iPhone 4& 4 S ios 5.1 Beta 3 nasıl yüklenir aktivasyon nasıl yapılır anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4& 4 S ios 5.1 Beta 3 nasıl yüklenir aktivasyon nasıl yapılır anlatımı
Selamlar.
iphone 4s cihazlar bilindiği gibi bir kaç yazılım arızası var ve bunlar oldukça can sıkıcı. Öncelikle gelen mesajlarda mesaj sesi tekrarlıyor ve bozuluyor bunun çözümü ve arama yaptığınızda çalma sesi gelmiyor sorunuda ios 5.1 yazılımı ile %100 düzelmektedir. Bunun yanı sıra şarjın çabuk bitmesi ve menüden 3g yi açıp kapatma özelliğide ios 5.1 ile çözülmüştür. Gelelim bunu yüklemeye yükledikten sonra aktifleştirmeye. öncelikle iPhone3,1_5.1_9B5141a_Restore_iMZDL.com bu yazılımı indirip yüklüyorum aktifleştirebilmek için devoloper olmanız gerekli normalde ama buna gerek yok cihazınızın UDID kaydını bana ulaştırısanız 30tl karşılığı cihazınızın ios 5.1 beta 3 yazılımıyla çalışmasını sağlayabilirim. UDID kaydını almak çok basittir cihazınız çalışır haldeyken itunes' e bağlayın Seri numarasının üzerine tıkladığınızda tanıtıcı UDID kaydını göreceksiniz bunu kopyalamak için üst menüden düzen' e tıklayıp kopyala diyoruz daha sonra tanıtıcı UDID yazısının uzerıne tıklıyoruz daha sonra bana msnden yada buradan ulaşıp yolladığınızda işleminizi 4 saat içerisinde hazır hale getiriyorum. saat 10.00 ile akşam 6 ya kadar kayıt kabul edilir bilginize.
[email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...