Iphone 4 nasil?

Matthe

Üye
Eski telefonlara para vermeyin abi ya yazık günah.

Konu Sahibi
Ama iphone 4s kuandm ve ipad var bende. Hic kasmiyor takilma yok. Tam aradigim gibi iste

Kullandıysan hoşuna gittiyse al gerisi önemli değil

Arkadaş galaxy y kullanıyordu ıphone aldı ama 1 hafta sonra değiştirdi

sekil_27

Üye
Merhabalar. Iphone 4 8gb 1000 tl ye alicam suzce iyi edermiyim 4 te oyunlarda kasma yaparmii

KArdes 8gb yetmez;buna dikkat et;4 tane oyun ve öüzik var bende 16gb lık telde 4 gb yer kaldı;resim ve video çekimim hiç yok;hafıza yukseltme olayıda olmadıgından iyi düşün

Oyunlarda kasma yapar temple run falan değilde gta vice city mc4 falan ağır oyunlarda kasıyo

Konu Sahibi
Neyse almaktan vaz gectim cunku cok olumsyz yorum aldm. Eski bi tefona 1000 tl vermek harbiden mantikli değil. 1 sene sonra en yenisinden alirim

Konu Sahibi
Ama bundan sonra iphone alacam. Benim s3 oyunlarda kasma yapıyor.

omerumut

Üye
Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum...

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
Iphone 4 fazla program kullaniminda kasma yaparmi facebook instagram twitter foursquare gibi programlarda kasma yaparmi arkada acik olunca almayi.dusunuyorum...
Hayır.Ben telefonu kullandığım sürede hiçbir şekilde kasma kilitlenme gibi sorunlar yaşamadım

MrExpert

Üye
6 sayfalık yorumdan bir karar alınmıştır herhalde...

Joker

Emekli Yönetici
Evet konuyu kilitliyorum.Eğer bir sorunuz varsa pmden ulaşabilirsiniz.İyi forumlar