iOS 6.1 unlock çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megadethci

megadethci

Üye
    Konu Sahibi
iOS 6.1 unlock çok acil yardım
Arkadaslar öncelikle herkese selam benim bi arkadasım var internetten iPhone 3GS 16gb telefon aldı telefon iOS 4.3.1di sonra güncelleme yaptık telefon aktif etme sorunu oldu aldığı adamı aradı telefonlara cevap vermiyor, sanırım dolandirildi şimdi de telefon elinde kaldı imei numarası kayıtlı değilmiş sim free olup olmadığını bilmiyoruz jailbreak yapalım dedik o da olmadı ne yapmamız gerek acil yardımlarını bekliyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefonunuz simlock shsh kaydınız varsa eski sürüme dönün ve 6.1e unlock çıkana kadar bekleyin

megadethci

megadethci

Üye
    Konu Sahibi
Shsh kaydı tam olarak nedir ?
Edit: Shsh kaydının ne olduğunu öğrendim fakat cihazın kaydının alınıp alınmadığını bilmiyoruz suan kapalı haliyle iOS 6.1de bu durumda shsh kaydını bulabilir miyiz ?

gavvas

Üye
Shsh kaydı tam olarak nedir ?
Edit: Shsh kaydının ne olduğunu öğrendim fakat cihazın kaydının alınıp alınmadığını bilmiyoruz suan kapalı haliyle iOS 6.1de bu durumda shsh kaydını bulabilir miyiz ?

tiniyumbrella ile , redsnow da extra>even>shsblobs> ,25pp shsh kısmına tıkladıgımızda tüm programlar cydiadan arayıp sizi bulacaktır(udid ve ecid gibi vb telefonun bazı bilgilerini algıladıktan sonra.

aktivasyon olmadıgı için jailbreak yapamazsınız ama redsnow ile aktivasyon ekranını atlayanilirsiniz Youtube den faydalanın
atladıktan sonra jailbreak yaptıktan sonra \aplications\appstore yi silin tekrar aktivasyon istemesin sonra cydia ki redsnow ile sim kilidi kırın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...