emrepreston
Üye
bende arkadaşa katılıyorum.. müzik sesi gerek kulaklık gerek hoparlör çoğu telefondan iyi.. ve şarj konusunda da sıkıntı yaratmıyor..Bence müzik kalitesi de harika.Çıkışı gayet kuvvetli ve kaliteli.Neden öyle dedin ki ?
bende arkadaşa katılıyorum.. müzik sesi gerek kulaklık gerek hoparlör çoğu telefondan iyi.. ve şarj konusunda da sıkıntı yaratmıyor..Bence müzik kalitesi de harika.Çıkışı gayet kuvvetli ve kaliteli.Neden öyle dedin ki ?
Bence müzik kalitesi de harika.Çıkışı gayet kuvvetli ve kaliteli.Neden öyle dedin ki ?
Sıkıntılı derken hangi durumdan sıkıntıl8?
iphone 4 eskidi artik 1000 lira kesinlikle verme ,
ikinci el 4s yada s3 al
iphone 4 eskidi artik 1000 lira kesinlikle verme ,
ikinci el 4s yada s3 al
S3 zaten var bebde s3 anneme verip kendime iphone almak istiyorum fakat ikjnci el olmucak ve 1300 tl yi gecmicek
Bu şartlar altinda iphone 4 alabiliyorum heralde. Bu arda iphonelara muzik atmak baya bi karışık onu biliyorum.
Ozanan aliyorum 4
Yok jb yapmam ben neden dersen , androiddede root falan yap diodu herkes. Bi yaptim orjinal halinin 10 kat daha iyi oldugunu farm ettim. Ucretli uygulamalari indirmeyiz artk yapcak bise yok .d
Eskişehirde Media markt'da şuan 950 tl indirimliymiş.Al bence.950 tl ye alcam ip4 iyimi sizce.
Bu gun buyk ihtimalle alicam
Bide s3 ten sonra kötü gelmesin bu iphone 4