ısrarlar sonucu bir telefon aldırmaya ikna ettim 4,5 senedir n79 kullanıyorum ve arkadaşımın iphone 4 telefonu var dokunmatiği olsun sadelik ve uygulamalar açısından hoşuma gitti ama beni tedirgin eden ileriki yıllarda asphalt 8 misal bu tür oyunlar iphone 4 için uyumlu olmaya devam edecek mi ben uygulama maynağıyım tabiri caizse eğer alıp da modern combat gibi oyunları oynayamazsam kahrımdan ölürüm yardımınız için teşekkürler

yaw al samsung galaxy s2 bak keyfine

Tepkiler: batudinho39

Kerim.

Üye
İphone 4 alinmaz artik.

Razzers

Üye
bende samsung galaxy s4 var memnunum, öneriyorum.

Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için teşekkürler s2 galiba aklıma yattı

gogis

Üye
gs2 soba dostum alınmaz sen iphone 4 al seni en az 5 yıl götürür bak 3gs modeli 5 yıllık telefon hala yeni oyunları açıyor

gs2 soba dostum alınmaz sen iphone 4 al seni en az 5 yıl götürür bak 3gs modeli 5 yıllık telefon hala yeni oyunları açıyor

Millet alırken acaba 2 yıl götürmü diye düşünüyor sen 5 yıl diyorsun ayrıca S II , iPhone 4'ten bir cihaz olduğu halde nasıl soba oluyor ?

Kuzeni yazmış galiba

gogis

Üye
gs2 dediğiniz galaxy sii dir umarım. Samsung nerdeyse ayda bir telefon çıkartıyor. Yakında lime pie den sonra da almayacak derler, dit gibi kalırsınız Ayrıca olay çekirdek sayısında, ram de değil siz de gayet iyi biliyorsunuz. Stabilizasyon herşey. Yıllarca symbiani götüren olgu 4s şuan piyasanın en iyi telefonu, gerek ekran boyutu gerek hızı gerek kamerası, 4 4luk bir cihaz ha 4 Nasıl gayet üst düzey bir telefon alırsan kesinlikle pişman olmazsın

ka_za

Üye

3gs e ios 6 cıktıda çok mu iyi durumda?oyun ne caliştiriyo bu kadar cidden merak ettim. Vede o atari kadar ekranın neresi yeterli?

Kerim.

Üye
He he evet

gogis

Üye
3gs e ios 6 cıktıda çok mu iyi durumda?oyun ne caliştiriyo bu kadar cidden merak ettim. Vede o atari kadar ekranın neresi yeterli?

cep telefonu diyoruz tablet boyunda ekranla geliyorlar ayrıyetten burada 3gs den değil ip4den bahsediyoruz. Halihazırda 3gs bile yeni çıkan gta vice city oyununu çalıştırırken siz daha Neyi savunuyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

cep telefonu diyoruz tablet boyunda ekranla geliyorlar ayrıyetten burada 3gs den değil ip4den bahsediyoruz. Halihazırda 3gs bile yeni çıkan gta vice city oyununu çalıştırırken siz daha Neyi savunuyorsunuz?

- - - Eklendi - - -

Fandroid

Kerim.

Üye
Fanokia

ka_za

Üye
Madem ekran yeterli iphone 5 niye büyüttüler vahiy mi geldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...