iPhone 3G'nizi HTC Hero Yapın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G'nizi HTC Hero Yapın

Nasıl yapacağınızı tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Ben size nasıl yaptığımı anlatacam : Öncelikle Theme yı !!
Sonraki adımlar aşağıdaki gibi olacaktır.

1- iphone jailbreak lı olmalı
2-Cydia ' dan Winterboard u aratın bulun ve yükleyin( install).
3-Cydia ' dan iBlank i aratın bulun ve yükleyin(install).
4-şimdi indirdiğiniz telefona yüklemeye geldi.. Bunun için değişik pc programları kullanıyor olabilirsiniz iphone ile pc arasında bağlantıyı kurmak için. Sizin ki hangisi bilmiyorum ben PANDA PC SUITE programını kullanıyorum( ındırebilirsiniz - detaylarıda yine bu sitede aratarak bulabilirsiniz. )

Peki nasıl atacaz dosyaları iphone - indirip kurdugunuz panda pc suite ı kullanarak bunu kolayca yapabilirsiniz.. indirdiginiz htc temasının içindeki iVillain.theme ve WeaterWidget.theme dosyalarını iphonenun içindeki /Library/Themes alanına sürüpleyip bırakın , bu işlemi yaparken size izinler hakkında soru soracaktır. bunun için Bütün dosyalar 777 olacak ( permission ) ..
5- hava durumunu kendi ilinize çevirmek nasıl olacak ?
cevap : iphone un içine gönderdiğiniz dosyaların içindeki /Library/Themes/WeaterWidget.theme/Private dosyasındaki configureMe.js dosyasını düzeltecez. bunu notepad ile açaçagız..

Maviyle işaretlenmiş yere ben adanalı olduugm çin Adana, Turkey yazdım , ankaralı birisi Ankara , Turkey yazacak.

5- şimdi daha önceden Cydia ' dan indirdigimiz iBlank programını çalıştıracaz. Bunun amacını şu youtube videosunu izlerken kafanızda canlandırın..

Amaç ana sayfadaki appları düzeltmek ( saati ve hava durumunu görmek için iBlank sanki orada app varmış gibi gösteriyor ve siz de bu sayede app. larınızı ekranda istediginiz yere koyabiliyorsunuz,çünkü htc teması arka plana oturdugu için önünde app lar varsa görüntü kargaşası olacaktır bunu önlemek için ana sayfaya sadee 3 tane app koyacagız ilgili yere.. sanırım anlaşıldı. )

iBlank tan 12 tane app yeri uretecegiz , unutmayın ana sayfaya 3 tane app koyacagız geri kalanı iBlank ile retilen boş applar yer alacak - görünen gerçek olan 3 app.

sonra bu kadar - isterseniz arka planıı filan değiştirebilirsiniz yanı duvar kağıtlarını isterseniz telefonun içine atarak değiştirebilirsiniz ben yeşil yaptım zaten progamını kullanıyorum kilit ekranında..
Son olarak :
winterboardtan WeaterWidget and iVillain tikini koyun.( burada weatherWidget en üstte onun altında iVillain olacak şekilde oayrlayın Winterboardınızı ) sonra menuye dönün telefon springboardu resetleyecek

Anlattıklarım karmaşık değil .. sadece 1-2 dk. nızı alır okuyun ve ozumseyin sonra yapın - orijinal anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt