ben gittigidiyor falna güvenemem o satıcıların nasıl sattığı belli değil belki yurt dışında getiriyorlardır. orjinal türkiyeden alıcam ben 2 yıl garantili.telefoncuda veya büyük marketlerden alacam. ama iphone 4 te acaba kasma varmı 4 olanlar yazsın.
tabiyki fark var fakat , fiyat anlamındada çok fark varben gittigidiyor falna güvenemem o satıcıların nasıl sattığı belli değil belki yurt dışında getiriyorlardır. orjinal türkiyeden alıcam ben 2 yıl garantili.telefoncuda veya büyük marketlerden alacam. ama iphone 4 te acaba kasma varmı 4 olanlar yazsın.
Gittigidiyorun giçbir güvenlik sorunu yok.Benimki de yurt dışından alındı. Simkilitsiz ve pasaport kayıtlı. Ha garanti sıkıntılı ona birşey diyemem. Artı olarak illa iPhone olsun diye o paraya 4 almak şu zamanda sağlıklı olmaz. Hadi bu sene IOS 7 yi aldı diyelim seneye alıp almayacağı belli mi ?
Ben bızzat kullanıyorum oyunları rahat açıyo iphone 4
- - - Eklendi - - -
Arkadasım 7 den sonrada alır neden dersen ios 6.1.2 iphone 3gs guncelleme aldıgına gore bırsey iphone en az 1 yıl guncelleme alır
3GS kaç yıldır güncelleme aldı diye i4ün de alcağı anlamı çıkmaz buradan. Adamlar ram miktarını 1 gb ye çıkardı. Belki bundan sonraki OS ları daha fazla ram isteyecek. i4 ün single core işlemcisi ve rami yetebilecek mi acaba
sen iphone 4 ten memnunusun? mesela bazen keşke başka bir telefon alsaydım dediğin oldunmu android falan yada ne biliyim memun olmadığın bir nokta varmı? çünkü s3 ümü anneme verip iphone 4 alacam kendime s3 ten sonra kötü gelirmi acaba? çünkü s3 çok takılıyor stabilite die bişi yok telefonda.Ayrıca ram sorunu olsa cok fazla işlemcı olurdu iphonelerde
sen iphone 4 ten memnunusun? mesela bazen keşke başka bir telefon alsaydım dediğin oldunmu android falan yada ne biliyim memun olmadığın bir nokta varmı? çünkü s3 ümü anneme verip iphone 4 alacam kendime s3 ten sonra kötü gelirmi acaba? çünkü s3 çok takılıyor stabilite die bişi yok telefonda.
Iphone kullandm bende arkadaşımın vardi. Gercekten s3 le alakasi yok. Cok pratik ve cok hizli bir telefon
Bu arada bende ipad3 var. Gercekten cok hizli. Bode iphone 4 un internet performansi nasil acaba? Benim icin internet ve muzik dinlemek cok onemli
Bence müzik kalitesi de harika.Çıkışı gayet kuvvetli ve kaliteli.Neden öyle dedin ki ?İnternet iyide muzık dınlemek bıraz sıkıntılı