blackbatuhan Üye Konu Sahibi Ama iphone 4s kuandm ve ipad var bende. Hic kasmiyor takilma yok. Tam aradigim gibi iste
sekil_27 Üye blackbatuhan' Alıntı: Merhabalar. Iphone 4 8gb 1000 tl ye alicam suzce iyi edermiyim 4 te oyunlarda kasma yaparmii Genişletmek için tıkla ... KArdes 8gb yetmez;buna dikkat et;4 tane oyun ve öüzik var bende 16gb lık telde 4 gb yer kaldı;resim ve video çekimim hiç yok;hafıza yukseltme olayıda olmadıgından iyi düşün
blackbatuhan' Alıntı: Merhabalar. Iphone 4 8gb 1000 tl ye alicam suzce iyi edermiyim 4 te oyunlarda kasma yaparmii Genişletmek için tıkla ... KArdes 8gb yetmez;buna dikkat et;4 tane oyun ve öüzik var bende 16gb lık telde 4 gb yer kaldı;resim ve video çekimim hiç yok;hafıza yukseltme olayıda olmadıgından iyi düşün
Symbianize Üye Oyunlarda kasma yapar temple run falan değilde gta vice city mc4 falan ağır oyunlarda kasıyo
blackbatuhan Üye Konu Sahibi Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim
Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim
ka_za Üye blackbatuhan' Alıntı: Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim Genişletmek için tıkla ... en akillicasini yaptin sirf adi iphone diye attan inip eşsege binilmez
blackbatuhan' Alıntı: Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim Genişletmek için tıkla ... en akillicasini yaptin sirf adi iphone diye attan inip eşsege binilmez
Symbianize Üye blackbatuhan' Alıntı: Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim Genişletmek için tıkla ... En doğru karar
blackbatuhan' Alıntı: Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim Genişletmek için tıkla ... En doğru karar
polat_karaduman Üye blackbatuhan' Alıntı: Bu gun buyk ihtimalle alicam Bide s3 ten sonra kötü gelmesin bu iphone 4 Genişletmek için tıkla ... Bir süre kızacak hatta nerden aldım deme ihtimalin yüksek ama alışaçağına eminim.hayırlı olsun
blackbatuhan' Alıntı: Bu gun buyk ihtimalle alicam Bide s3 ten sonra kötü gelmesin bu iphone 4 Genişletmek için tıkla ... Bir süre kızacak hatta nerden aldım deme ihtimalin yüksek ama alışaçağına eminim.hayırlı olsun
ka_za Üye polat_karaduman' Alıntı: Bir süre kızacak hatta nerden aldım deme ihtimalin yüksek ama alışaçağına eminim.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... vazgecti
polat_karaduman' Alıntı: Bir süre kızacak hatta nerden aldım deme ihtimalin yüksek ama alışaçağına eminim.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... vazgecti
omerumut Üye Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum...
Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum...
Joker Emekli Yönetici omerumut' Alıntı: Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum... Genişletmek için tıkla ... Hayır.Ben telefonu kullandığım sürede hiçbir şekilde kasma kilitlenme gibi sorunlar yaşamadım
omerumut' Alıntı: Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum... Genişletmek için tıkla ... Hayır.Ben telefonu kullandığım sürede hiçbir şekilde kasma kilitlenme gibi sorunlar yaşamadım
Joker Emekli Yönetici Evet konuyu kilitliyorum.Eğer bir sorunuz varsa pmden ulaşabilirsiniz.İyi forumlar