Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
samsng galaxy s2 :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bütçe yetiyorsa İphone'dan sasmayın derim.Özellikler az gibi gelebilir ama o yazılanlar en gerçek yani 720P video varsa o piyasadaki en iyi 720Pdir.3 mp ile 5 Mp ile neredeyse N8'e kafa tutabilecek cihazlar bunlar.Bugün hala İphone 3GS bile Galaxy S2'ye kafa tutar diyorum.Özellikleri eski olabilir ama telefonu elinize aldıgınızda hız stabilite ve kaliteyi hissedersniz.Kimse iphone kullanmadan incelemeden karsısına disli bir rakip almadan yorum yapmasın.Ne telefonlar ne özellikler gördüm ama hangi model hangi telefon olursa olsun yanına iphone 4 koydugunuzda ve beraber incelediginizde herseferinde sasıracaksınız.Galaxy S2'nin tek olumlu yani ekran kalitesidir iphone'a göre.Evet can sıkıcı bir durum biliyorum ama bu cihaz bosuna 2 bin liraya yakın degil.Kısaca Apple king beyler...

61semih

61semih

Üye
ip4 ile sadece bu ısten anlamayanlara hava atılır.sadece bu yuzden ip tercıh edılmez bence.tam bır KIRO telefonu olmaya başladı adam kullanmasını bılmıyor hava olsun dıye ''kız tavlamak'' ıcın alıyor.sozum butun ip kullanıcılarına degıl tabıkı.bana gore s2 nın havası daha cok.s2 nın tek eksı yanı cok buyuk boyutlarda olması bence.ip4 un boyutları ence optımum. ve arkadaslarında degındıgı gıbı tasarım konusunda apple kendıne ozgu bır telefon yaratsada iphone 2g,3g,3gs, ve 4 bırbırlerının kopyaları neredeyse tasarım olarak.ha guzelmı guzel fakat cıkacak olan5 veya 4gs ıle 4 arasında fark olmalı.yoksa hava atacal olanlar bosuna okadar para vermek ıstemezler cunku 4 sanarlar telefonu okadar şekılı olmaz :).kalıtesıne laf yok zaten o konuda 'kıng' ler zaten

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben İphone'un klasından havasından bahsetmiyorum.Anlatması zor ama nasıl desem piyasada en kral olarak görülen telefonlar karsılastırıldı İp 4 ile N8,Galaxy S,Wave,Wave 2,X10,Desire ama bu telefonların hiçbirisi İphone 4'ün yanına yaklasabilecek cinsten degil.Bir oyun açıyosun agzın açık kalıyo grafikleri mükemmel.Stabil ve dokunmatigin tepkime süresi harika.Oyun da açsan müzik de açsan açılıs süresi hemen hemen aynı.Yani bu telefonda çözülmesi zor bir tılsım var.Nette bile izleyebilirsiniz karsılasırmaları.Her telefon belli bir üstün yani ile geliyor yanina ama ezilerek gidiyor.Sadece Galaxy S2 sanırım ekran konusunda biraz geride bırakıcak iphone'u...

kreys1

Üye
galaxy s2 istedigin siten video izlersin kesinlikle galaxy s

franzliszt

franzliszt

Üye
ben bugün izledim iphone4 vs galaxys 2 adam birçok site deniyor ikiside aynı açıyor apple tek çekirdek galaxys2 çift çekirdek olduğu halde ilginç dimi , ayrıca ıps süper amoledden daha iyi bir ekranmış ve çözünürlük olarakda iphone önde. iphoneda çok can sıkan bir nokta var mkv,dvix, bu formatlar çok yaygın bunları çevirmekeziyet ve rahatça bluetooth kullanamamak.

silver021

silver021

Üye
ben bugün izledim iphone4 vs galaxys 2 adam birçok site deniyor ikiside aynı açıyor apple tek çekirdek galaxys2 çift çekirdek olduğu halde ilginç dimi , ayrıca ıps süper amoledden daha iyi bir ekranmış ve çözünürlük olarakda iphone önde. iphoneda çok can sıkan bir nokta var mkv,dvix, bu formatlar çok yaygın bunları çevirmekeziyet ve rahatça bluetooth kullanamamak.

işte buda senin anlayışın. iphone 4 ün tarayıcısı flash desteklemiyorki :d::d::d: şimdi sana sorum tarayıcı flashı olmadan hangisi stabil çalışır bu durumda. tabikide iphone 4 ünki. çünkü daha az kaynak çekiyor. galaxy s 2 adobe flash player güncellemelerini PC deki gibi eş zamanlı alıyor vede en son sürüm adobe flash player PC lere çıktığında direk olarak galaxy s 2 yede çıkıyor ve yükleniyor. herhangi bir FW atmaya gerek kalmadan.
İphone 4 galaxy s 2 yle karşılaştırmak çok komik. galaxy s 2 HDMI bağlanır SATA disk (500 GB bağlanıyor) ekranı süperamoled plus ve dünyanın en iyi ekranı. bu konuda kimse çıkıpta bana TFT yi savunmasın. bunların hiç birini iphone 4 yapamaz. siz iphone 4 deyin kendinizi kandırın :ehe

İphone 4 de bluetooth 2.1 ve kısıtlı sadece iphonedan iphonea.
3g var görüntülü konuşma yok. kamerası 5 Megapixel emin olinki hiçte o derece kaliteli değil elini titrettiğin an resimde bozulmaya yol açıyor. siz kendinizi kandırın.
nokiacılar ve iphonecular tek bir alandan samsunga saldırmayı kendilerine görev bilmişler ama saldırdıkları aletin hiç bir özelliğini bilmeden büyük bir cehaletle konuşmayı yapmaktanda çekinmiyorsunuz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Silver dostum eline bir iphone 4 al ve 2 dakikadan fazla incelemeyi dene.Galaxy S2 İP 4'e göre daha yeni bir model.İphone 5 ile karsılastırmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Nokia ile İphonecuları nasıl birlestirdin hemen bravo is sizofreniye binmis artık.Ben güzel olan herseyi taktir ederim ama sizi görüyoruz androidli olmayan cihazı topa tutuyorsunuz...

silver021

silver021

Üye
Silver dostum eline bir iphone 4 al ve 2 dakikadan fazla incelemeyi dene.Galaxy S2 İP 4'e göre daha yeni bir model.İphone 5 ile karsılastırmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Nokia ile İphonecuları nasıl birlestirdin hemen bravo is sizofreniye binmis artık.Ben güzel olan herseyi taktir ederim ama sizi görüyoruz androidli olmayan cihazı topa tutuyorsunuz...

kardeş bunu banamı diyorsun. ben hergün bunlarla haşır neşir bir insanım. avea bayisindeyim vede iphone 4 ilk geldiğindede elimdeydi. tamam su gibi akıyor gidiyor neredeyse herşeyi güzel. ama tabikide uygulamadan öteye gidemiyor. Kısıtlama aşırı derecede var. ilk çıktığında 2100 TL ydi genede sattı walla helal olsun ancak şunuda söylemeliyimki 2100 TL lik bir telefon 1700 TL değerindeki bir galaxy s 2 yi karşılaştirirken aradaki fiyatada bakınız.

Avea bayisinde çalışmamın diğer bir artısıda iphone 4 kullanıcılarının niteliklerini görebiliyorum. inanın sadece alo demek için bile bu telefonu alan insanlar var. insanların kafalarındaki marka takıntılarının hatsafaya ulaştığını rahatlıkla size tebliğ ederim. bence burdaki şizofrenik olanda sizsiniz. markalarla akrabalık derecesinde iletişiminize hayranım.

Galaxy S 2 geldiğinde mutlaka ama mutlaka iphone 4 lede karşılaştırmanızı istiyorum tabi galaxy s 2 elinize geçerse. bende elime geçtiği an direk yorumlarımı size anlatıcam. çünkü daha bizede ulaşmadı. ancak videolardanda ve içinde var olan özelliklerinde neler olduğunu takip eden inceleyen biri benim burda ne anlatmaya çalıştığımı daha iyi anlıyacaktır. :bye2::bye2:

nexpow

nexpow

Üye
galaxy s2

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Silver arkadasım dediginde haklısın.Artık marka tutkunlugu var tabiki ama bunu genele yaymak yanlıs.Ben kesinlikle sandıgınız tarzda Nokia veya İphone gibi markaların telefonlarına fanlık yapmıyorum.Kullanıp begendigim bende iyi izlenim bırakan telefonları bütçeye göre yardım isteyen arkadaslara öneriyorum(Nokia veya baska modeller agırlıklı gelmis olabilir inceledigim ve yakın oldugum firmalar sebebiyle.Ama kesinlikle kaliteli öneriler oldugna emin olabilirsiniz).Bazı arkadaslar varki symbian kullanan telefonlara karsı taraf olmuslar.Vivaz ile ilgili açılan konuyu bile baltaladılar.Symbian'ın ne eksigi var diye soruldugunda tık yok eskidi meskidi falan saçmalık diz boyu.Bi konuda X6 ile HTC wildfire arasında kararsız kalınmıs ki Wildfire modeli bana kalırsa HTC adını hakeden bir model bile degil.Akıllı telefon piyasasının en kötü telefonlarından biridir bana göre.Ama Wildfire diyenler bile var.

dream1329

dream1329

Üye
ıphone 4 :yuru uygulama olarak daha ileride

franzliszt

franzliszt

Üye
işte buda senin anlayışın. iphone 4 ün tarayıcısı flash desteklemiyorki :d::d::d: şimdi sana sorum tarayıcı flashı olmadan hangisi stabil çalışır bu durumda. tabikide iphone 4 ünki. çünkü daha az kaynak çekiyor. galaxy s 2 adobe flash player güncellemelerini PC deki gibi eş zamanlı alıyor vede en son sürüm adobe flash player PC lere çıktığında direk olarak galaxy s 2 yede çıkıyor ve yükleniyor. herhangi bir FW atmaya gerek kalmadan.
İphone 4 galaxy s 2 yle karşılaştırmak çok komik. galaxy s 2 HDMI bağlanır SATA disk (500 GB bağlanıyor) ekranı süperamoled plus ve dünyanın en iyi ekranı. bu konuda kimse çıkıpta bana TFT yi savunmasın. bunların hiç birini iphone 4 yapamaz. siz iphone 4 deyin kendinizi kandırın :ehe

İphone 4 de bluetooth 2.1 ve kısıtlı sadece iphonedan iphonea.
3g var görüntülü konuşma yok. kamerası 5 Megapixel emin olinki hiçte o derece kaliteli değil elini titrettiğin an resimde bozulmaya yol açıyor. siz kendinizi kandırın.
nokiacılar ve iphonecular tek bir alandan samsunga saldırmayı kendilerine görev bilmişler ama saldırdıkları aletin hiç bir özelliğini bilmeden büyük bir cehaletle konuşmayı yapmaktanda çekinmiyorsunuz.

tamam ben flash destekliyor demedimki ayrıca destekliyor yöntemleri '''HACK''' bluetooth içinde ayrıca bluetooth yavaşmı geldi 10mbps hızında wifiden aktarırsın
iphone4 ünde wireless cipi broadcom un ve bilgisayarada yüklenen programla hem dlna hemde wifi dosya aktarımına sahip
koçum sen bir iphone4 ü ilk önce al eline sonra gel tartışalım . çift işlemci ama youtube a bakarsan performansda yaya cihaz .çünkü android 2.3 çift çekirdek kullanımına tam destek vermiyor suc cihazın olmasada yine yük tek işlemciye biniyor sıkıştımı ikinci devreye giriyormuş gir araştır googledan , öyle bilgisayardan alıştığımız eşit yük dağılımı yokmuş ki buda youtube da gözüküyor bende heyecanlanmıştım çift işlemci diye sadece hava atmaya yönelik
needfor speed in iki versiyonunu birden açıyorsun iphone 4 e kaymak gibi cihaz işletim sistemiyle ayrıca 350000 uygulama samsunga ancak öpücük kondurur .
kamera açısındanda çok kaliteli bir cihaz gömme kamerası var ve odak ayarı çok iyi çekim halindeyken kendin parmağınla odak sağlayabiliyorsun eminim yaparsın samsung galaxys 2 ile bunu ayrıca aklının eremiyeceği bir dünya uygulama var ve yeni yeni mac lerden portlanan büyük müzik programlarıda çıkıyor , ios 5 ile 1080p desteği geliyor , gelmese bile şuan 1080p oynatabiliyor cihaz paylaştım ios bölümünde nasıl yapılacağını. ki iphone5 gelince sen düşün galaxys in halini iphone4 önceki jenerasyon.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
galaxy s2 şu an en iyi telefon olsa olsa lg optimusla yada motorola atrix 4g ile kıyaslanır iphone 4 kıyaslanamaz onunla

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
galaxy s2 şu an en iyi telefon olsa olsa lg optimusla yada motorola atrix 4g ile kıyaslanır iphone 4 kıyaslanamaz onunla

kıyaslanamaz diyorsunuz ancak tüm uygulamaların en güzeli ve en kapsamlısı.iphone göre yapılıyor. Android sky pe. Video arama yapılmıyor. Bende androidtelefon kullanıyorum ancak çoğu programı indirmeye izin vermiyor market. Telefon şu an piyasaya çıkan en sükse android telefon ancak çoğu uygulamayi indiremiyorum bence iphone piyasadaki tüm telefonlardan uygulama yönüyle üstün ancak kabul etmekte zorlanıyoruz ezici üstünlüğünü

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kıyaslanamaz diyorsunuz ancak tüm uygulamaların en güzeli ve en kapsamlısı.iphone göre yapılıyor. Android sky pe. Video arama yapılmıyor. Bende androidtelefon kullanıyorum ancak çoğu programı indirmeye izin vermiyor market. Telefon şu an piyasaya çıkan en sükse android telefon ancak çoğu uygulamayi indiremiyorum bence iphone piyasadaki tüm telefonlardan uygulama yönüyle üstün ancak kabul etmekte zorlanıyoruz ezici üstünlüğünü

tabii ki. Uygulamada rakipsiz. Ben oyunla ilgilendiğim için fazla önemsemiyorum :)

log1n

log1n

Üye
İphone 4 ßence...

sonuçta galaxy s2 yeni bi telefon ve iphone nun 1 e 1 kopyası olduğu için ßence İphone 4 almalısın..

OğuzcanAbi

Üye
galaxy forever

Üst Alt