iphone 4 için garmin navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ser_bay

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 için garmin navigasyon
iyi akşamlar arkadaşlar. benim şöyle bir sorunum var. Garmin in iphone 4 için navigasyon programı yok. dun İnstallousta garmin europa cıktı. bu navıgasyon hem güzel ve hem türkçe fakat içinde türkiyede işli olmasına rağmen türkiyedeki ne poiler ne haritadaki sokaklar gözükmüyor. elimde daha önceden bulunan bir gmapsupp.img türkiye haritası var. bu harita tabi noki içindi. iphone bunu aktarabilirmiyiz. img dosyalarının yanına attım ama haritayı görmedi. bu konuda yardımcı oalbilecek arkadaslara şimdiden teşekkürlerimi bir borc bilirim.

----------Eklendi @ 23:09:27 ---------- Yazıldı @ 22:24:38 ----------

yupppiiiiiiiiiii yaptım arkadaşlar. isteyen olursa mesaj yapsın garmin iphone türkiye hemde süperrrrrrrrrrrr

ohioohio

Üye
bende o programı arıyordum baktım ama programı atmamışsın yayınlarsan sevinirim bizde kurup bi bakalım nokia da kullanıyordum ama iphonda yok diye biliyordum şimdiden teşekkürler

afsinli461

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar. benim şöyle bir sorunum var. Garmin in iphone 4 için navigasyon programı yok. dun İnstallousta garmin europa cıktı. bu navıgasyon hem güzel ve hem türkçe fakat içinde türkiyede işli olmasına rağmen türkiyedeki ne poiler ne haritadaki sokaklar gözükmüyor. elimde daha önceden bulunan bir gmapsupp.img türkiye haritası var. bu harita tabi noki içindi. iphone bunu aktarabilirmiyiz. img dosyalarının yanına attım ama haritayı görmedi. bu konuda yardımcı oalbilecek arkadaslara şimdiden teşekkürlerimi bir borc bilirim.

----------Eklendi @ 23:09:27 ---------- Yazıldı @ 22:24:38 ----------

yupppiiiiiiiiiii yaptım arkadaşlar. isteyen olursa mesaj yapsın garmin iphone türkiye hemde süperrrrrrrrrrrr

slm bende c7 de garmin kullanıyordum
şimdi iphone 4s var ve navigasyon arıyorum tabi garmin olursa sevinirim
bana da gönderebilirmisin
mesaj at demişin attım ama cevap daha alamadım
ilgilenirsen memmun olurum
şimdien teşekkürler

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
ugraşmak lazım aslında..

canduzgun

Üye
arkadaşlar programı paylaşırsanız bizde kullanalım mümkünse

erhaner00

Üye
Evet yaa iyi bi novigasyon app lazim bi link atinda yukleyelim bizde

faraza

Üye
Tesekk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt