İphone 4 Downgrade Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Downgrade Sorunu
arkadaslar iphone 4 aldım ikinci el ama şu anda kendimi cok pişman hissediyorum lütfen yardım telefonu ilk aldıgmda ios 6 yüklüydü imei yok wifi pasif bluetooth yok bende telefoncuya gittim ios 5 e düşürdük bu sefer cihaz açılmıyor itunes a bağlan da kalıyor ve bağladıgmda itunes da "there is a problem with your iphone" şeklinde yazı cıktı telefoncuya sordum büyük ihtimalle donanımsal dedi yapılması cok riskli dedi lütfen Allah rızası icin yardım edin telefon çöpe gidicek :(

lazer77

Üye
    Konu Sahibi

Olmasa nasıl dönecek ki :hmmm :bilmm

İos 5 döndük ama telefon açılmıyo dil seçiminden sonra itunes a baglan da kalıyor

- - - Eklendi - - -

itunes ten geri yükle diyorum sorunsuz yüklüyor fakat cihaz yine itunes a bağlan da kalıyor

15097

15097

Üye
Bence iOS 6 güncellemesini yükle.Büyük ihtimalle açılır :evet:

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl yükliycem

15097

15097

Üye
peki nasıl yükliycem
telefonunu pc'ye bağla itunes'u aç güncellemeleri denetle diye bir seçenek çıkacak tıkla oraya ios 6.0 mevcut diyecek indir ve yükle seçeneğine tıkla.bu kadar.

lazer77

Üye
    Konu Sahibi

telefonunu pc'ye bağla itunes'u aç güncellemeleri denetle diye bir seçenek çıkacak tıkla oraya ios 6.0 mevcut diyecek indir ve yükle seçeneğine tıkla.bu kadar.

Ah ah keske öle bişe olsa itunes e bağlayınca "there is a problem with your iphone"den baska bi sey yok kardeşim yavaş yavaş umudum tukeniyor telefon bitkisel hayatta :( nokia filan olsa bukadar üzulmem yapıcak bise yok

- - - Eklendi - - -

cihaz daha sıfır gibi :(

15097

15097

Üye
başka bir bilgisayarda denedin mi?

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
3 pc de aynı sonuc

15097

15097

Üye
telefonu dfu mode'a al birde öyle dene.dfu mode'u google'da arat bi zahmet :D

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardes dfu moda alıyorum ituneste geri yukluyorum yine aynı zaten itunes te kapasite yok sürüm yok seri numara yok yazıyor

15097

15097

Üye
servisçi yapamam mı dedi? o zaman başka bir servisçiye götür.bu soruna da ilk kez rastlıyorum :(

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
servisçi yapamam mı dedi? o zaman başka bir servisçiye götür.bu soruna da ilk kez rastlıyorum :(

Az önce bi video izledim benim sorunların hepsi ondada var hic farkı yok adam jb yapıyo tüm sorunlar çozulüyo bende denesem

15097

15097

Üye
bence dene zarar gelmez zaten

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
:( zaten gelicei kadar gelmis sonucları sölerim emegin icin cok saol

Symbianize

Symbianize

Üye
Zaten telefonu %90 telefoncu bitirmistir yazilimi dusurcem diye izledigin videoyu uygula bisey kaybetmezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...