iphone 4.3.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samfr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4.3.1
merhaba arkadaslar bana sadece sizlerin yardimci olabilecegini soylediler ben iphone 4 aldim sim kilidini kirmak ve installous programini kurmak istiyorum tlf numa.ama bir sorun var guncelledim tlfnu.su anda iphone 4.3.1 yuklu bi turlu kiramiyorum versiyon dusurmeye calistim ama bi turlu basaramadim bana nasil yapabilecegimi anlatirsaniz cok sevinirim tsk ederim

egegurel

Üye
düşüremezsin update yapmasaydın unlock vardı ama 4.3.1 e unlock yapılamıyor ve versiyon düşüremezsin çünkü daha önceden shsh kaydı alman gerekirdi keşke konuları okuyup ondan sonra update yapsaydın neyse geçmiş olsun beklemekten başka çaren yok

atakax

atakax

Üye
malesef 1-2 ay bekleyecek cihaz daha jailbreakler bile sorunlu her kapanışta bilgisayara bağlamak gerekiyor unlock çıkması zaman alır burada sorunlu jailbreak resimli anlatılmış bunu yaparsan hiç olmazsa bir müddet ipod touch gibi kullanırsın sonra unlock çıkınca iphone a çevirirsin ama malesef şuanda bir yolu yok ancak bu jailbreak yapıldıktan sonra cihaz her kapanışında bilgisayara bağlaman gerekicek

_Faruk

Üye
arkadaşların dediği gibi büyük hata ancak bazı telefonlarda bazılarında olmayan bi yöntem var neye göre değiştiğini ben anlmadım şahsen forum da var konu 4.3 ten 4.2.1 shsh kaydı olmadan dönmek diye telefonu 4.2.1 le restore et (shift+restore) sonra greenpoison ile jailbreak yap belki olur olmazzsa birşey kaybetmezsin zaten

birmot

birmot

Üye
unlock anca iphone 4 ün satışları ciddi oranda düşerse çıkarmış şu anda takır takır satıyo diyolar yani unlock hayal.snowbreeze dene ben ipadimde kullanıyorum 4.3.1 kırdım fakat bağımlı cihaz kapandımı bilgisayara bağlamak şart.ama sorun olmuyo ipad için.snowbreeze deniceksen internetten araştırma yap baseband yükseltmeden hallet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt