İphone 4 hakkında birkaç soru.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 hakkında birkaç soru.
arkadaşlar merhaba. yakın zamanda iphone 4 almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı önerir misiniz?
şebeke problemi yada dokunmatik ekran problemi olduğundan bahsetmişlerdi. böyle birşey gerçekten var mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
bak kardeş bizzat abimde iphone 4 var yaklşık 4 ay önce aldı 1 ay sonra kamerayı actıgında ekranda siyah bi leke biraz arastırdık ipjone 4 bir kısmında sorun varmış genpadan kamerayı degiştirdiler şebeke problemi devam ediyor telin köşelerinde anten olduu için konusurken çok gitme yasanıuor hattı turkcell oldugu halde genelikle 2 yada 3 cekiyo dokunmatik sorununu bilmiyom yok galiba bi sorun ama klavyede ben cok zor yazı yazıyom onda mesale bir harfe basıyom o degilde yanındakine basılmış sanıyo ama tabi kullanımşada alakalo bişi kamerası güzel çekiyor şarjı aynı 5800 lar gibi cok cabuk bitiyo abim hiç oyun filan oynamadıgı halde 1.5 max 2 gün gidiyor bu arada cogu dokunmatik telde olduu gibi onunda ısınma sorunu var hele bu aralar havalar sıcak yaa yanıyo resmen cihaz hatta bi aralar kamerayı actıgında cihaz cok ısındı flan diye uyarı cıkmıstı bu arada bazen kmerayı açonca tel reset atıyo ama genelde hızlı ve seri cihaz oyunları cok güzel isterwen oyun performansını bu siteden izleyebilirsin burda mobil cihazlar a tıkla ordan ios olanları izle hem fragman hem oynauış videoları var izlersin işte yaa şimdi iphone 4 tavsiye edermiyim o telefona kadar para verilmez iyi cihaz tm ama bence alcaksan piyasa fiyatının 200-300 aşagısını bulursan bi yerden anca öyle al derim ben söyliceklerimi söyledim karar senin dostum

• Beğen
Tepkiler: 61semih
61semih

61semih

Üye
genel ıtıbarıyle guzel telefon fakat5 ı cıkacagı soylenıyor daha ust modelı cıkacakken okadar para uc bes ay sonra ıkıncı plana,eskıyecek bır telefona verılmez bencee ya 5 ı bekle yda baska modeller onerelım

Revengeful

Emekli Yönetici
genel ıtıbarıyle guzel telefon fakat5 ı cıkacagı soylenıyor daha ust modelı cıkacakken okadar para uc bes ay sonra ıkıncı plana,eskıyecek bır telefona verılmez bencee ya 5 ı bekle yda baska modeller onerelım

Fakat iPhone 5 allah bilir ne kadar olacak..

Arkadaşım iPhone 4 kullanıyorum bende şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. eğer almak istiyorsan iphone 5i bekle ama . Fiyatı biraz daha ucuzlar sanıyorum

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
siz ne kadara aldınız tam olark?

fireman87

fireman87

Üye
Ben 3G'S kullanıyorum 4'te kullandım bi zaman, ekranında bi problem yaşamadım açıkçası.. Benim sorunum wifi sorunuydu çalışmıyordu.
Arkadasımla takas etmiştik bir süreliğine bana geldiğinde çalışıyordu ama bi zaman sonra artık görmemeye basladı..
Oda sadece bize olan bişey olabilir..
Birde ekranında bi sararma böyle tam ortada bilmiyorum kullananlar farkettimi.. Tam olarak sararma oluyor belirli bi zaman sonra..

nalcam22

nalcam22

Üye
ipon 5 te şebeke sorunu falan çözülecekmiş gastede okudum sen biraz bekle ipon 5 al 1 2 ay kaldı zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
haaa bide bişi daha var görüntülü konuşma sorunu var nasıl mı görüntülü konuşma sadece iphone dan iphone oluyo bide bluetoot sorunu var bluetootla veri gönderimi iphonedan iphone oluyo ama onun uygulaması varmıs o sorun cözülür ama görüntülü konusma ya cözüm yok yaa bak bence biraz bekle 5 çıksın onun fiyatı hemn düşer sende o zaman al derim

----------Eklendi @ 10:32:25 ---------- Yazıldı @ 10:30:37 ----------

Ben 3G'S kullanıyorum 4'te kullandım bi zaman, ekranında bi problem yaşamadım açıkçası.. Benim sorunum wifi sorunuydu çalışmıyordu.Arkadasımla takas etmiştik bir süreliğine bana geldiğinde çalışıyordu ama bi zaman sonra artık görmemeye basladı.. Oda sadece bize olan bişey olabilir.. Birde ekranında bi sararma böyle tam ortada bilmiyorum kullananlar farkettimi.. Tam olarak sararma oluyor belirli bi zaman sonra..
Aynen o sarar ma sorunuda duydum

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
KVK teknik servis bölümünde çalışan bir arkadaşımın söylediği kadarı ile son gelen modellerde şebeke sorunu yok diyorlar. ne derece doğru sizce?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Son modeller dalgası doğru olabilir
Apple şikayetleri göz önünde bulundurduysa
İphone 4 güzel telefon özellikler iyi a5 çip vs.
Ancak ıphone 5 bekle demişler şu sorunda var bana göre 5 de kamera yükseltilip 1-2 ufak değişiklik yapılıp piyasaya sürülecektir gibime geliyor

fireman87

fireman87

Üye
Bilinmez ne derece doğru olduğu, belki dahada kötü bi durumu vardır..

Ocean258

Ocean258

Üye
Iphone'a para verme bence.. Onun kalıtesıne hatta ondan daha ıyı ozellıklere sahıp bı suru telefon var pıyasada. ısımle telefon satıyorlar.. kalıtelı telefon ona bırsey demıyorum ama fıyatı kalıtesının cok ustunde.. verdıgın paraya yazık 2 ay sonra yenısını cıkartacakalar ztn senınkı 2.plana dusmus gıbı olacak

anılbaran

anılbaran

Üye
KVK teknik servis bölümünde çalışan bir arkadaşımın söylediği kadarı ile son gelen modellerde şebeke sorunu yok diyorlar. ne derece doğru sizce?
dostum abimin telefonu en son partmış ondada şebekes orunu var

franzliszt

franzliszt

Üye
bazı sorun var diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum ;
ben cihazı migrosdan aldım gayet güzel sağlam ve problemsiz ne kamera ne ekran sorunu nede başka birşey var her normal iphone4 gibi ,
en son part ve çekmede en ufak sorun almadım zeminde bile 3g canavar gibi çekiyor avea 3g internetle denedim , ısınma deliler gibi cihazı kullanırsan oluyor birde 720 p video çekimini 4 dakka üstüne çıkartırsan onun dışında ben bluetootla foto,kişileri, rahatlıkla atıyorum,apple korsan mp3 karşı olduğu için ve amerikan bir şirket olduğu için seni itunesdan almaya itiyor parçalarda 1 dolar 2 dolar ,
bu cihazı alacaksan parana güveneceksin yada jailbreakliceksin . onun dışında kalite olarak 10 numara bir cihazdır sonuna kadarda alıcısını memun eder bir kere binlerce program ve oyuna sahip artı apple tarafından resmi olarak 2 sene en son yazılıma güncelleniyor , taa ipod 2g modeli almıştım en son bir kaç ay önce desteğini çekti 4.2 ye kadar güncellendi alet öyle düşün

ama ben olsam iphone 5 yada fazla para vermek istemiyorum dersen samsung galaxys2 yi tavsiye ederim .

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Berbat ! İslemcisi 1 ghz bile degil.Üstelik tek çekirdek.
Kamerası 5 mp ve 720p çekiyo,rakipleri 1080p çift çekirdek 1,2 ghz ve onlar daha ucuz :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
Berbat ! İslemcisi 1 ghz bile degil.Üstelik tek çekirdek.
Kamerası 5 mp ve 720p çekiyo,rakipleri 1080p çift çekirdek 1,2 ghz ve onlar daha ucuz :ehe

ama o çekirdekle şapur şupur öpüyor rakiplerini , millet angry birds oynarken çift çekirdekde biz need for speed sürümlerinin çoğunu atıyoruz artı 700 mb oyunların zevkide başka oluyor hani , daha hangi oyun gelmiş diye açıyorum hergün farklı sayfalar in in bitmiyor hepside kaliteli birde hot pursuit atıyoruz bluetoothla ozaman böyle milletin ağzının suyu nasıl akıyor onu fotoğraflayıp basmak lazım bunu gören alan adam bakarmı çift çekirdeğe haha bak bende galaxys2 var valla yazık bu cihaza adam gibi marketi yok bu donanıma , sen iphone4 le bir çekim yap sonra dilediğince eleştir :)
hdr da çek iyice bir dumur etmeye çalış bakalım başarabilecekmisin :)

nonamex

Üye
ama o çekirdekle şapur şupur öpüyor rakiplerini , millet angry birds oynarken çift çekirdekde biz need for speed sürümlerinin çoğunu atıyoruz artı 700 mb oyunların zevkide başka oluyor hani , daha hangi oyun gelmiş diye açıyorum hergün farklı sayfalar in in bitmiyor hepside kaliteli birde hot pursuit atıyoruz bluetoothla ozaman böyle milletin ağzının suyu nasıl akıyor onu fotoğraflayıp basmak lazım bunu gören alan adam bakarmı çift çekirdeğe haha bak bende galaxys2 var valla yazık bu cihaza adam gibi marketi yok bu donanıma , sen iphone4 le bir çekim yap sonra dilediğince eleştir :)
hdr da çek iyice bir dumur etmeye çalış bakalım başarabilecekmisin :)

Hakan abi sen sadece iPhone 4 veya GS2'den birini tercih edebilecek olsan hangisini tercih ederdin ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ama o çekirdekle şapur şupur öpüyor rakiplerini , millet angry birds oynarken çift çekirdekde biz need for speed sürümlerinin çoğunu atıyoruz artı 700 mb oyunların zevkide başka oluyor hani , daha hangi oyun gelmiş diye açıyorum hergün farklı sayfalar in in bitmiyor hepside kaliteli birde hot pursuit atıyoruz bluetoothla ozaman böyle milletin ağzının suyu nasıl akıyor onu fotoğraflayıp basmak lazım bunu gören alan adam bakarmı çift çekirdeğe haha bak bende galaxys2 var valla yazık bu cihaza adam gibi marketi yok bu donanıma , sen iphone4 le bir çekim yap sonra dilediğince eleştir :)hdr da çek iyice bir dumur etmeye çalış bakalım başarabilecekmisin :)
abi arkadaş şaka maksatlı söyledi :oke:ama yine de :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt