### Iphone 3GS Acil YARDIM !!! ###

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kngbld

kngbld

Üye
    Konu Sahibi
### Iphone 3GS Acil YARDIM !!! ###
Arkadaslar Amerika'dan Iphone 3GS 16gb getirdim. Turkcell'e telefonumu pasaportuma kayıt ettirdim. Telefonumda 3.1 en son surum yuklu. Telefonuma Turkcell Hattımı taktıgımda calısmıyor.
Jailbreak dısında ne yapabilirim ? (ORjinal kullanmak istiyorum)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hiç bişi yapamsın kardeş telefonun acıktır buyuk ihtimal ipod olarak kullanacaksın bir sure taki 3.1 kırılanadek şu an yurt dısından gelen cihazlar 3.1 de sim kartı kulanamzsın hayırlı olsun

kngbld

kngbld

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl acıktır anlamadım ? bugun turkcel extraya tekrar gittim telefonumla turkcell hattımı 2 hafta içinde kullabilecegimi soylediler. Ama telefonu kapalı tutmam gerekiyormus. Hattımı baska telefona takıp kullanabilir mıyım peki ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya senin cihazın sorunu nedir anlamdım cihaz kayıtlı olmadıgı içinmi kapandı yoksa yurt dısından gelmiş versiyonu 3.1 oldugu içinmi kapalı eger cihaz kayıtlı degil ise bir kac gun kullanırsın (tabi versiyonu 3,0 ve altı ise ) sonra sana mesaj gelir cihazınız kayıtlı degil kapancaktır felan gidersin turkcelle pasaportunla kayıt etirirsin cihazın sim kulanır hale gelir ama bu durumda sen cihazını kullanır hale gelsede kulamanamsın cunku 3.1 versiyonu yurt dısından geldigi için turkcell veya diger operatörlerden almadıgın için kullanamaycaksın taki 3,1 ii kırıncaya dek tabi cıkarsa kırılma yontemi
tekrarlıyorum
yurt dısından gelen 3,1 versiyonlar henüz kırılmadıgında telefon özeliginden yararlanamzlar sim kartıni okumaz veya görmezz

dlrm

Üye
3.1 SİM KİLİDİ ne zaman kırılır bir fikri olan var mı? telefonu amerikadan aldım ve kullanamıyorum.daha ne kadar süreceeek?

sqxnfrt

Üye
yurt dısından gelen tellere yuklenıyor ama ordan hat alıp (faturalı) bi şekilde onun üstüne yazdırmadıgın sürece... itunes tan sürüm atmayacaksın dogubanka git biraz pahalı olsada kırıyorlar ben yaptırdım ama ne zaman ituestan güncellemeye calışsam gidiyor ve gidip bidaha yükletmek zorunda kalıyorum + bidaki yüklemelerindede sorun cıkabiliyormus... mesela (wi-fi m kafasına göre baglanıp kafasına görede kopuyorr) ama iphone alıpta kulanmamaktan iyidir

dertliii

Üye
ben bir sitede 200 tl ye telefonların orjinal sim kilitini kaldırdıklarını okumuştum bir sitede isteyen olursa adresi verebilirim adamların amerikada anlaşmaluı çalıştıkları kişiler varmış telin imei nosunu veriyorsun onlara ve parayı onlar teldeki sim kilidini orjinal kaldırıyorlarmış doğu banktaki mastafta buna yakın bence uraşmayın. bunu yaptıran biri yazmış forma ve sorunsuz kulanıp günceleme yapıyorum demiş.

korhanka

Üye
Hocam bende de aynı sorun var abd den getirttim 3gs ama ankarada hiç bir yer kıramadı bu adamların adresi tel i falan var mı belki onlar yardımcı olabilir bana

carantinas

carantinas

Üye
arkadasım bu sure biraz uzar bende 5800 getirttirdim dubai den zamanında ama turkcele de gitsen hemen acılmıyor sim kilidi icin bekliyorsun cunku sim kilidini istanbuldan acıyorlar burdan degil..

Sylwester77

Üye
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ; amerikadan tel. getirtenler ne şekilde getirtdi ???
Benim orda akrabalarım var ve almalarını istediğimde AT&T sözleşmesi gerekli ; o yüzden alamıyoruz dediler.
Alanlar nasıl alıyor ?
Bilgi lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Hocam bende de aynı sorun var abd den getirttim 3gs ama ankarada hiç bir yer kıramadı bu adamların adresi tel i falan var mı belki onlar yardımcı olabilir bana

Merhaba ; eğer tel.unda versiyon 3.1.2 ise ve şuana dek destek alamadıysan sana yardımcı olmaya çalışırım ; ben hem kendi iphone 2g mi hemde arkadaşımın 3g sini 3.1.2 ye yukselttim ve kırdım ; jailbraik + unlock hepsi ok ; ama 3.1.3 ise henüz yüklemediğim için o konuda araştırma yapmadım ve denemedim.
Gerçi biliyorsundur ama genede tel.un versiyon bilgisibni ana ekranda
Settings ( Ayarlar ) > General ( Genel ) > About ( Hakkında ) menüsünden ; ortalarda bulabilirsin ;

Dediğim gibi 3.1.2 ise yardımcı olurum ; uygulaması da 3g için gayet basitti ; 3gs için denemedim ama bana öğreten kişi 3g ve 3gs için yöntem aynı demişti.

NOT: Eğer AT&T olmadan nasıl alıcağım konusunda da yardımcı olursan sevinirim ; 2g den kurtulup 3gs 32gb almak istiyorum

enesuzel

Üye
3.1 ne kardesim 3.1.2 mi 3.1.3 mu eger 3.1.3 se henuz kullanamazsin telefonu 3.1.2 ken jailbreaked se .shsh* dosyalarini sakladiysan 3.1.3. e upgrade edince jb yapabilirsin.

ozgurce_82

Üye
merhaba arkadaşlar bende 3gs 16gb (turkcell) var. bugün bi arkadaşım (kırma olarak tabir edeyim adı ne tam olarak bilmiyorum) kırmaya çalıştı daha fazla uygulama için. fakat bişeyleri eksik yapdı sanırım teli kapatıp açtık ekranda i-tunes ve usb kablosu çıkdı. şimdi ben tekrardan önceki versiyon olan 3.1.2 ye nasıl geçerim. nette araştırdım fakat restore dosyasını bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...