Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ; amerikadan tel. getirtenler ne şekilde getirtdi ???
Benim orda akrabalarım var ve almalarını istediğimde AT&T sözleşmesi gerekli ; o yüzden alamıyoruz dediler.
Alanlar nasıl alıyor ?
Bilgi lütfen
--------------- Ekleme ---------------
Hocam bende de aynı sorun var abd den getirttim 3gs ama ankarada hiç bir yer kıramadı bu adamların adresi tel i falan var mı belki onlar yardımcı olabilir bana
Merhaba ; eğer tel.unda versiyon 3.1.2 ise ve şuana dek destek alamadıysan sana yardımcı olmaya çalışırım ; ben hem kendi iphone 2g mi hemde arkadaşımın 3g sini 3.1.2 ye yukselttim ve kırdım ; jailbraik + unlock hepsi ok ; ama 3.1.3 ise henüz yüklemediğim için o konuda araştırma yapmadım ve denemedim.
Gerçi biliyorsundur ama genede tel.un versiyon bilgisibni ana ekranda
Settings ( Ayarlar ) > General ( Genel ) > About ( Hakkında ) menüsünden ; ortalarda bulabilirsin ;
Dediğim gibi 3.1.2 ise yardımcı olurum ; uygulaması da 3g için gayet basitti ; 3gs için denemedim ama bana öğreten kişi 3g ve 3gs için yöntem aynı demişti.
NOT: Eğer AT&T olmadan nasıl alıcağım konusunda da yardımcı olursan sevinirim ; 2g den kurtulup 3gs 32gb almak istiyorum