İphone 4 Rakipleriyle karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

ucankartal

Üye
iphone kulandıktan sonra başka telefona bakamaz oldum valla :/

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe herkesde aynı şey oluyor

aysesevgi

Üye
iphone 4 diyorum başka da birşey demiyorum, oyun, uygulama, ekran, hız, estetik daha ne olsun. hele dokunmatiği hiç bir telefonla karşılaştırılamaz, süper bi cihaz.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
son zamanlarda bende böyle düşünmeye başladım:hmmm

woyzeck07

Üye
Arkadaşlar her zaman daha iyisini bulama şansınız olacaktır. hele hele benim gibi ayrıntı manyağı iseniz kafanız çok karışacak. yok onun buNu var yok bunun buNu var falan filan.
önceden WM6.5 işletim sistemi kullanan telefonlar kullandım. şöyle söyleyebilirim, WM6.5 kullanan telefonlar hantal oluyor. WM6.5 kullanıcı özgürlüğü çok fazla ama hantallığı insanı çıldırtıyor.

IPHONE'un ios'undaki kısıtlamalardan dolayı sevmezdim. hatta iphone ile tanışmam tesadüftür. bi yerden iphone 3gs elime düştü. telefon 2 ay evimde paketin içinde bekledi. bi yerlere satmayı bekliyordum. bir hafta kullanayım dedim. ve bi daha bırakamadım.
dedim ya her zaman daha iisini bulabilirsiniz. ama iphone bi telefon olarak hızı ile beni cezbetti. ve diğer telefonlara hantal olarak bakmaya başladım.

(android hiç kullanmadım. ona da iyi diyorlar)

iphone'u gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
saygılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her zaman daha iyisini bulama şansınız olacaktır. hele hele benim gibi ayrıntı manyağı iseniz kafanız çok karışacak. yok onun buNu var yok bunun buNu var falan filan.
önceden WM6.5 işletim sistemi kullanan telefonlar kullandım. şöyle söyleyebilirim, WM6.5 kullanan telefonlar hantal oluyor. WM6.5 kullanıcı özgürlüğü çok fazla ama hantallığı insanı çıldırtıyor.

IPHONE'un ios'undaki kısıtlamalardan dolayı sevmezdim. hatta iphone ile tanışmam tesadüftür. bi yerden iphone 3gs elime düştü. telefon 2 ay evimde paketin içinde bekledi. bi yerlere satmayı bekliyordum. bir hafta kullanayım dedim. ve bi daha bırakamadım.
dedim ya her zaman daha iisini bulabilirsiniz. ama iphone bi telefon olarak hızı ile beni cezbetti. ve diğer telefonlara hantal olarak bakmaya başladım.

(android hiç kullanmadım. ona da iyi diyorlar)

iphone'u gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
saygılar

güzel yorum olmuş teşekkürler:oke:

whenever

Üye
merhaba arkadaşlar, ben de geçen gün iphone 4 aldım. telefon meraklısı biri olrak böyle telefon görmedim diyebilirim.
arkadaşın birinin dediği gibi pc den bile hızlı. zarif mükemmel birşey.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe savaşmayalım :ehe

06Nurettin

Üye
bende iphone 4 var ama arkadaşlar video çekimde alınan sesler çok az çıkıyor acaba nedendir,oysa iphoneden müzik dinlemede ve voice ses kaydetmede kısık çıkmıyor ama sadece video çekimde sesler az çıkıyor neden olabilir bilgisi olan varmıdır acaba..

kdv82

Üye
iphone 4 nokia n8 ve samsng wave 2 bu 3 telefon arasında kaldım

burakik

Üye
kesinlikle iphone 4. bir telefondan istediğiniz herşey ve kat kat fazlası iphone da var . gir application store ye dilediğini indir. bir telefon herkezinmi işini görebilir be abi. bu telefon görüyor işte. herekeze göre bi program var o dükkanda. jailbreak yap bütün programlar bedava olsun. yok böyle bi cihaz yok...

preator35

Üye
Arkadaşlar wave i verip i phone 4 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
kesinlikle hiç düşünme al çünkü milyonlarca uygulama oyun yüklersin düşün gta 3 inanmazsan youtubeye yönlen izle

fvb

Üye
Galaxy s2 koymaya korkmuslar...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokiada rakibi N8 değil iphone'nin...
Rakip olarak Nokiada N9 veya lumia 800 olması gerekiyordu :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
kim hortlattı bu konuyu o zaman :D

Üst Alt