Arkadaşlar yaşadığım sorunu baştan aşağıya anlatacam.elimde yurtdışından gelme AT&T kartlı 3gs 16gb pasaport kayıtlı cihaz var.en son 4.2.1 sürümünü kullanırken birkaç kere kapanıp açıldı ve kablo itunes ekranında kaldı,bilgisayara bağlayıp restore back-up yapınca düzeldi sonra tekrar aynı şey oldu.en sonunda 4.3.3 customfirmware ile yükselttim,iphone açıldıktan sonra tekrar restore back-up yaptım ve bi 10 dk. sonra cihaz kapandı ve beyaz ekranda kaldı.bir şekilde beyaz ekrandan kurtardım ama ne yaptıysam recovery moddan çıkaramadım.tinyumbrella ile versiyon kontrol ettim 4.3.3,baseband 6.15. ireb ile dfu moda alıyorum hangi firmware ı yüklemek istersem isteyeyim 28 hata kodunu veriyor.cihazı açtım pil ile anakart bağlantısını 1 saat kestim sonra tekrar işlemleri uyguladım olmadı.cihazı 2 gün kendi haline bıraktım pili sıfırladı yine en baştan başladım olmadı. host dosyası değişikliği,ireb dfu moda alma,tinyumbrella tss server,redsnow filan hiç biri işe yaramıyor. elimde 4.0,4.0.1,4.1,4.2.1,4.3.3,4.3b1 shsh kayıtları mevcut.Bunların dışında ne yapabilirim bilmiyorum,bilen varsa bana yardımcı olsun