İphone 3gs tv görüntü aktarma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schlaflos

schlaflos

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs tv görüntü aktarma?
Turkcell den aldigim iphone 3gs ile Turkcell ligtv paketimdeki maclari,ailemle birlikte Lcd tv de izlemek istiyorum kablo gerekiyormus bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ayrica iphone 4.3.5 kullaniyordum itunesden yanlislikla güncelleme yaptim 5.0.1 kullaniyorum jeablack yapmadım..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
laptop ın varsa Lcd ye bağla ordan izle kardeş ben öyle yapıyorum :)

schlaflos

schlaflos

Üye
    Konu Sahibi
Malesef kardes ne laptop ne Pc yok ben iphoneden izliyorum maclari malum ekran kucuk :) Lcd versek goruntuyu mukemmel olacak ama nasil olacak sormadigim magaza gezmedigim sayfa kalmadi dedim maxicepde belki bi bilen vardir bekliyorum bakalim yinede cevap icin tesekkurler...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bence yapamazsın onu ki atıyorum yapsan bile ekran da çok dağılır görüntü kaldırmaz !

----------Eklendi @ 08:52:52 ---------- Yazıldı @ 08:52:10 ----------

donma oluyor mu maçlarda ? bende alayım diyorum

schlaflos

schlaflos

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu kabloyu almak için Electroworld'e gittim aradıgım vardı ama iphone4S için orjinal kablo üretilmiş 125 TL.. Orada çalışan bi personele denettirdim Lcd tv de telefonundan tv actı HDMI kablo oldugu için hayran kaldım görüntüye ama benim telefona taktık kabul etmedi :( Turkcell lig maclarına gelince öncelikle 40 sn kadar geriden izliyorsun donmaması için 3g cekim sinyali iyi olursa görüntü gayet güzel ben memnunum tavsiye ederim..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
4S için olabilir :hmmm

cmlkrc

cmlkrc

Üye

schlaflos

schlaflos

Üye
    Konu Sahibi

eywallah teşekkürler ama benim istediğim kablo sizin verdiğiniz linkteki değil, geçen gün tesadüf buldum alış veriş sitesinden bu ürünü sipariş ettim 1 haftaya kadar ulaşır denedikten sonra bilgi veririm..iyi günler

cmlkrc

cmlkrc

Üye
hdmi girişli olsaydı daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt