iPhone 4 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 kamera sorunu
arkadaslar benm elmacığa bşiler oldu. telefonu gecen mart ayında aldım ve su anda ıcınde 46 uygulama var. benim asıl sorunum şu = kamera ya giriyorum o panjurlar bi türlü acılmıyor. Ama mesela kamerayı kullanan uygulamalara giriyom daha sonra kamerayı tekrar acmayı denıyom o zaman acılıyor. Aceba seyden mı dıye dusundum bu hanı fotoyu cektıgımız konumu gosteren bı ozellık var ya ondan olabılır belkı dıye dusundum onu da kapattım ama sorun hala devam ediyor. Bazen hic acılmıyor tel i kapatıp acıyom yada soft format atınca duzelıyor. Napıym sızce bana bı akıl verin arkadaslar :D

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM EDIIIIN LUTFEN COK ACILLLL :rica:

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonun kamerası ayrı yüklediğin kamera proğramları ayrı çalışır kamera kapagını açmıyorsa ya kamera bozuktur yada soketi çıkmıştır yada restore sorunu vardır..öncelikle telefon yedeğini al shsh kaydını al restore et aynı versiyonuna olmaz ise farklı versiyonlarda den yine de olmaz ise bize gönder bakalım tekniğe girer

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kamerası ayrı yüklediğin kamera proğramları ayrı çalışır kamera kapagını açmıyorsa ya kamera bozuktur yada soketi çıkmıştır yada restore sorunu vardır..öncelikle telefon yedeğini al shsh kaydını al restore et aynı versiyonuna olmaz ise farklı versiyonlarda den yine de olmaz ise bize gönder bakalım tekniğe girer

cevabınız içic tesekkurler. Restore yaptım restore yaparken de update yaptım. 4.2.1 di 4.3.4 oldu ve sorun duzeldı :)

colonel66

Üye
gitti gül gibi jb :)

hakankurban

hakankurban

Üye
gitmez dönüş yapabilir

murti777

Üye

Bende de aynı sorun var servise gösterdim kamera değişmesi gerekiyor dediler soket falan çıkmazmış direk değişmesi gerektiğini söylediler restore ettim fakat olmadı.5.1 kullanıyorum var mıdır bir çaresi ?

Üst Alt