İphone 4 8GB Türkiyede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 8GB Türkiyede!

21 Kasım tarihinden itibaren Avea İletişim Merkezi ve Avea Satış Noktaları'nda tüketici ile buluşacak.

Yeni nesil ürünler ile abonelerinin hayatına değer katacaklarını vurgulayan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, bu minvalde yeni kampanyalara yön vereceklerini ifade etti. Yılmaz, "Bugüne kadar rastlanmamış bir fiyat avantajı ve Avea ayrıcalığıyla satışa çıkan İphone 4 8GB, gayet kuvvetli bir satış grafiğine sahip olan İphone 4'lere yönelik talepleri de artıracaktır." dedi.

5 MP kamerası, 300 saate kadar bekleme, 7 saate kadar görüşme süresi ve 8GB telefon hafızası bulunan İphone 4 8GB modelinde ayrıca e-mail desteği, Wi-Fi, 3G ile 640x960 piksel ekran çözünürlüğü özellikleri de bulunuyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
Hala tam bi fiyat çıkaramadılar..

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Turkiye'ye geliyorya hocam dusunuyorlardır 2 katımı yapsak 3 mü diye :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
müşteriyi çileden çıkartacak bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmazsa iphone kullanmak isteyipte alamayan kullanıcılardan yoğun ilgi görecektir

y n s c n

y n s c n

Üye
Fiyatı uygun olursa ben alırım :)

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
müşteriyi çileden çıkartacak bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmazsa iphone kullanmak isteyipte alamayan kullanıcılardan yoğun ilgi görecektir

Sanmıyorum uygun fıyata satacaklarını aynı stratejıde devam ederler bence... 3000 yapsada alıyorlar nasıl olsa...

mamilim90

mamilim90

Üye
bugun Babamı aradım arabistanda Iphone 4 16 gb kaç para die tl oalrak 950 tl denk gelioyrmu şuan Mekkede Simfre

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
cogu yerde boyle uygun fıyatları zaten.. Ne hıkmetse Turkıye'ye gıren ne olursa olsun Fıyatı 2-3 kat deger goruyor bende anlamıs degılım acıkcası bu durumu..

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
şunu merak ediyorum iphone 4 2500 tl idi şuan iphone 4s var 3200 tl yakında iphone 5 çıkacak o da herhalde 5000 tl yaparlar bi şahin araba parası :)

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Zorlansan suan 2700-3000'e de bulabılırsın bi şahin :) Demek ki para okadar kıymetlı degıl ıphone kullanıcıları ıcın ve hıc bır ıhtıyacları yok kı telefona bu paraları verebılıyorlar saygı duymak lazım :)

Avunyali

Üye
şunu merak ediyorum iphone 4 2500 tl idi şuan iphone 4s var 3200 tl yakında iphone 5 çıkacak o da herhalde 5000 tl yaparlar bi şahin araba parası :)

Suan Electro World un stoklarına gore..

iPhone 4 16gb 1600TL ye gördum
4Sler 16Gb 2500TL
5 ler şuan turkiye ye gelmez.Cunku biliyorsunuz ki 4S ler daha yeni çıktı . Ancak 1 ay sonra cıkar... :)

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Suan Electro World un stoklarına gore..

iPhone 4 16gb 1600TL ye gördum
4Sler 16Gb 2500TL
5 ler şuan turkiye ye gelmez.Cunku biliyorsunuz ki 4S ler daha yeni çıktı . Ancak 1 ay sonra cıkar... :)

ıphone 5 dıye bırseymı varda suan turkıyeye gelmeyecek kardesım =)) seneye ancak cıkar herhalde o telefon.. ama ne 4'e nede 4S e bu fıyatlar verılmez zaten.. 5 ıcınde farklı olacagını dusunmuyorum..

Avunyali

Üye
haziranın 24 ünde çıkıyormuş :)

promixus

Üye
ülkeye girişteki vergiden dolayı fiyatlarda oynama var, firmaların elinde olan bir olay değil

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...