genel ıtıbarıyle guzel telefon fakat5 ı cıkacagı soylenıyor daha ust modelı cıkacakken okadar para uc bes ay sonra ıkıncı plana,eskıyecek bır telefona verılmez bencee ya 5 ı bekle yda baska modeller onerelım
Aynen o sarar ma sorunuda duydumBen 3G'S kullanıyorum 4'te kullandım bi zaman, ekranında bi problem yaşamadım açıkçası.. Benim sorunum wifi sorunuydu çalışmıyordu.Arkadasımla takas etmiştik bir süreliğine bana geldiğinde çalışıyordu ama bi zaman sonra artık görmemeye basladı.. Oda sadece bize olan bişey olabilir.. Birde ekranında bi sararma böyle tam ortada bilmiyorum kullananlar farkettimi.. Tam olarak sararma oluyor belirli bi zaman sonra..
dostum abimin telefonu en son partmış ondada şebekes orunu varKVK teknik servis bölümünde çalışan bir arkadaşımın söylediği kadarı ile son gelen modellerde şebeke sorunu yok diyorlar. ne derece doğru sizce?
kullanan bi kaç arkadaşımda ve öğretmenimin telefonunda hiç bi sorun yokdostum abimin telefonu en son partmış ondada şebekes orunu var

Berbat ! İslemcisi 1 ghz bile degil.Üstelik tek çekirdek.Kamerası 5 mp ve 720p çekiyo,rakipleri 1080p çift çekirdek 1,2 ghz ve onlar daha ucuz![]()

Berbat ! İslemcisi 1 ghz bile degil.Üstelik tek çekirdek.
Kamerası 5 mp ve 720p çekiyo,rakipleri 1080p çift çekirdek 1,2 ghz ve onlar daha ucuz

ama o çekirdekle şapur şupur öpüyor rakiplerini , millet angry birds oynarken çift çekirdekde biz need for speed sürümlerinin çoğunu atıyoruz artı 700 mb oyunların zevkide başka oluyor hani , daha hangi oyun gelmiş diye açıyorum hergün farklı sayfalar in in bitmiyor hepside kaliteli birde hot pursuit atıyoruz bluetoothla ozaman böyle milletin ağzının suyu nasıl akıyor onu fotoğraflayıp basmak lazım bunu gören alan adam bakarmı çift çekirdeğe haha bak bende galaxys2 var valla yazık bu cihaza adam gibi marketi yok bu donanıma , sen iphone4 le bir çekim yap sonra dilediğince eleştir
hdr da çek iyice bir dumur etmeye çalış bakalım başarabilecekmisin![]()
abi arkadaş şaka maksatlı söylediama o çekirdekle şapur şupur öpüyor rakiplerini , millet angry birds oynarken çift çekirdekde biz need for speed sürümlerinin çoğunu atıyoruz artı 700 mb oyunların zevkide başka oluyor hani , daha hangi oyun gelmiş diye açıyorum hergün farklı sayfalar in in bitmiyor hepside kaliteli birde hot pursuit atıyoruz bluetoothla ozaman böyle milletin ağzının suyu nasıl akıyor onu fotoğraflayıp basmak lazım bunu gören alan adam bakarmı çift çekirdeğe haha bak bende galaxys2 var valla yazık bu cihaza adam gibi marketi yok bu donanıma , sen iphone4 le bir çekim yap sonra dilediğince eleştirhdr da çek iyice bir dumur etmeye çalış bakalım başarabilecekmisin
![]()
ama yine de