OnurErtas
Üye
Biz onu da diriltiriz dostum dert etmeromla cartla curtla orjinalliğini bozduktan sonra kullanırsın evetgarantisini öldürmene ne demeli?
Burda öneri apmak için girerim konua demişsin seni hangi konuda görsem yok almıcaktın yok android daha iyi yok şu yok bu boş boş cevaplar veriyosun tamam burası forum ama insan bildiği konu hakknda yorum yapmalı arıp tutmamalıkardeşim site yazılımı değişti birisi buraya yorum attığında bildirim geliyor ve bakıyoruz biz de tamam mı. Ayrıca benim bilgim sadece android üzerine değil burası forum öneri yapmak için girerim ben bir konuya.
Bm gördüğümü söylüyorum bana inanmayan senin profilinden attığın yorumlara baksın attığın yorumlardan 100 tanesinden 50 tanesi yukarsa desiğim gibi diğer 50 si ise wonder böyle wonder custom rom destekliyor iphonede rom yok vbya kardeşim, kim boş boş cevap veriyor adam yapmak istediği şey için android almalıydi o zaman kolay kolay yanlış şey söylemem kimseye de direk ios kullanma demem eğer android kullanması daha uygunsa sebepleriyle anlatrim asıl sen bilmeden yorum atıyorsun buraya.
Bakın bu konuya attığınız yorumöğrenciyim, 1 yıl önce aldım ve her şeyime yetiyor. ki uzun vadede de yeter. istesem ip 4 alabilirdim? ama almadım çünkü değmez. yakında bunu da değiştirirm canım sıkılrsa. önemli olan fiyatı, markası değil bence işlevselliği. hoşuma giderse huawei marka bir telefon da alabilirim.
Doğrudur iyi forumlaryanlışın var kardeşim zaten benim bu konuda 100 mesajım yokturayrıca görmek istediğini görüyorsun elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum ben. Hoş, bazen almayın cihazı değmez diyebilirim ki bunu yine tekrarlarım. Değmez ise değmez arkadaş. Konuya Göre yorum atarım. İstisnalar da olabilir biz de insanız hani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?