iPhone 4 Fotoğraf Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 Fotoğraf Nasıl Silinir?
Merhaba arkadaşlar, iPhone 4'teki bir sürü fotoğraftan sadece birini silmeyi nasıl gerçekleştiriyoruz?

• Beğen
Tepkiler: uzmangörüş

Epple

Epple

Üye
Fotograftaki sag altta cop kutusu var ona bas diycem ama onu sormadigini biliyorum :D Ornegin 5-6 tane silmek istiyosan film rulosuna gir sag ustteki isarete tikla sileceklerini isaretle alttaki sile bas. Bu kadar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Fotograftaki sag altta cop kutusu var ona bas diycem ama onu sormadigini biliyorum :D Ornegin 5-6 tane silmek istiyosan film rulosuna gir sag ustteki isarete tikla sileceklerini isaretle alttaki sile bas. Bu kadar

Sadece tek bir tane silme şansım yok mu?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, benim bu bahsettiğim resim İphone'nun kendisi ile çekilmiş değil sonradan itunes ile cihaza kopyalanmış bir resim. Yani olmuyor?

Epple

Epple

Üye
Bu resimler film rulosunda varmi peki?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Epple

Epple

Üye
Muhtemelen film rulosunda degildir. O zaman itools yardimiyla dosyayi bulur silersiniz. Yada bilgisayar imkaniniz yoksa ifile yukleyin ordan bulur silersiniz. Ama sorun ne hala tam olarak anlamadim. Yani fotolar nerde acaba :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle anlatayım cihaz sahibi benim cihazla kamerası iyi diye 30'dan fazla fotoğraf çekindi. Bu fotoğraflardan birine kız arkadaşlarından birini montajlamamı istedi. Kızı Moskova'da çekindiği resimden alıp bunun Ankara'daki fotoğrafına montajladım. Çokta orjinal oldu hani ;) Şimdi bu diğer kız arkadaşının yanında ve o resmi görmemesi için silmesi lazım. Nasıl yapacağını bilmiyor beni aradı sordu. Bende iPhone hiç kullanmadım bilmiyorum ortada kaldım. Zaten aradım söyledim git bi telefoncuya sildir ben bilmiyorum dedim! Yani arkadaşlar konu kapanmıştır. Ülkemi seviyorum :turkiye:

Üst Alt