iphone 3gs silecem yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adem7558

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs silecem yardim
arkadaslar bende iphone 3gs var yurtdisinda kullaniyorum ve yeni versiyon olan 3.1.3 u yukledim ama butun programlarim gitti eski haline nasil gelir yani eski versiyon 3.1.2 ye nasil gecerim acaba, veya komple silsem eski versiyona gecermi yardim edin ne yapacagimi bilmiyorum bi fikri olan varsa soylesin ne olur.restore yapamiyorum eski versiyon a uyumlu degil diyor yardim ederseniz cook sevinirim
simdiden tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
eski versiyonuna indirmek cok zor versiyon inse basebandı inmez cihazın j.b ilemiydi

adem7558

Üye
    Konu Sahibi
benimki esli versiyondu 3.1.2 ama simdi yenisini 3.1.3 yukledim yuklemez olaydim simdi eskiye donemiyorum bi donsem daha yenisine donmem ama nasil olacak bilmiyorum bu konuda yardim bekliyorum lutfen eger bi bilginiz varsa yardim edin bana telefonu silsem eski versiyon a gecer diyolar ama ben emin olmadan yapmak istemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

baseband nasil oluyor aciklarmisin lutfen ben yeni kullaniciyim pek anlamiyorum boyle tekno terimlerden

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
baseband telefonun beyni heryeni versiyonda yeni bilgiler eklenir verisyon dusurmek meumkun ama beyini geri alamsın
telefonun sim kartı caçlısyormu sim kart kulanabiliyormsun

really020

Üye
arkadaslar selamlar. bendede 3gs 32 gb var jaılbreak yapılmıs. bende 3-1-3 yukledım ve ekranda sadece acıl aramalar yazısı cıkıo sorunu nasıl çözebılırım. bılen varsa solesın. sımdıden cok tesekkur ederım. saygılar..

adem7558

Üye
    Konu Sahibi
evet su anda sim kart takili hatta bi sorunum yok ama icine program koyamiyorum nasil olacak bilgin varmi ben bazi yolari denedim ama basaramadim bu versiyonu 3.1.2 getirsem baseband 05-12-01 olarak kalsa ben cydia yi kurabilirmiyim tekrar yani blackrain i kurabilirmiyim bilgin vami veya deneyen varmi
tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayır şuan için 5.12.1 j.b cydia yok en 5.11.7 ve altlar için var su an öyle kullan cihazı

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaslar selamlar. bendede 3gs 32 gb var jaılbreak yapılmıs. bende 3-1-3 yukledım ve ekranda sadece acıl aramalar yazısı cıkıo sorunu nasıl çözebılırım. bılen varsa solesın. sımdıden cok tesekkur ederım. saygılar..
cihazı j.b yapamsınız sim kartınız eger j.b unlock la çalışıyorsa su an için j.b yok budurmda sim kartıda çalışmayacak

adem7558

Üye
    Konu Sahibi
peki cikacakmi ve cikarsa ne zaman, blackrain yapiyorum ama yeniden restore yapmak zorunda kaliyorum kilitliyor blacksnow denedim olmuyor sildim yine olmadi kafayi yicem yahu artik bi cozum bulunmali bu sorun a
tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt