Iphone 3gs aldım sorunlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pckobat_78

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3gs aldım sorunlar?
Cihazda:
-Isınma sorunu var belirgin bir şekilde
-Home tuşu sert basıyor
-Zil kısma tuşu basıyor ama tık tık etmiyor biraz farklı
-Wifide az çekiyor.
Cihazın 7 ay garantisi var daha teleservice garantisinde. Cihazın arka kapagının köşelerinde kılcal çatlaklar var. Sizce arka kapagıda yazsam degiştirirler mi? Kullanıcı ile ilgili pek bir sorun yok aslında ama ben sanmıyorum. Bide tüm bu sorunlara cihazın sıfırlanma ihtimali nedir?

emrepreston

emrepreston

Üye
Isınma sorununa yapabilceğin kesin bir çözüm yok , uygulamalara bağlı olarak telefonda ısınma oluyor. Çok olmamasına dikkat et sadece Isınma Sorunu ile telefon kapanabilir.
Home tuşu yeni telefonlarda sert olur az ama 7 ay garantisi var diyorsun , ikinci el aldığını düşünerek Home Tuşunu değiştirmiş olabilir önceki telefon sahibi. Aynı şekilde Ses Kısma tuşu telefonun yere düşmesiyle olmuş olabilir yada sert basılmasından olmuş olabilir. Bu kullanıma etken bişey değil.
Wi-Fi konusunda bilgim yok. 4 deseydin neyse ama 3Gs lerde WiFi sıkıntısı yaşanmıyor çok bildiğim kadarıyla.
3GS lerde şarj girişi çevresinde kılcal çatlak sorunu çok oluyor. Özellikle beyazlarda kullanılan malzeme farkından dolayı dahaçok oluyor.
Ama servise gönderirsen bunlardan sadece ısınma ve wifi sorununa çözüm bulurlar. diğerleri kullanıcı hatası olduğunu söylerler.
Telefonun yenilenmesini istiyorsan Home tuşunu tamamen devre dışı bırak :)

• Beğen
Tepkiler: pckobat_78

pckobat_78

Üye
    Konu Sahibi
En belirgini home tuşu 5-6 kere basman gerekiyor çalışması için sert basıp alma degil tırnağınla falan baya uğraştırıyor. Home tuşuda hepsinde kronik bir sorun nettede baya araştırdım ama degiştirmezler mi yinede?

Apache11

Apache11

Üye
telefonu ilk kullanan baya hor kullanmış..wifi konusuna gelince muhtemelen telefonun modemi ağrızalı farklı wifi ağlarına bağlanmayı dene eğer bir sonuç alamazsan modemini de değişiceksin formdan bu konuda yardımcı olcaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt