Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 4 Downgrade Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazer77
Üye
Konu Sahibi
biraz daha umutlandım bi videoda da shift+restore ile düzeltiyor donanımsal bir problem yoksa inş yoktur bende halledebilirm
PremiumWork
Üye
Donanımsal bir durum yoktur.Sürüm düşürmek her platformda risklidir doğru yapılmazsa böyle sonuçlar ortaya çıkar.Bence telefoncunun halt yemesi?
Yarın denicem tabi yine olmicak önceden dayıma göndermistim cihazı istanbul mecidiye köyde donanımsal sorunu olduğunu ve 150tl ye yapabileceklerini sölemisti benimde tanıdgm biri vardı ona güvendim oda aynen cok riskli dedi
kardeşim posta kutunu sık sık temizle rütben düşük olduğundan 2 mesaj saklama hakkın var
- - - Eklendi - - -
mesaj yollayamıyorum sana yani şuan
lazer77
Üye
Konu Sahibi
tm kardeşim şimdi temizliyorum
- - - Eklendi - - -
mobilden girdigm icin temizleyemiyorum
15097
Üye
olsun mühim değil.zaten rahatsız etmedin dicektim
lazer77
Üye
Konu Sahibi
facen filan varmı kardes bi sakıncası yoksa
15097
Üye
- - - Eklendi - - -
PremiumWork
Üye
Kardeşim ben sana hallederdim lakin adam akıllı netim yok cepnetten takılıyorum.Adam büyük ihtimalle yanlış düşürmüş sürümü yoksa donanımsal sıkıntı yoktur merak etme.İstanbuldaysan Sancak GSM uğramanı tavsiye ederim.
azrock
Üye
DFU'ya al. Kurtarma'da iPhone bulundu diyecek tamam de. Sonra geri yükle'ye tıkla.
Ve bir de iTunes'ın güncel mi? Değilse en önce Apple'ın sitesinden indir.