ricardo45
Üye
kesinlikle üstadgitmişken nba ya da nhl izlemeyi düşünüyor musun?![]()

kesinlikle üstadgitmişken nba ya da nhl izlemeyi düşünüyor musun?![]()

kesinlikle üstad![]()
.kalıtesıne laf yok zaten o konuda 'kıng' ler zatenben bugün izledim iphone4 vs galaxys 2 adam birçok site deniyor ikiside aynı açıyor apple tek çekirdek galaxys2 çift çekirdek olduğu halde ilginç dimi , ayrıca ıps süper amoledden daha iyi bir ekranmış ve çözünürlük olarakda iphone önde. iphoneda çok can sıkan bir nokta var mkv,dvix, bu formatlar çok yaygın bunları çevirmekeziyet ve rahatça bluetooth kullanamamak.

şimdi sana sorum tarayıcı flashı olmadan hangisi stabil çalışır bu durumda. tabikide iphone 4 ünki. çünkü daha az kaynak çekiyor. galaxy s 2 adobe flash player güncellemelerini PC deki gibi eş zamanlı alıyor vede en son sürüm adobe flash player PC lere çıktığında direk olarak galaxy s 2 yede çıkıyor ve yükleniyor. herhangi bir FW atmaya gerek kalmadan. 
Silver dostum eline bir iphone 4 al ve 2 dakikadan fazla incelemeyi dene.Galaxy S2 İP 4'e göre daha yeni bir model.İphone 5 ile karsılastırmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Nokia ile İphonecuları nasıl birlestirdin hemen bravo is sizofreniye binmis artık.Ben güzel olan herseyi taktir ederim ama sizi görüyoruz androidli olmayan cihazı topa tutuyorsunuz...

işte buda senin anlayışın. iphone 4 ün tarayıcısı flash desteklemiyorkişimdi sana sorum tarayıcı flashı olmadan hangisi stabil çalışır bu durumda. tabikide iphone 4 ünki. çünkü daha az kaynak çekiyor. galaxy s 2 adobe flash player güncellemelerini PC deki gibi eş zamanlı alıyor vede en son sürüm adobe flash player PC lere çıktığında direk olarak galaxy s 2 yede çıkıyor ve yükleniyor. herhangi bir FW atmaya gerek kalmadan.
İphone 4 galaxy s 2 yle karşılaştırmak çok komik. galaxy s 2 HDMI bağlanır SATA disk (500 GB bağlanıyor) ekranı süperamoled plus ve dünyanın en iyi ekranı. bu konuda kimse çıkıpta bana TFT yi savunmasın. bunların hiç birini iphone 4 yapamaz. siz iphone 4 deyin kendinizi kandırın
İphone 4 de bluetooth 2.1 ve kısıtlı sadece iphonedan iphonea.
3g var görüntülü konuşma yok. kamerası 5 Megapixel emin olinki hiçte o derece kaliteli değil elini titrettiğin an resimde bozulmaya yol açıyor. siz kendinizi kandırın.
nokiacılar ve iphonecular tek bir alandan samsunga saldırmayı kendilerine görev bilmişler ama saldırdıkları aletin hiç bir özelliğini bilmeden büyük bir cehaletle konuşmayı yapmaktanda çekinmiyorsunuz.
galaxy s2 şu an en iyi telefon olsa olsa lg optimusla yada motorola atrix 4g ile kıyaslanır iphone 4 kıyaslanamaz onunla
kıyaslanamaz diyorsunuz ancak tüm uygulamaların en güzeli ve en kapsamlısı.iphone göre yapılıyor. Android sky pe. Video arama yapılmıyor. Bende androidtelefon kullanıyorum ancak çoğu programı indirmeye izin vermiyor market. Telefon şu an piyasaya çıkan en sükse android telefon ancak çoğu uygulamayi indiremiyorum bence iphone piyasadaki tüm telefonlardan uygulama yönüyle üstün ancak kabul etmekte zorlanıyoruz ezici üstünlüğünü