Nokia n97 sorunu öok acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 sorunu öok acil yardım lütfen
selam arkadasLar 2 gün önce aksam kanepede otururken teLefonum cebımden dustu ve kapandı bır dahada açiLmadı ben 1 -2 gun bekLeyım beLkı hard dıskı saLLanmadan doLayı işLetim sisteminin korumaya aLmıstır dıye dusundum ve haLenacıLmıyor cıhaz yurt dısı garantıyede goturemıyorum ve cıhazımda hıc bır sekıLde tepkı vermıyor :S demın pc ıLe usb ye bagLayım dedım pc gormuyor sorun sızce ne oLabıLır bana yardım edebıLırmısınız ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hard format at belki açılır kapalı iken

_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
hard format da yemıyor + sorunu cozdum bunlar dusunce bataryayı goturuyolarmıs yenı batarya aldım sorun cozuldu bu arada maxicep son zamanlarda ne zaman konu acsam sureklı pasıf kaldı kımse cvp vermez oldu nerde kaldı bızım forum kardeslıgımız :(

celibar

celibar

Üye
hard format da yemıyor + sorunu cozdum bunlar dusunce bataryayı goturuyolarmıs yenı batarya aldım sorun cozuldu bu arada maxicep son zamanlarda ne zaman konu acsam sureklı pasıf kaldı kımse cvp vermez oldu nerde kaldı bızım forum kardeslıgımız :(

son günlerde forumda fazla mesaj yazılmıyor, gördüğüm kadarıyla.özellikle yeni sistem (yeni mesaja göre sıralama) geldikten sonra mesaj yazan konu açan azalmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...