Telefon Tavsiyesi iPhone 3GS mi Galaxy Ace S5830i mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plajterligi

plajterligi

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS mi Galaxy Ace S5830i mi ?
Telefon alacağım, iPhone 3GS ve Galaxy Ace S5830i arasından hangisini seçmeliyim ? Şuanki çağın uygulamalarına ayak uydurabilecek bir model istiyorum, fiyatı ortalama bu telefonların fiyatında olan başka model önerebilirsiniz.

Teşekkürler.

MaxipmaN

Üye
ikiside çağa ayak uydurmaz özellikle de ace

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Turkcell MaxiPlus 5 var uygun fiyatlı.iPhone 3Gs her oyunu açmasa da birçok oyunu açar.Bu oyunlar güncel olabilir de olmayabilir de.

Türk-X

Türk-X

Üye
Bunları 0 almayı düşünüyosan alma bunlar yerine 2. el Galaxy sII al.

plajterligi

plajterligi

Üye
    Konu Sahibi
2. el telefon almayı düşünmüyorum. Fakat iPhone 3GS ye daha yakınım nedense. Önermemenizin nedeni nedir acaba ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kuzenimde 3GS var artik kasmaya basladi diyor bulasma bence. Az daha koy wonder al.

MrExpert

MrExpert

Üye
Kuzenimde 3GS var artik kasmaya basladi diyor bulasma bence. Az daha koy wonder al.
Wonder dansa 3GS Daha iyidir Fiyatlarıda aynı ve ikisininden desteği kesildi. Ama ikiside alınası cihazlar değiller. Benm tavsyem Sola , arc s veya 2.el s2.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
2. el telefon almayı düşünmüyorum. Fakat iPhone 3GS ye daha yakınım nedense. Önermemenizin nedeni nedir acaba ?
Keşke düşünsen 2.el çok temiz cihazlar var...
Önermeme nedenim ;
Ace : Ram çok yetersiz.Bu sebeple çoğu oyunu açmaz.Yani açtığı oyun sayısı da bir hayli var ama kaliteli oyunları pek açtığı görülmedi.Merkez işlemcisi hantal.Grafik işlemcisi çok güçsüz.(Adreno 200)
3Gs : Ram yetersiz.Bu sebeple açmadığı oyunlar var.Uyumsuz olduğu oyunlar var.Merkez işlemcisi geride kalıyor.Bu sebeple bazı oyunlarda kasıyor.Grafik işlemcisi oldukça iyi.Günü kurtarır.(PowerVR sgx535)
Ama 0 olsun , günü kurtarsın diyorsan kesinlikle Turkcell MaxiPlus 5 işini çok iyi görür.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu ikisinden birini alacaksan iPhone 3gs al.

Kerim.

Kerim.

Üye
3gs parasina wonder al.

EmreSalman

Üye
bencede eğer ikisinden birini almak istiyosan İphone 3gs al (:

plajterligi

plajterligi

Üye
    Konu Sahibi
Önerdiğiniz telefonlara ve yorumlara bakıyorum, hepsini dikkate alıyorum bakalım son kararım ne olacak. Önerilerinize hala açığım...

amcalu1

amcalu1

Üye
3gs hertürlü daha iyi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
kesinlikle 3gs

Tabi bunlar arasından :gul:

aleranol

aleranol

Üye
3gs cok daha iyi ace den. Hatta rahatça derim ki 3gs cok iyidir wonderdan filan iyi. Sadece ekrandan kaybı var. Uygulama ve akicilik harika.

plajterligi

plajterligi

Üye
    Konu Sahibi
3Gs'den vazgeçtim. Çünkü, İOS'u güncellediğimizde bazı uygulamalarda ciddi sorunlar oluyormuş. Ace hakkında hiçbiriniz olumlu bir şey söylemediniz. Şuanki kararım wonder'dan yana. Önerilerinize açığım hala.

furkan176

furkan176

Üye
İkisi arasından 3GS ama o fiyata Alcatel ot-995 öneririm.

Symbianize

Symbianize

Üye
3GS kalite ve destek açısından wonderdanda iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt