Iphone 4 nasil?

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
Bence müzik kalitesi de harika.Çıkışı gayet kuvvetli ve kaliteli.Neden öyle dedin ki ?
bende arkadaşa katılıyorum.. müzik sesi gerek kulaklık gerek hoparlör çoğu telefondan iyi.. ve şarj konusunda da sıkıntı yaratmıyor..

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntılı derken hangi durumdan sıkıntıl8?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 4 eskidi artik 1000 lira kesinlikle verme ,

ikinci el 4s yada s3 al

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 eskidi artik 1000 lira kesinlikle verme ,

ikinci el 4s yada s3 al

S3 zaten var bebde s3 anneme verip kendime iphone almak istiyorum fakat ikjnci el olmucak ve 1300 tl yi gecmicek
Bu şartlar altinda iphone 4 alabiliyorum heralde. Bu arda iphonelara muzik atmak baya bi karışık onu biliyorum.

phasan

phasan

Üye
S3 zaten var bebde s3 anneme verip kendime iphone almak istiyorum fakat ikjnci el olmucak ve 1300 tl yi gecmicek
Bu şartlar altinda iphone 4 alabiliyorum heralde. Bu arda iphonelara muzik atmak baya bi karışık onu biliyorum.

Aslında ogrendın mı cok kolay muzık atmak

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Ozanan aliyorum 4

sekil_27

sekil_27

Üye
Yalnızca 2kısma ayrılması,kameranın 8 olması;Anten sıkıntısı çekmedim ;5mp kamera yeterli bence ;güncellemeye gelince son güncellemeler jb ti kullanılmaz yapmaktan başka bir işe yaramadı(6.1.3 yüklü bende)
Sonuç olarak sadece kamera farkı için değmez sanırım ;5mp hakkını fazlasıyla veriyor

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
4s almak icin param yok zaten 4 alicam mecbur

sekil_27

sekil_27

Üye
Şoguna 4 al bendede;bulabilirsen 6.1.3 sürümünden önceki sürümlüsünü al derim jb yaparsın(her uygulamayı kolayca ücretsiz kurmak kısaca) daha iyi olur;jb siz kullanımı ise detaylı ve işe yarar olarak konu açıp anlatıcım;al ve takip et forumu

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Yok jb yapmam ben neden dersen , androiddede root falan yap diodu herkes. Bi yaptim orjinal halinin 10 kat daha iyi oldugunu farm ettim. Ucretli uygulamalari indirmeyiz artk yapcak bise yok .d

Symbianize

Symbianize

Üye
Yok jb yapmam ben neden dersen , androiddede root falan yap diodu herkes. Bi yaptim orjinal halinin 10 kat daha iyi oldugunu farm ettim. Ucretli uygulamalari indirmeyiz artk yapcak bise yok .d

25 PP ile ücretlileri jb yapmadan indirebiliyprsun

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu alalimda onlar kolay ;-)

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
950 tl ye alcam ip4 iyimi sizce.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben aldım teknosadan 2 hafta önce önceki tel htc evi 3d ilk hafta çok acayım geldı ama sımdı alıştım hoşuma gıdıyor tavsiye ederim

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu gun buyk ihtimalle alicam
Bide s3 ten sonra kötü gelmesin bu iphone 4

Üst Alt