iphone 3gs mi lumia 620 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs mi lumia 620 mi?
sizce hangisi? ve neden ?

Türk-X

Türk-X

Üye
Lumia 620, çünkü geleceği parlak :D

Xelord

Xelord

Üye
620 derim ben.

Bence 3gsnin tek avantajı marketi o kadar.
wp'ler için marketplace de zamanla gelişecektir.

- - - Eklendi - - -

3gs babamda var çok da parlak bir tel olduğunu söyleyemem, Kötü değil iş görüyor da elması var işte o kadar :D
Lumiada spandragon s4 kullanmışlar, çift çekirdek.
Lumia HD video kaydedebilirsin.

gkcll

gkcll

Üye
3gs nin modası geçti kesinlikle lumia 620 bende var süper valla
kalite
tasarım
şıklık
nokia hizmetleri
wp8 stabilliği
internet hızı bu şok edici
ekranı sanki 4.0 inç geniş tutulmuş ve inanılmaz canlı ve parlak
wp8 iç dünyası çok güzel geçişler animasyon dolu insanı sıkmıyor çok zevkli
kafana takılan varsa söyle

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ios çok daha iyi ama iphone 3gs nin ekranı 165 ppi ve çok kötü ayrıca kamera da vasat ekranı 200 ppi üzeri olsaydı hemen öne geçerdi. Lumia 620 güzel lakin şu micro sim olayı kötü keşke normal sim olsaymış çünkü bazen internet kartı takıyorum mikro sim olunca takılmaz.

- - - Eklendi - - -

3gs nin modası geçti kesinlikle lumia 620 bende var süper valla
kalite
tasarım
şıklık
nokia hizmetleri
wp8 stabilliği
internet hızı bu şok edici
ekranı sanki 4.0 inç geniş tutulmuş ve inanılmaz canlı ve parlak
wp8 iç dünyası çok güzel geçişler animasyon dolu insanı sıkmıyor çok zevkli
kafana takılan varsa söyle

lumia 620 nin şarj durumu nasıl hiç test ettiniz mi ortalama kaç gün dayanır ?

MaxipmaN

Üye
ios daha iyi diyosan 4s al

gkcll

gkcll

Üye
Aslında ios çok daha iyi ama iphone 3gs nin ekranı 165 ppi ve çok kötü ayrıca kamera da vasat ekranı 200 ppi üzeri olsaydı hemen öne geçerdi. Lumia 620 güzel lakin şu micro sim olayı kötü keşke normal sim olsaymış çünkü bazen internet kartı takıyorum mikro sim olunca takılmaz.

- - - Eklendi - - -

lumia 620 nin şarj durumu nasıl hiç test ettiniz mi ortalama kaç gün dayanır ?

ben gayet memnunum 4 saat müzik dinledim 5dk felan konuşma yarım saat internet 3g kapalı kalan şarj %78 sabah 6:30 da söktüm şarjdan normal herhalde bir de 3 günlük daha telefon yani batarya daha da artacak
deniyor

MaxipmaN

Üye
daha da şarj artar doğrudur

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
ben gayet memnunum 4 saat müzik dinledim 5dk felan konuşma yarım saat internet 3g kapalı kalan şarj %78 sabah 6:30 da söktüm şarjdan normal herhalde bir de 3 günlük daha telefon yani batarya daha da artacak
deniyor

şarj performansı fena değilmiş. ekran konusunda da sıkıntı yoksa iyi bir cihaz. benim iphone kullanmamın nedeni hız ve stabillik çünkü ben genelde çok hızlı yaşamayı seviyorum mesela iphone ile tuş kilidi açtığım gibi iki saniye içinde arama yapabiliyordum ya da mesaj atabiliyordum yahut müziğe girebiliyordum bu akıcılığı lumia 620 den de alabilir miyim? çok fazla uygulamaya ihtiyacım yok. ihtiyacım olan şey hız. birde 750 tl ye lumia yada iphone yerine galaxy s2 mi alsam diyorum ama emin değilim.

Software95

L620 çünki daha yenilikçi :oke:

Kytos

Kytos

Üye
kiyas.la diye bi site var ordan karşılaştırabilirsin

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşım bana sorarsan Nokia Lumia 620

Bu linkte karşılaştırması var.

Birde Lumia 620 yeni çıkan.bir telefon ve işlemci ram bakımından daha iyi.

gkcll

gkcll

Üye
şarj performansı fena değilmiş. ekran konusunda da sıkıntı yoksa iyi bir cihaz. benim iphone kullanmamın nedeni hız ve stabillik çünkü ben genelde çok hızlı yaşamayı seviyorum mesela iphone ile tuş kilidi açtığım gibi iki saniye içinde arama yapabiliyordum ya da mesaj atabiliyordum yahut müziğe girebiliyordum bu akıcılığı lumia 620 den de alabilir miyim? çok fazla uygulamaya ihtiyacım yok. ihtiyacım olan şey hız. birde 750 tl ye lumia yada iphone yerine galaxy s2 mi alsam diyorum ama emin değilim.

windows phone al hızı ona bırak ben böyle hız görmedim
bak şu inceleme yi izle inceleme yi yapan kişi istediğin cevapları sana söyleyecek wp8 in android gibi şişen ve donanım isteyen bi sistem olmadığını sana söyler hemde bu inceleme yi yapan android fanıydı bir zamanlar neden se android fanlığını bırak mış :) neyse lafı uzatmayacağım video yu izle

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bana sorarsan Nokia Lumia 620

Bu linkte karşılaştırması var.

Birde Lumia 620 yeni çıkan.bir telefon ve işlemci ram bakımından daha iyi.

zaten baktığımız zaman 3gs nin ekran kalitesi kamera kalitesi vasat tek iyi yönü ios. Yani ios un iyi olması da benim için uygulama yönünden değil hız yönünden eğer wp8 de ios hızını sunabilirse 3gs yi es geçerim. Ama arada bir aklım galaxy s2 ye gidiyor onu aradan çıkarırsam lumia 620, 3gs den üstün görünüyor.

lordufuk

lordufuk

Üye
ee ozaman 620 :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki L620.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar WP 8 in hızı hakkında hiçbir şüpheniz olmasın. Çok stabil çalışan bir işletim sistemi. Çok iyi ve stabil bir işletim sistemi.

danger6800

danger6800

Üye
Nokia lumia 620.Çünkü özellikleri bakımından daha üstün ve geleceği daha parlak.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Düşündüğün kabahat. Tabiki Lumia 620 .....

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bence karşılaştırma bile yapılmamalı.Çünkü Telefonların Çıktığı dönem bir değil. Marketi dışında 620 daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt