Haber iPhone 7'nin şebeke sorununa dair raporlar gelmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7'nin şebeke sorununa dair raporlar gelmeye devam ediyor
Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus geçtiğimiz ay resmi olarak duyurulmuş ve 16 Eylül tarihi itibari ile de Amerika Birleşik Devletleri ve bazı ülkelerde satışa sunulurken, her geçen dönem yeni ülke pazarlarında akıllı telefonlar yerlerini almaya devam ediyorlar.



iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar bugün itibari ile de Türkiye pazarında yerlerini almış durumdalar. Akıllı telefonlar Apple Store, perakende satıcılar ya da cep telefonu operatörleri üzerinden 3.249TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Diğer taraftan Apple'ın cihazlarının sunulması ile bazı sorunlarla ilgili raporlar da gelmeye başlamıştı ve bunlardan bir tanesi de cihazın şebeke bulma ile ilgili olarak bir problemi olurken, Amerika Birleşik Devletleri'nde bazı iPhone 7 kullanıcıları cihazlarının şebeke bulamadığı yönünde sorunlar rapor etmişlerdi.

Şimdi de Bloomberg üzerinden gelen haberlere göre iPhone 7 için şebeke sorunu sadece ABD ile sınırlı değil. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de bazı iPhone 7 kullanıcıları şebeke bulma ile ilgili olarak zorluklar yaşadıklarını belirtiyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda “out of service” araması Weibo'da en çok arananlar listesinde üstlerde yer alırken, oldukça fazla sayıda kullanıcının Weibo üzerinden sorun ile ilgili olarak da görüş dile getirdiği ifade edilmekte.

Bu durum karşısında Apple'ın hamlesi ise merak ediliyor. Firmanın dünya genelindeki gelirinin %20'lik kısmının Çin'den geldiğini belirtelim.
iPhone 7'nin şebeke sorununa dair raporlar gelmeye devam ediyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biride Sorunsuz Cihaz Çıkartsın Yine Geri Toplar Sonra Yine Geri Toplar :D #DirenElmaYedi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

ArMaGeDdOn_87

Üye
Note 7 deki gibi ciddi kanıtlar olmadan bu tür haberler saçma geliyor
 

MaxipmaN

Üye
s serisi alın bu iş huzurla çözülsün :polis:
 


Üst Alt