Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 4 Fotoğraf Nasıl Silinir?
Sponsorlu Bağlantılar
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
iPhone 4 Fotoğraf Nasıl Silinir?
Merhaba arkadaşlar, iPhone 4'teki bir sürü fotoğraftan sadece birini silmeyi nasıl gerçekleştiriyoruz?
Epple
Üye
Fotograftaki sag altta cop kutusu var ona bas diycem ama onu sormadigini biliyorum Ornegin 5-6 tane silmek istiyosan film rulosuna gir sag ustteki isarete tikla sileceklerini isaretle alttaki sile bas. Bu kadar
Fotograftaki sag altta cop kutusu var ona bas diycem ama onu sormadigini biliyorum Ornegin 5-6 tane silmek istiyosan film rulosuna gir sag ustteki isarete tikla sileceklerini isaretle alttaki sile bas. Bu kadar
Bilmiyorum, yarın arar sorarım. Cihaz bende değil şuan, ben ona uzaktan yardım etmeye çalışıyorum. Kendisi pek bilmiyorda!
Epple
Üye
Muhtemelen film rulosunda degildir. O zaman itools yardimiyla dosyayi bulur silersiniz. Yada bilgisayar imkaniniz yoksa ifile yukleyin ordan bulur silersiniz. Ama sorun ne hala tam olarak anlamadim. Yani fotolar nerde acaba
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Şöyle anlatayım cihaz sahibi benim cihazla kamerası iyi diye 30'dan fazla fotoğraf çekindi. Bu fotoğraflardan birine kız arkadaşlarından birini montajlamamı istedi. Kızı Moskova'da çekindiği resimden alıp bunun Ankara'daki fotoğrafına montajladım. Çokta orjinal oldu hani Şimdi bu diğer kız arkadaşının yanında ve o resmi görmemesi için silmesi lazım. Nasıl yapacağını bilmiyor beni aradı sordu. Bende iPhone hiç kullanmadım bilmiyorum ortada kaldım. Zaten aradım söyledim git bi telefoncuya sildir ben bilmiyorum dedim! Yani arkadaşlar konu kapanmıştır. Ülkemi seviyorum