iphone 3gs ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyper_jam

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar yeğenimin iphone 3gs telefonu var bu çocuk yanlışlıkla itunesten update yapmış cihaza 4.3.5 yüklenmiş cihaz çok yavaş çalışıyor şebeke gidip geliyor elma logosunda takılıp kalıyor. bu cihazın eski versiyonunun ne olduğunuda bilmiyorum shsh kaydı varmı oda belli değil bir sürü orjinal yazılım custom yazılımları denedim denemediğim yol kalmadı sadece 4.2.1 de çalışıyor simlockk sorunu var redsn0w ile onuda yaptığımda bu sefer elma logosunda takılıp kalıyor bana yardımcı olursanız sevinirim..

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonun shsh kyıtlarını öğren ona göre işlem yapalım

hyper_jam

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş sorun orada telefon yeğenimin olduğu için oda bilmiyor shsh kayıtını nasıl öğrenebilirimm

fnldstntn

Üye
Tinyumbrella programi ile shsh kaydi al orada eger baska shsh kaydi varsa gorunecektir...

hyper_jam

Üye
    Konu Sahibi
cihaza itunes den 4.2.1 yükledim daha sonra redsn0w ile baseband yükseltmeli jailbreak yaptım cihaz açıldı ama elma logosunda kalıyor sonra just boot tetheteret ısaretledim açıldı. 1 dakika sonra bir cihaz kendiliğinden kapandı elma logosunda kaldı kapanıyor açılıyor logo da kalıyor

hakankurban

hakankurban

Üye
4.2.1 de tethered jailbreak yapmana gerek yok .untedhered jailbreak mevcut elmada kalmaz yeniden 4.2.1 e restore edip greenposion ile jailbreak yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt