Iphone 4 nasil?

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 nasil?
Merhabalar. Iphone 4 8gb 1000 tl ye alicam suzce iyi edermiyim 4 te oyunlarda kasma yaparmii

nokiae6

Üye
Bildiğim kadarıyla hala kasma yapmıyor ama 2 sene daha rahat götürsün dersen 4s al. Hayırlı olsun :oke:

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
4s almak istiyorum fakat , iphone e 999 tl olduğu için 4s çok pahalı kaçıyor. 4s e 1700 tl vereceğime 200 tl daha verip 5 alırım. en fazla 1300 e çıkablirim ben 1300 ede 4s bulamam herhalde. Ama 4s ve 4 ün özelliklerine baktım , kamera dahili hafıza ve işlemciden başka hiçbi fark yok aralarında. Mesela iphone 4 real racing 3 te kasma yaparmı? viodelarını izledim hiç kasmıyor.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Tek çekirdek ile çift çekirdek arasında fark olmaz mı? Artı arka kamerada dağlar kadar fark var. Sonra siri var. Artı 8 gb yetmez bence. 3 gbsi zaten kendi kullanıyor.Ben 4 ay öncesinde 4s i gittigidiyordan 1400 tl ye almıştım. Sürekli takip ederek en uygunu buldum. Sana da öneririm.

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
tabiyki fark var fakat , fiyat anlamındada çok fark var :) ben gittigidiyor falna güvenemem o satıcıların nasıl sattığı belli değil belki yurt dışında getiriyorlardır. orjinal türkiyeden alıcam ben 2 yıl garantili.telefoncuda veya büyük marketlerden alacam. ama iphone 4 te acaba kasma varmı 4 olanlar yazsın.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Gittigidiyorun giçbir güvenlik sorunu yok.Benimki de yurt dışından alındı. Simkilitsiz ve pasaport kayıtlı. Ha garanti sıkıntılı ona birşey diyemem. Artı olarak illa iPhone olsun diye o paraya 4 almak şu zamanda sağlıklı olmaz. Hadi bu sene IOS 7 yi aldı diyelim seneye alıp almayacağı belli mi ?

nokiae6

Üye
Ben uzun süredir bi gittigidiyor kullanıcısı olarak gittigidiyorda alışveriş türkiyedeki en garanti yoldur bence. Orda yazandan farklı bişey çıkarsa anında iade edebilirsiniz. İnternetten alacağınız telefonda %30 ile %40 arasında daha ucuz olucaktır her zaman. İphone 4 bile alırsan 16 gb almanı önerir siriyi pek kullanıcağını da düşünmüyorum. Videolarda izlediğin gibi takılma yapmıyorsa sanırım bi sorun yok :oke:

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bende s3 var bundada siri gibi svoice var ve hiç kuanmıyorum. Ayrica gunceleme de işime yaramaz fazla sonucta apple in ios isletim sistemini guncelesekde devasa bir deisim olmuyor. Ben en fazla 1300 tl ye kadar verebilirim ve intenetten almicam garantisi onemli benim icin. Iphone 4 kullananlar varsa memnunlarmi paylassinlar

phasan

phasan

Üye
tabiyki fark var fakat , fiyat anlamındada çok fark var :) ben gittigidiyor falna güvenemem o satıcıların nasıl sattığı belli değil belki yurt dışında getiriyorlardır. orjinal türkiyeden alıcam ben 2 yıl garantili.telefoncuda veya büyük marketlerden alacam. ama iphone 4 te acaba kasma varmı 4 olanlar yazsın.

Ben bızzat kullanıyorum oyunları rahat açıyo iphone 4

- - - Eklendi - - -

Gittigidiyorun giçbir güvenlik sorunu yok.Benimki de yurt dışından alındı. Simkilitsiz ve pasaport kayıtlı. Ha garanti sıkıntılı ona birşey diyemem. Artı olarak illa iPhone olsun diye o paraya 4 almak şu zamanda sağlıklı olmaz. Hadi bu sene IOS 7 yi aldı diyelim seneye alıp almayacağı belli mi ?

Arkadasım 7 den sonrada alır neden dersen ios 6.1.2 iphone 3gs guncelleme aldıgına gore bırsey iphone en az 1 yıl guncelleme alır

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben bızzat kullanıyorum oyunları rahat açıyo iphone 4

- - - Eklendi - - -

Arkadasım 7 den sonrada alır neden dersen ios 6.1.2 iphone 3gs guncelleme aldıgına gore bırsey iphone en az 1 yıl guncelleme alır

3GS kaç yıldır güncelleme aldı diye i4ün de alcağı anlamı çıkmaz buradan. Adamlar ram miktarını 1 gb ye çıkardı. Belki bundan sonraki OS ları daha fazla ram isteyecek. i4 ün single core işlemcisi ve rami yetebilecek mi acaba

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme onemli deil bnm icin iosun su anki surumleri stabil ve sorunsuz zaten real racing 3 u ve nfs.mw aciyosa alcam. Bu cuma gunu alicam bi terslik cikmazsa

emrepreston

emrepreston

Üye
Gayet güzel bir telefon.. Real racing de falan en ufak kasma yaşamadım şu ana kadar.. tek injustice de oyunun başında telefonunuz yetersiz kalıyor hatası aldım ama açtı onuda kasmadan oynadım sadece son seviye görüntüde açamadı. iphone 4 ile bir sıkıntı yaşamazsın.
Ama telefon almak aceleye gelmez.. bir belki iki aya iphone 5s yada 6 çıkacak.. o zaman 4 ler şuan ki 3g yerine geçecek. 3gs in hala güncelleme alıyor olması 4 ün alacağı anlamına , gelmez bunu bilemeyiz. şuan 5 de değil en iyi iphone 4s.. 1400 tl ye carrefour dan arkadaşım aldı bir ay olmadı belki.. biraz bekleyip araştırmayı kesmezsen uygun bir fiyata 4s alabilirsin..

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 iyimiş o zaman. bu hafta anneler gününe alıcamda almam lazım yani ondan acele ediyorum. 1300 felan civarı olursa 4s alıcam. ama 1300 ü geçerse 4 alıcam bakalım hangisi denk gelirse :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben ilk çıktığı zaman arabistan 1300 e almıştım 4Si :hmm

phasan

phasan

Üye
3GS kaç yıldır güncelleme aldı diye i4ün de alcağı anlamı çıkmaz buradan. Adamlar ram miktarını 1 gb ye çıkardı. Belki bundan sonraki OS ları daha fazla ram isteyecek. i4 ün single core işlemcisi ve rami yetebilecek mi acaba

Ayrıca ram sorunu olsa cok fazla işlemcı olurdu iphonelerde

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca ram sorunu olsa cok fazla işlemcı olurdu iphonelerde
sen iphone 4 ten memnunusun? mesela bazen keşke başka bir telefon alsaydım dediğin oldunmu android falan yada ne biliyim memun olmadığın bir nokta varmı? çünkü s3 ümü anneme verip iphone 4 alacam kendime s3 ten sonra kötü gelirmi acaba? çünkü s3 çok takılıyor stabilite die bişi yok telefonda.

phasan

phasan

Üye
sen iphone 4 ten memnunusun? mesela bazen keşke başka bir telefon alsaydım dediğin oldunmu android falan yada ne biliyim memun olmadığın bir nokta varmı? çünkü s3 ümü anneme verip iphone 4 alacam kendime s3 ten sonra kötü gelirmi acaba? çünkü s3 çok takılıyor stabilite die bişi yok telefonda.

S3 ekranı buyuktu sanırım bu sıkıntı olur mu sana bilmem jalıbrek yapmassan sana yeter ben memnunum cok guzel telefon oyun kalıtelı ilk çıkan programlar ios çıkıyor

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Iphone kullandm bende arkadaşımın vardi. Gercekten s3 le alakasi yok. Cok pratik ve cok hizli bir telefon
Bu arada bende ipad3 var. Gercekten cok hizli. Bode iphone 4 un internet performansi nasil acaba? Benim icin internet ve muzik dinlemek cok onemli

phasan

phasan

Üye
Iphone kullandm bende arkadaşımın vardi. Gercekten s3 le alakasi yok. Cok pratik ve cok hizli bir telefon
Bu arada bende ipad3 var. Gercekten cok hizli. Bode iphone 4 un internet performansi nasil acaba? Benim icin internet ve muzik dinlemek cok onemli

İnternet iyide muzık dınlemek bıraz sıkıntılı

Üst Alt