İphone 4 hakkında birkaç soru.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
Birilerinin iPhone'u bu kadar övüp, yere göğe çıkartıp sonra iPhone alabilecek durumdayken gidip Nokia alması ilgincime gidiyor..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
anlamıştır onlar :)

Ben 3 sene önce n97 aldım.İphone'un güncel telefonları olan 2 ve 3'ten daha iyi bir donanıma sahipti görüntü olarak da daha iyiydi.
Hatta çogu konuda üstündü.Özellikle kamera ve video konusunda.

Aynı sey x6 alırken de oldu.İphone 3'den daha iyi bir donanıma ve kameraya ve müzik fonksiyonlarına sahipti.Kalite açısından da x6 çok üstündü bu konuda.

franzliszt

franzliszt

Üye
Hakan abi sen sadece iPhone 4 veya GS2'den birini tercih edebilecek olsan hangisini tercih ederdin ?

iphone4 tercih ederdim , arkadaş çünkü herşey var istediğin oyun var program var kasma yok stabillik var cihaz kalitesi var istediğim herşey var , samsung galaxys2 deseçilebilir ama benim isteklerime cevap veren cihaz bu :) iki cihazda süper sgs2 özgür ama apple kadar markete sahip değil bu cihaza acil ciddi bir market ve kaliteli program oyun lazım

----------Eklendi @ 07:50:42 ---------- Yazıldı @ 07:48:33 ----------

abi arkadaş şaka maksatlı söyledi :oke:ama yine de :tşk:

kusura bakmasın ozaman cihaz baba cihaz :))

fireman87

fireman87

Üye
Stabilite iphone 4 çok iyi bi cihaz, İOS os bitirir zaten son sözü söyler.. Ama o kadar para verilmez.

bozzKurT

Üye
    Konu Sahibi
birşey soracam. yani korsan indirdiğimiz müzikleri bu cihazda dinleyemiyor muyuz? :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Stabilite iphone 4 çok iyi bi cihaz, İOS os bitirir zaten son sözü söyler.. Ama o kadar para verilmez.
aynen bencede guzel telefon ama okadar para verılmez.. ve ben sorun falan gormedım hıc kulanan arkadaslarda

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[/COLOR]
iphone4 tercih ederdim , arkadaş çünkü herşey var istediğin oyun var program var kasma yok stabillik var cihaz kalitesi var istediğim herşey var , samsung galaxys2 deseçilebilir ama benim isteklerime cevap veren cihaz bu :) iki cihazda süper sgs2 özgür ama apple kadar markete sahip değil bu cihaza acil ciddi bir market ve kaliteli program oyun lazım----------Eklendi @ 07:50:42 ---------- Yazıldı @ 07:48:33 ----------kusura bakmasın ozaman cihaz baba cihaz :))
yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdım :) öyle mi??

nonamex

Üye
[/COLOR] yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdım :) öyle mi??

Google Android marketle ilgilenmiyor ki hiç, root gerektiren uygulamalar bile yayınlanıyor, (uygulamanın adı bile xxx app for root user cinsinden) denetim 0.

franzliszt

franzliszt

Üye
[/COLOR] yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdım :) öyle mi??

jailbreak yapmak çok basit jailbreakden sonra 99dolarlık programları bile yükleyebiliyorsun şimdi böyle bir imkan varken galaxys2 yi ne yapim ben , ama eğer galaxys2 de bu market olsa birde plastik yerine cam veya kaliteli bir kaplama olsa galaxys2 terchimi olabilir.

----------Eklendi @ 19:49:45 ---------- Yazıldı @ 19:49:26 ----------

zaten galaxys2im var :))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
jailbreak yapmak çok basit jailbreakden sonra 99dolarlık programları bile yükleyebiliyorsun şimdi böyle bir imkan varken galaxys2 yi ne yapim ben , ama eğer galaxys2 de bu market olsa birde plastik yerine cam veya kaliteli bir kaplama olsa galaxys2 terchimi olabilir.----------Eklendi @ 19:49:45 ---------- Yazıldı @ 19:49:26 ----------zaten galaxys2im var :))
biliyorum s2 var sende. nonamex'in sorduğu soruda Diyorum hangisini seçerdin?? :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt