haltie
Üye
-
Konu Sahibi
-
iphone 4'te led flash var. Bende iphone4 var kardeş sorularını sorabilirsin.
İlk olarak fotoğraftan bahsedeyim. Fotoğraf kalitesini test etmek için zifiri karanlık bir odaya geçip çekim yaptım ve sadece flashıyla gündüz gibi çekim yaptı. İnanamadım. Yani kısacası fotoğraf çekimi canavar. Video çekimi zaten gündüz akla zarar derecede kaliteli. Apple bu telefonda video-fotoğraf olayını aşmış. Fotoğraf meraklısıysan bu telefon sana göre diyebilirim.Kardeşim bir iki şey sorayım iphone 4 te flash varmış yeni öğrendim gündüz ve gece resim çekim kalitesi nasıl onu sormak istiyorum şu N8'in 12 Megapiksellik camera ve Xenon Flash olayı beni çok cezbetti ben fotoğraf meraklısı biriyim sık sık çekim yaparım birde iphone'ların MÜZİK SESİNİN ÇOK AZ OLDUĞU SÖYLENİYOR bu doğrumudur müzik ses kalitesi ve Volümü nasıldır...
Video müzik ve 3. parti yazılım yüklemek için İtünes mecburi kullanılıyormuş bu doğrumudur ve kullanımı zormudur.
Video'da mov formatının dışında desteklediği format varmıdır...
Cevap verirseniz çok minnetar kalacağım....
Saygılarımla;
i4 alcam iphone tercih etmemdeki en buyuk sebep bu kardeşİphoneda herşey çok seri. Diğer telefonlarda bu hızı yakalayamıyoruz. Mesela Nokia 5800.. Bi şeye basıyorsun 10 dak sonra açıyor. Ama iphoneda tık tık tık.... hızlı hızlı hallediyorsun herşeyi. Bence sırf bu serilik sayesinde en iyi telefonlardan biri olmayı hak ediyor...
Hayırlı olsun şimdideni4 alcam iphone tercih etmemdeki en buyuk sebep bu kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?