İphone 4 Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Almayı Düşünüyorum
s60v5,S^3 Belle,Bada,JB deneyiminden sonra turkcellde fiyatı bana cazip gelen iphone 4 8GB almayı düşünüyorum arkadaşlar :D

Fakat Androidin Custom Rom Alanındaki cazibesi olsun open source'u olsun beni cezbetmiyo değil.

Android olursa da One V Düşünüyorum

Peki Sizce

One V mi İphone 4 Mü?

Cevaplarınız için teşekkürler.

creeper

creeper

Üye
8 gb yetmez bak vallaha yetmez. :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ya pek oyun yüklemeyi falan düşünmüyorum.ilerde 4S veya 5 alırsak 16'lık alırız da nasıl bu mu one v mi :D

JosephLion

JosephLion

Üye
general mobile discovery

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sağol ama android telefon alırsam duyulmuş bişey almayı isterdim.çünkü android telefon dediğinde rom desteği olmalı :D

Symbianize

Symbianize

Üye
One v nin desteği fazla yok diye biliyorum

fk555897

fk555897

Üye
8 GB yeterse iPhone 4 al.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
bence iphone 4 daha iyi

creeper

creeper

Üye
Android'den iPhone'a geçmiş birisi olarak iPhone almanı öneriyorum.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bu jailbreak nimetleri vs sistem de akıcı.8 gb başlangıç için yeter bana :D

Symbianize

Symbianize

Üye
8gb yetmez çünkü 6, 6.5 gb yer kalıyor sistemden sana

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben htc evodan sonra bu teli aldım çok memnunum

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
abiler fiyatı da uygun bana cazip geldi kararsızım.şimdi 8'lik kullanan varsa bana dönebilir mi acaba :D

- - - Eklendi - - -

peki beyler bişey sorucam atıyorum ben iphone 4 aldım.3-4 ay kullanıp satmak istiyorum [biraz zor olacak ama] herneyse bunu başa baş hangi cihazlarla takas ederim ?

frk uzn

frk uzn

Üye
abiler fiyatı da uygun bana cazip geldi kararsızım.şimdi 8'lik kullanan varsa bana dönebilir mi acaba :D

- - - Eklendi - - -

peki beyler bişey sorucam atıyorum ben iphone 4 aldım.3-4 ay kullanıp satmak istiyorum [biraz zor olacak ama] herneyse bunu başa baş hangi cihazlarla takas ederim ?
ben bir hafta önce 999 tl ye türkcellden aldım 8 gb black sana 6.3 gb bırakıyo ios bana yetiyo şahsen bi sürü oyun var uygulama var müzik var şuan hala 4 gb boş alanım var canını sıkma yani.

• Beğen
Tepkiler: Symbian Modder

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ben bir hafta önce 999 tl ye türkcellden aldım 8 gb black sana 6.3 gb bırakıyo ios bana yetiyo şahsen bi sürü oyun var uygulama var müzik var şuan hala 4 gb boş alanım var canını sıkma yani.

şey sorucam ya ios 6 kasıyo diyolar ekşide okumuştum.bi de alıcaksanız 4s alın diyolar da sen nasıl memnun musun ?

blacktalon

blacktalon

Üye
ios 6 da sorun var diyorlar ve geri dönüşü kisitli iosta geri donus yok diyebiliriz belki 7 iyidir

frk uzn

frk uzn

Üye
şey sorucam ya ios 6 kasıyo diyolar ekşide okumuştum.bi de alıcaksanız 4s alın diyolar da sen nasıl memnun musun ?
valla şuan 6.1.3 sürümü var kasma görmedim.Ben o kadar oyun yüklü gta vicecity real racing 3 gibi yüksek boyutlu oyunlarda yüklü kasmıyor
he 4s alın dedikleri doğrudur çünkü ios 7, 4 e gelıcek kırpılmış bi şekilde dahada güncelleme gelmiyecek. 4s e ios 8 bile gelir heralde
bide tipler aynı gibi ama arada donanım farkı var yani alabiliyorsan 4s al

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha bekleyip fiyatların revize olmasını görmek de içimden gelmiyor değil beyler.kararsızlıktan bittim :D

larten123

larten123

Üye
zaten yarısını sistem kullanacak sana kalacak 6 gb falan yeter diyorsan al

istisna97

istisna97

Üye
Valla iphone 4 iyi kasma yok guzel ama batarya yetersiz ve 400 foto var 10 gb fln birkaç uygulama falan 32gb den 10 gb kaliyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt