Gökhan_F9
Üye
abi arkadaş şaka maksatlı söylediama yine de
![]()
Sssst saka maka gerçekler birilerinin yüzüne çarpıcak az kaldı

abi arkadaş şaka maksatlı söylediama yine de
![]()

Sssst saka maka gerçekler birilerinin yüzüne çarpıcak az kaldı![]()
peki 
kim onlar??Birilerinin iPhone'u bu kadar övüp, yere göğe çıkartıp sonra iPhone alabilecek durumdayken gidip Nokia alması ilgincime gidiyor..
pekii pekianlamıştır onlar![]()
anlamıştır onlar![]()
Hakan abi sen sadece iPhone 4 veya GS2'den birini tercih edebilecek olsan hangisini tercih ederdin ?
iki cihazda süper sgs2 özgür ama apple kadar markete sahip değil bu cihaza acil ciddi bir market ve kaliteli program oyun lazımabi arkadaş şaka maksatlı söylediama yine de
![]()
)aynen bencede guzel telefon ama okadar para verılmez.. ve ben sorun falan gormedım hıc kulanan arkadaslardaStabilite iphone 4 çok iyi bi cihaz, İOS os bitirir zaten son sözü söyler.. Ama o kadar para verilmez.
yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdımiphone4 tercih ederdim , arkadaş çünkü herşey var istediğin oyun var program var kasma yok stabillik var cihaz kalitesi var istediğim herşey var , samsung galaxys2 deseçilebilir ama benim isteklerime cevap veren cihaz buiki cihazda süper sgs2 özgür ama apple kadar markete sahip değil bu cihaza acil ciddi bir market ve kaliteli program oyun lazım----------Eklendi @ 07:50:42 ---------- Yazıldı @ 07:48:33 ----------kusura bakmasın ozaman cihaz baba cihaz
)
öyle mi??[/COLOR] yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdımöyle mi??
[/COLOR] yani diyorsun ki s2'de iphone'un marketi olsa s2 alırdımöyle mi??
)biliyorum s2 var sende. nonamex'in sorduğu soruda Diyorum hangisini seçerdin??jailbreak yapmak çok basit jailbreakden sonra 99dolarlık programları bile yükleyebiliyorsun şimdi böyle bir imkan varken galaxys2 yi ne yapim ben , ama eğer galaxys2 de bu market olsa birde plastik yerine cam veya kaliteli bir kaplama olsa galaxys2 terchimi olabilir.----------Eklendi @ 19:49:45 ---------- Yazıldı @ 19:49:26 ----------zaten galaxys2im var)