iphone 3gs mi n97 mi hangisini alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssdil1834

ssdil1834

Üye
kardes ben yurt disinda calisiyorum ve 3 ay once n97 aldim daha dorusu iphone la arasinda secim yaptim ve n97 aldim gercegi soylemek gerekirse eskiden kullandigim N95 kamera ve hiz olarak cok daha iyiydi n97 hiz olarak berbat ve dokunmatik ekrani gercekten berbat keske dokunmatik olmasa diyor insan ve o kadar agir calisan bir telefona gormedim baya kendine sovmuslugum vardir affiniza siginarak ve su an ipho 3gs 32 kullaniyorum alali 1 hafta falan oldu cok memnunum ve N97 yide cekmeceye attim tavsiyem iphonudur her daim

elizkundura

elizkundura

Üye
sadece şunu oku bende n 95 n 97 mini kullandım s.e k 850 w 995 samsung star jet serisi sadece şunu oku kızın resmi ekrana geliyor iphonda sen ekrana üflüyosun kızın etegi kalkıyor böle bişey varmı ya allah aşkına piyano çal gitar çal saz cal sivrisinke kovucu program var ya daha ne bekliyon kullanmasını bil sonra dua et

ruzgar_70

Üye
kardes ben nokiadan sasmazdim hatta kac kisiyi iphone dan vazgeçirdim... Bir kez kısa bir süre incelemis ve beğenmemiştim iphone u gecenlerde arkadas getirdi illa al biraz kullan sen nasıl olurda beğenmezsin bunu dedi (oyun internet hastası olduğumu bildiği icin) bende onun zoruyla aldım kullandım internet deneyimi gerçekten eşsiz başka hiçbir telefonda yaşamadım bunu oyunlar gerçekten mükemmel street fighter i bir telefonda hemde dokunmatik bir telefonda gerçek tuşlar olmadan bu kadar zevkli oynayacagimi düşünmezdim kısacası internette dolaşmayı değişik programlarla telefonunu zenginleştirmeyı seviyorsan iphone al ama bu konuda iyi değilim uğraşamam diyorsan boşver....

JokerGSM

JokerGSM

Üye
iphone 3GS hediye olarak geldi akabinde N97 de hediye olarak geldi kısacası her iki telefonada para vermeden sahip oldum...peki sonuç ? Sonuçlar göreceli...

Açıkçası N97 ye yavaş diyenleri anlamıyorum oldukça kaliteli bir hızı var.iphone 3GS kötü değil lakin gündelik hayatında anılarını yaşatmayı seviyorsan ne biliyim iş ve eğlence dengeli gidiyorsa bence N97 oldukça verimli bir kullanımı var dokunmatiği kötü diyenlerde olmuş iyi diyenlerde olmuş...

Birincisi iphone 3GS kapasitif ekranlı N97 ise Kapasitif olmamasına rağmen iphone dokunmatiğine yakın bir performans sergiliyor kullandığım en iyi dokunmatik ekranlı makinadır kendisi..

Dokunmatik anlamında bakarsan iki telefonu karşılaştırmak adil olmaz.Her ikisininde kendi kulvarlarında üstünlükleri var.Örnek: Arkadaşımla satranç oynarken iphonu 3cm lik satranç tahtasından masaya düştü kapasitif ekranın hassas olduğunu bildiğimiz için hemen aldık baktım ekran uçmuş.Dokunuyosun kafası karışıyor..Ama kapasitif olmayan ekranlar biraz daha gaddar kullanıma müsait.

Konuya dönelim.Açıkçası N97 hafıza üstünlüğü ve iş ile eğlenceyi dengelemesi açısından beni daha çok cezbetti.iphone 3gs i ise sadece hediye eden arkadaşımla görüşeceğim zaman kullanıyorum.Hediye olmasa çoktan satmıştım.Sebepleri ise Kaba..Çok geniş kullanılan dış malzemesi çok berbat kamerası iş yapmaz ofis uygulamalarından afedersin ..çıyo...

N97 de ise tarz ve işlevsellik yönünden kalbimi çaldı açıkçası....uygulama konusundan sıkıntı çekmiosu store.ovi.com yeni gelişen bir yer hali hazırda upload edilmeyi bekleyen 2,485.147 tane uygulama var şuanda upload edilmiş kullanıma sunulmuş resmi signed 1.000.000 üzerinde, store a girin sağ üst köşede istatistikler var, betalabs.nokia.com a girin ve geliştiricilerin beta uygulamalarına bakın.Kısacası uygulama yönünden içim çok rahat.

vs..vs...vs...

Lakin ben ve diğer arkadaşların düşünceleri hep şahsi, bu iş aslında biraz göreceli, bir başka arkadaşım iphone 3gs 'ini satıp 5800 aldı buyur burdan :) bence mediamarkt gibi telefonları kullanabileceğin test edebileceğin bir yere git al iki telefonuda başla kurcalamaya :)

Fakat şahsi tercihim N97 dir...N8 rodajını :) tamamlayana kadar bunu kullanırım daha sonrada N8 alırım sanırım ama iphone a kesinlikle para vermem...

rapstyle_34

Üye
Iphone 3gs 32gb 16 gb farketmez al işte birisini yanlız bunun altında alma çünkü ipod dan farkı kalmaz çünküü şimdiki yazlımlarla inanılmaz kasılıyor ama bu 3gs modelleri dolu bi cihaz kasma olmazzz ve mutlaka yuriçi al başın ağrımasın zaten ebay de en düşüğü 680 dolar oda = 1100 civarı ben türkcell kayıtlı 32gb aldım 1693 tl 3 g interneti millet 39 a bağlanır N97 ile ben 29 dan bağlanıyorum 4gb ına karar seninnnnnnnnnnnnnn

Mooqle

Üye
iPhone'a yani Apple'a "Ayfon" diye bakılamaz...
İçine muhteşem uygulamalarını yükleyeceksen,müthiş bir iPod olduğunuda göreceksin,7.2 Mbps'a kadar desteği olan bir Wi-Fi ağı ve medya kullanımı v.b...
Yani eğer 3GS alacak imkanın varsa bir oduna o kadar para vermek seni pişman eder...
Teşekkürler...

erhan_peker

Üye
arkadaslar app ye bı tomor para wermek akıl işi degıl az daha para koyun araba alın barı telefonun ozellıgı yok fabrıkoasyon olarak adamlar vıdeo kaydı bıle yapmıyan 3 megapiksel kamera koymus yazılım atdırcanda ocellık sahıbı olacak onada para wercen ne anladım bu ısden al bı 5800 iste ses işte kalıte sıfırı 450 mılyon dıyerı ıse 2000 mılyar aradakı farka bak ver ıkı mılyar satmaya kalk 700 :D parası cok olup dagıtacak arkadaslara demıyorum benı yanlıs anlamasınlar :D

kemal21

kemal21

Üye
iphone al çünkü n97 sorunları olan bir telefon özellikle kamerasıyla ilgili birsürü sorun ortaya çıkabiliyor o yüzdende iphone daha iyi fazla sorunları olan bir telefon degil ayrıca muhteşem oyunları var

scrtfckr

scrtfckr

Üye
İphone u n97 ile kıyaslamakk??? komikkk, du bi bakiimmm???? evett komikkk puhahhh haahhaa haaa:DD ((: Paran yetiyosa ver kardesim, takip et formu gor neler yapabiliyosun telefonlaaa.

İphone cep telefonu olayının cıgır acmıs halii ;) APPLE YAAA ADAM YAAAAA :D:D((:

zocak34

Üye
nokıa kullanıcısıydım ıphone 3g aldım bu bıle n97den kullanım olarak daha guzel ama ozellık olarak dusunursen nokıa ama dersnkı dokunmatıgı hızı duzgun olsun ıphone

OğuzcanAbi

Üye
n900 alhiç birini alma

endosato

endosato

Üye
bn ce n97 al iphoneda bir sürü sorun çıkıyor n97yi tavsiye ederim yine de sen bilirsin

Revengeful

Emekli Yönetici
iphone3gs tabiki

carantinas

carantinas

Üye
kardesim 2sinide kullanıyorum iphone un dokunmatigi n97 ye gore farkedilecek derece de iyi multitouch sonucta n97 de o kadar cok rahat deil dokunmatik ha sadece kalemi ile daha rahat kullanabilirsin ve iphone n97 den daha hızlı bir isletim sistemine sahip n97 de nadir de olsa donmalar yasanıyor.. fakat ozellik olarak bir cok ozellikten internette buldugun uygulamaları yukleyerek yararlanabilirsin iphone da once telefonu jailbreak yapman lazım ve iphone un servisi ankara da oldugu gibi

--------------- Ekleme ---------------

servis noktaları cok sınırlı...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
İphone al. Şahsen ben N97 alacağıma 5800 ExpressMusic alırım. :)

Tamda ben bu konuya degncektm N97 demek bir 5800 aynı telefon demek tek artısı klavye ve kamerası n97 alcagına 5800 al daha ucuz daha güzel görüntüsü var 5800 ile herşeyi aynı n97 nin iphone bambaşka bir telefon eğer paran varsa kesinlikle almalısın arkadaşın biri yorumda demiş iphone aldım pişman oldum diyen adam sadece telefon olarak kullanmıştır diye ewet cok haklı bir insan iphone alıp çok pişman diyorsa emin ol o ya yalandır yada hiç oyun program vb...şeyler yüklememiştir şu anda iphone da olan oyun ve programların hiç biri başka telefonda yok iphone bambaşka bir şey kulaklıgını taktıgın zaman bile kendini discoda gibi hissediyosun :) oyun yuklysun telefonluktan ckyo psp oluyo..internette gezınıyosun pc ye donusuyo iphone gibisi yok paran varsa kaçırma arkadaşım.....

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada iphonun dokumatıgı bıldıgın gııb vucut ısısıyla çalışır ve bu cok ama cok guzel bir şey ornegın bir oyun soylıyım sana guıtar hero bu oyunu iphoneda cok rahat oynarsın ama n97 nin dokunmatıgında okadar rahat oynymssn :)

s5253wawe

Üye
n 97 al derim hem az maliyetli hemde nokia

maxirabit

maxirabit

Üye
konuyu açıp kaçıp gitmiş yine n95'ten devam ediyor anlaşılan.

Sen ozaman bunu al

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Vay anasına aradan 1 yıl geçmiş hala msj yazıyolar şu konuyu bi açıklığa kavuşturayım iphone 3g almıştım hiç beğenmedim n95 e devam kapı gibi talefon emekli edecem 95 i :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt