Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

SII'nin ekranı super amoled PLUS

Bnce ikisinide alma,eylülde Nokia N9 ve iPhone 5 geliyo,tercih sana kalmış ama bnce bu seçeneğe göre Nokia N9..

Kesinlikle samsung galaxy s2. 8 megapixel kamersı var. İphone4'ün ise 5 megapixel kamerası var, ayrıca samsung galaxy s2'nin ekranı daha büyük 4.3 inch. Galaxy'de film izlemesi harika olur hemde ekranı süper amoled gerçek görüntü. Kesinlikle galaxy.İphone'nin adı var.

gençler bu hfta sonu telefon alacağım ama bi türlü netleştiremedim yeni konuda açmak istemedim buraya yazım dedim Eğer s2 alırsam pişman olurmuyum iphone 4 almadığıma ?

umutku84

Üye
galaxy s2 android olması büyük avantaj malum yükselişte olan bir sistem ekran kalitesi bakımından da s2 ağır basıyor.

cr55

Üye
Android ve ios ikiside unix tabanlı sistemidir. ios işletim sistemi tam multi task değildir .flash desteği yükü yok . widget teknolojisinden yoksundur. Bu yüzden sırtında fazladan yük taşımayan ios düşük doanımlarda hızlı görünür insanın gözüne. Android tam multi task widgwet ve flash desteği sunar.Bu yüzden 1ghz donanım aslında standart donanım haline gelmesi önemlidir.

arada ki en büyük farkları söylüyorum neden iphone 4 almalı malzeme kalitesi uygulamlar kusursuz neden almamalı uygulamalar yüklemek çoğu zaman ücretli itunes derdi bluetooht sorunu neden samsung galaxy s2 almalı kaliteli ekran bir çoğu ücretsiz uygulamalar ios dan farkı kesinlikle yok daha hızlıneden almamalı malzeme kalitesi orta bataryası az gidiyo 2 batarya alırsan sorun yok ama

KINGDOOM

Üye
arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olucam k.bakmayın şimdiden. Bildiğim kadarıyla ıphone jailbreaksiz ücretsiz uygulamalarıyla bir işe yaramıyor. Son zamanlarda ise de jailbreak yapmak daha da tehlikeli hale geldi ben ıphone almaktan korkar hale geldim galaxy s2 düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur ? Ben oyunlara çok önem veriyorum ve hıza hiç kasmayan bir telefon istiyorum galaxy isteklerimi karşılar mı ? Iphone uygulamalarıda bir süre sonra android e geliyormuş zaten duyduğuma göre inanılmaz derecede kararsız kaldım flaş desteğide çok özendirdi beni kullanan arkadaşlar tamamen objektif bir şekilde açıklayabilirler ise çok mutlu olurum Teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık

----------Eklendi @ 01:00:11 ---------- Yazıldı @ 00:58:11 ----------

birde varsa s2 den daha iyi ve s 2 ile fiyat aralığı uçurum olmayan başka sorunsuz güzel telefonlar varmı

----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:00:11 ----------

ayrıca müzik dinlemeyi de fazlasıyla severim teşekkürler şimdiden

klongs

Üye
sensetion xe nin müziği iyi ama boş rami az olduğu için hd oyunlarda kasma yapar

KINGDOOM

Üye
teşekkürler ama kasmaması çok önemli 5800 ım var delirtti beni sağolasın

klongs

Üye
teşekkürler ama kasmaması çok önemli 5800 ım var delirtti beni sağolasın

bendede vardı azmı çektim 5800 dan dokunmatik değil abanmatikti resmen s2yi elime aldım hafifçe dokundum hemen anladı çok şaşırmıştım

KINGDOOM

Üye
Ama Iphone kullanmışlığımda var o kadar kaliteli uygulamaları bulabilcekmiyim sorusu var hep ben telefonu alınca uygulamaya da para vermek istemeyenlerdenim bu androit te bildiğim kadarıyla açık kaynaklı uygulamalar ile sağlanıyor ıphone da ise installus ile fakat ben açık kaynaklı uygulamaları nerden bulabilirim bilmiyorum.ayrıca şu an çok kararsızım ıphone da olan modern warfare 3 hatta black ops bile yok youtube ve store da gördüğüm kadarıyla jailbreak yapmamaya karar verdiğim içinde galaxy s2 düşünmeye başladım isteklerimi karşılarmı çok kararsızım

klongs

Üye
ücretsiz güzel uygulamar çok bazı uygulamalar paralı oluyor onun için apk dosyaları var apk dosyasını telefonun hafızasına atıp astro file manager diye bir uygulama var onunla yükleyebiliyorsun apk dosyası yüklemek telefonun garantisinide bozmaz

KINGDOOM

Üye
apk dosyası telefondan mı yüklüyoruz yoksa bilgisayar bağantısı gerekli mi o dediğin astro file maneger telefondamı teşekkürler ayrıca s2 almaya karar verdim

klongs

Üye
apk dosyası telefondan mı yüklüyoruz yoksa bilgisayar bağantısı gerekli mi o dediğin astro file maneger telefondamı teşekkürler ayrıca s2 almaya karar verdim

forumlardan istediğin apk dosyasını bilgisayara indiriyorsun sonra telefonun hafızasına atacaksın sonra da marketten astro file manager dosyasını yükleyeceksin astro file managerle yükleyeceksin

KINGDOOM

Üye
eyw yardımların için teşekkürler

----------Eklendi @ 12:34:59 ---------- Yazıldı @ 12:33:32 ----------

peki apk dosyasını bilgisayardan indirip telefona atmak yerine telefondan indirip direk o programla kurma şansım varmı

klongs

Üye

marketten download all files dosyasını indirirsin download all files ile olur

KINGDOOM

Üye
teşekkür ederim

----------Eklendi @ 12:49:31 ---------- Yazıldı @ 12:44:19 ----------

tapatalk ın adını çok duymuşdum onu da açıklayabilirmisin

klongs

Üye
teşekkür ederim

----------Eklendi @ 12:49:31 ---------- Yazıldı @ 12:44:19 ----------

tapatalk ın adını çok duymuşdum onu da açıklayabilirmisin

tapatalk forumlara mobil versiyon ile girmeni sağlıyor markette uygulaması yok apksini bulman lazım

KINGDOOM

Üye
anladım peki kendi flashlı internet tarayıcısı dışında başka hangi flashlı tarayıcılar var vodafone hat ile opera gibi hızlı surf yapabileceğim