n8 den memnun olmayan varsa satsın , yada ıspatlayabildiği sorunu varsa değiştirsin, geri versin olay bu kadar basit. ben n8 den fazlasıyla memnunum çünkü kullanmasını biliyorum , geçmişte bazı arkadaşlar yok burda sorun var yok şurda sorun var diye ortalığı karıştırırken gördük ki kullanmayı bilmiyorlarmış. tabi ki sorun olabilir ancak konu başlıkları çok ilginç , kıyaslama mantığı
. hala n8 yavaş diyenler bence önce iyi bir araştırma yapsınlar , sonra yavaş desinler. telefona her gördüğü programı yükleyenlerde ayrı bir soru işareti. arkadaşlar her program symbianda tıkırında çalışmaz , çalışanıda var çalışmayanıda . mesala pc de bazı antivürüs programları pc yi terletirken , bazıları seri çalışıyor. sonuç olarak şöyle sizin gibi bi arkadaşın n8 getirdi bana karşılaştırmak için baktım inceledim , telefon menüde bile kasıyor, içine baktım allah ne verdiyse yüklemiş gerekli gereksiz , virus programı yükleyip tarattım oda ne tel virüs dolu ... telefona format attık. sonra benim yüklediğim programları yükledik . kasma falan yokkk.. ilginç dimi. bana en seri tel i getirin ona tek bir program yükleyecem bak kasıyormu kasmıyormu ?
--------------- Ekleme ---------------
+ telefonları hacklemek çok doğru bi davranış değil . tel tamamen savunmasız kalır... her zaman orjinal kullanın