iPhone 4 Sim Kartsız Aktifleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 Sim Kartsız Aktifleştirme
Arkadaşlar bana yurtdışındaki akrabamdan iPhone 4 hediye geldi. Hiç iPhone tecrübem yok, gelir gelmez format atayım dedim ve ayarlardan sıfırladım. Açılırken sim kart istiyor ama gördüğüm kadarıyla normal sim kart olmuyor, micro sim kart istiyor. Sim kartsız nasıl aktifleştirebilirim (ya da açabilirim) ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
açılmaz sim kart gerekli

weesel

weesel

Üye
Sim kartı takman gerekli. Kullandığın operatörün bayisine gidip nano sim kartı alabilirsin. iPhone sim kartları nano sim kartıdır. Yani en küçük sim kartı. Bazı telefonlar micro sim kartı kullanıyor. Micro sim dersen yine telefona büyük gelir ve olmaz. iPhone için dersen anlarlar zaten nano sim olduğunu :) Çok uzun süren bi işlem de değil hemen halledersin.

• Beğen
Tepkiler: yasin213
yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum. Sen demesen micro sim alacaktım. Belki de adamlar gülecekti bana iPhone'a micro takmaya çalışıyor diye :D Acaba kaç liraya verirler? Arkadaşa micro sim alırken 10 lira vermişti. Nano olduğu için daha fazla para alabilirler mi?

weesel

weesel

Üye
Yok gülmezler, yani gülmemeleri lazım insanlık hali bilememiş olabilirsin :) kullandığın operatöre göre değişebilir belki de ben Avea kullanırken micro sim'den nano sim'e geçerken 10 TL ödemiştim. Hala aynıdır sanıyorum :)

yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Micro sim görünce şaşırmıştım, bir de nano çıktı :) Ben de Avea kullanıyorum ve normalden direk nanoya geçeceğim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

niye linkleri verdiğim iki cihazıda hala kullandığımdan MICRO-SIM taktığımdan :)

yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi

niye linkleri verdiğim iki cihazıda hala kullandığımdan MICRO-SIM taktığımdan :)
Bana nano sim gerekmiyor yani?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
gerekmez tabiki o kişi neye dayanarak bunu dedi anlam veremiyorum

yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Acaba iPhone'ların bazıları micro sim, bazıları nano sim kartı mı destekliyor :hmmm
İnternetten baktım, sanırım haklısın. Nano sim için adaptör falan çıktı. Micro Sim almalıyım o zaman.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Acaba iPhone'ların bazıları micro sim, bazıları nano sim kartı mı destekliyor :hmmm
İnternetten baktım, sanırım haklısın. Nano sim için adaptör falan çıktı. Micro Sim almalıyım o zaman.
konumuz içinde iPhone 4 den bahsediyorsak onun özelliğine uygun cevaplar verebiliriz :) başka cihazlar adı geçseydi onların linkini verirdim, alıp almamak sana kalmış neticede cihaz senin elinde :)

• Beğen
Tepkiler: yasin213
yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın dostum. Operatör bayiisine gidince belli olur zaten.

Üst Alt