iPHONE 3GS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE 3GS
Arkadaşlar geçenlerde bi genpa teknik servisinde çalişanlarin yanindaydim iphone nin içini açtilar görmeniz lazim gerçekten cok karişik ama inanirmisiniz 1 hapörleri bozuldu yapmazi 5 saat zaman aldi yani deiceğim suki iphonesi olanlar çok dikkatli olmasi lağzim

• Beğen
Tepkiler: ahmet6215

15097

15097

Üye
:hmmm :kıskıs:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
pederde wenttosu var

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadaşlar geçenlerde bi genpa teknik servisinde çalişanlarin yanindaydim iphone nin içini açtilar görmeniz lazim gerçekten cok karişik ama inanirmisiniz 1 hapörleri bozuldu yapmazi 5 saat zaman aldi yani deiceğim suki iphonesi olanlar çok dikkatli olmasi lağzim

5 saat başındamı bekledin adamın :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
home butonu bozulurza komple cihazı açıyorlar söküyorlar 4,5 katman bilmem denk düşen oldumu bizim arkadaşlar işin içinde ordan gösterdiler :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
home butonu bozulurza komple cihazı açıyorlar söküyorlar 4,5 katman bilmem denk düşen oldumu bizim arkadaşlar işin içinde ordan gösterdiler :)

evet 3gs degil sadece 4 ve 4s te de ayni durum gecerli. Home tuşu icin cihazin tamamen acilmasi gerekiyor. 3gs'in tasarimi arka kapak olarak gordugumuz bolum aslinda telefonun kendi kasasi. İphone modellerinin tasarimindan dolayi bir donanim arizasinda telefonun cam,dokunmatik,ekran,board olarak siralanan dort katmaninin da sokulmesi gerekiyor. Zaten bu yuzden iphone tamir gordugunde işin ehli tarafindan işlem yapilmazsa randiman tutmayabiliyor.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
O zaman İphone'u öyle her sevise vermemek lazım :hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ilginc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt