İphone 3gS beyaz 16gb - SADECE TAKAS HTC HD2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

livesound

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gS beyaz 16gb - SADECE TAKAS HTC HD2
İphone tutkumdan lanet ası İtunes yüzünden vazgeçiyorum. hd2 ile takaslamak istiyorum lütfen farklı takas tekliflerinde bulunmayınız.

Cihazım tertemizdir yurtdışından geldi hediye olarak ve kaydını bizzat kendim yaptırdım isteyene kayıt belgesi alırım. 4.1 versiyon ve unlockludur donanımsal yazılımsal hiçbi arızası yoktur. dediğim gibi sadece itunes yüzünden kullanmak istemiyorum artık. kaç kez rehbberim gitti itunes yüzünden. cihaz tertemizdir, ekranında çizik dahi yok saten ekran koruyucu ve kılıfla kullandımm sürekli. kılıflarımıda veririm alacak arkadaşa. dediğim gibi beyaz ve 16gb 3gs dir. resimlerini eklemeye gerek duymuyorum çünki gayet temiz bir cihazdır. Sadece ankaradan alışveriş yapılacaktır.
















 


kaan4554

Üye
Kardeş itunes dan niye vazgeçiyorsun. Ne yaptı? Bir de wave üstüne 50 tl versem takas yaparmısın?
 

livesound

Üye
    Konu Sahibi
yapamam kardeş saol hem wawe istemiyorum hemde dediğin rakam çok az ben 850 tl satarım nakit satsam wawe 800 liramı ediyo. itunesden vagzeçmemin sebebi rehberimin önemli olması iş telefonlarım var hep o rehber giderse benim işime yaramaz ne iphone ne başka bişey pc formatladım rehber gitti itunes kalktı tekrar kurdum rehber gitti sıfırlıyo her formatta istediğim çoğu işlemi yapamıyorum itunesde

--------------- Ekleme ---------------

güncellenmiştir...
 

westt_7

Üye
600TL uyar mı?
 

ysn19877

Üye
kardeş bende hd2 var(windows 6.5+android 2.2) trabzondan. ne olur.
 

haryn

Üye
merhaba: peşin en son ne olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt