Iphone 4.0 4.1 cydia hemde telefondan girip yapilior!

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
Çoooo......ooookkk Teşekkürler Bu Arkadaş Bitane Her Türlü Yardımcı Oluyor Çok Teşekkür Ediyorum Kendisine...:oke:

Önemli değil Bahadır ben bir şey yapmadım ki sadece yardım ettim o kadar :)

bahadir613

bahadir613

Üye
Olurmu Ya Çok Uraştın Kaç Saat Teşekkürler...

rapege

rapege

Üye
Olurmu Ya Çok Uraştın Kaç Saat Teşekkürler...

önemli değil senin gibi bir abi için daha uğraşılır herhangibir sorun ve yardım istersen sana telefonum ve msnim her zaman açık biliyorsun ve bu konuyla ilgili yardım isteyen herkese :)

bahadir613

bahadir613

Üye
önemli değil senin gibi bir abi için daha uğraşılır herhangibir sorun ve yardım istersen sana telefonum ve msnim her zaman açık biliyorsun ve bu konuyla ilgili yardım isteyen herkese :)
Teşekkürler :D:oke:

kemal21

kemal21

Üye
valla Ege kardeş görüyorumki birçok insana yardım etmişsin helal olsun sana bu arada ben de tekrar teşekkür ederim sana benim de işimi gördün

rapege

rapege

Üye
valla Ege kardeş görüyorumki birçok insana yardım etmişsin helal olsun sana bu arada ben de tekrar teşekkür ederim sana benim de işimi gördün

hiç önemli değil biz burada bir aileyiz yardımlaşmak görevimiz :)

bahadir613

bahadir613

Üye
Adam İşini Biliyo :D
Bu Arada Bende Diyarbakırlıyım 21 Falan Görünce Kanım Isındı :D Pm Atsana :D

hampar

Üye
hiç önemli değil biz burada bir aileyiz yardımlaşmak görevimiz :)
slm banada yarimci olursan sevinirim arkadasim benim telefonda Cydia yok bunun nasil yükliyebilirim benim tel. iphone 3G yardimci olurdana sevinirim

rapege

rapege

Üye
slm banada yarimci olursan sevinirim arkadasim benim telefonda Cydia yok bunun nasil yükliyebilirim benim tel. iphone 3G yardimci olurdana sevinirim

Cydia'yı yükleyebilmen için telefonu JBlemen lazım :)

arfifcan

Üye
cydia hackulo us i giremiyorum daha dogrusu kabul etmiyo iphone (4.0.1)

cashuwa

cashuwa

Üye
harikasınız vallahi teşekkür ediyorum

hidro54

Üye
arkadaşlar slm,ben yurtdışından ıphone 3gs getirdim,telefonu kırdırmama gerek kalmadan kullanabiliyorum,sadece kayıt ettirmem gerekiyor,merak ettiğim bu telefona cydia yükleyebilirmiyim,yada nasıl yüklerim,yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler

rapege

rapege

Üye
arkadaşlar slm,ben yurtdışından ıphone 3gs getirdim,telefonu kırdırmama gerek kalmadan kullanabiliyorum,sadece kayıt ettirmem gerekiyor,merak ettiğim bu telefona cydia yükleyebilirmiyim,yada nasıl yüklerim,yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler
yüklenir versionun kaç?

akkayax

Üye
tesekkurler cok ise yaradi

dilem89

Üye
Selam... iphone 3gs kullaniyorum 3 hafta önce telefonumu telefoncuya goturup 4,0 surum ve simlock icinde cydia yuklettirdim ama demin itunes acarken yanlislikla 4,1 surumu yukledim:( yukledikten sonra telefonum kilitledindi sadece acil yardim acikti.. orjinal karti takarak kilidi kaldirdim ama ne yazikki cydia silinmis bunu tekrar nasil yukleyebilirim yardimci olurmusunuz..
4,1 surum icin cydia varmi? yoksa tekrar 4,0 yuklememmi gerek ?

enstrumant

Üye
arkadaşım bu yöntem çok uzun zamandır var siz yeni görmüşsünüz siteye laf atmayıda bırakın uzun süredir bu sitedeyim fazla giremiorum bu ayrı konu bu sitede herkes ayakta ve çalışıor kimse uyumuyor kadıki bu sitedede türkiyeyi kasdediyorum olmayan birşey hiçbir sitede yoktur bence bu sitede emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmek gerekir ve siteyi iyice dolaşsaydınız sizden başkalarınında paylaştğını görebilirsiniz hemde resimli sizde yeni olan birşey bu sitede eskimiş rafdadır dostluğun vve paylaşımın tek adresi maxicep :oke:

madgez

Üye
arkadaslar versıyon eskı kaldı bana 4.1 lazım sıteden olmuyor yardım lutfen

Üst Alt